- 13 Temmuz 2021
- 1.076
- 417
- 43
- 34
- Konu Sahibi mavili_yeshll
-
- #2.461
valla bende sipariş verdim internetten erken gebelik testi Predictor Early gelene kadar bekleyeceğim. gelince hemen yapacağımNe yalan söyliyim benimde modum düştü. 4 test aldım.. bekleyeceğim 8 ağustosa kadar... bekleyebilirsem inşaallah yani :)
Yumurta takibi yapmış mıydın canım? Test olmasa da şeffaf akıntıdan falan aşağı yukarı saptayabildin miGörümcem gidecekti çarşıya al test dedim gitmekten vazgeçmiş perşembe annem gelecek ona geçeceğim orası merkeze yakın ordan alir yaparım o vakte hasta olmazsam tabi
Benm eşim gelip gittikten snra adet kafayı yiyor geçen ay 22 günde oldum iste o izne geldikten 4 gün snra bu ay 32. Gün daha bekliyorum 35i geçmeden inanmayacagm galiba testi o zamn yapcam
Bu ay yaptım işte 19unda pik oldu 20sinde saat 11 gibi yaptım o dakka silikti ama durunca koyulasir gibi oldu temmuz sayfasına atmıştım testlerimiYumurta takibi yapmış mıydın canım? Test olmasa da şeffaf akıntıdan falan aşağı yukarı saptayabildin mi
Yaz muhakkak çok merak ettim. Ben bekleyeceğim 8 inde yapacağım.valla bende sipariş verdim internetten erken gebelik testi Predictor Early gelene kadar bekleyeceğim. gelince hemen yapacağım
Ben ovulasyon testi yapmadan tahmini değerlendirdim. Hafi bakalım hayırlısı. BAT ne zaman ?Bu ay yaptım işte 19unda pik oldu 20sinde saat 11 gibi yaptım o dakka silikti ama durunca koyulasir gibi oldu temmuz sayfasına atmıştım testlerimi
A aslında mantıken bat bugün senin için öyle değil miBu ay yaptım işte 19unda pik oldu 20sinde saat 11 gibi yaptım o dakka silikti ama durunca koyulasir gibi oldu temmuz sayfasına atmıştım testlerimi
sende bana yaz mutlaka . bir belirtn var mı peki ?Yaz muhakkak çok merak ettim. Ben bekleyeceğim 8 inde yapacağım.
Canm ilk foto bayram günü sabah ikincisi 2 saat snrasiYumurta takibi yapmış mıydın canım? Test olmasa da şeffaf akıntıdan falan aşağı yukarı saptayabildin mi
2sindeydi canm galiba yada bugn iste testi attim bakar misn sana zahmetA aslında mantıken bat bugün senin için öyle değil mi
23 günde reg oluyordum ona göre 26 temmuzda olmam gerekti pik tarihine göre dün veya bugn olmalıydı canmBen ovulasyon testi yapmadan tahmini değerlendirdim. Hafi bakalım hayırlısı. BAT ne zaman ?
Bendeeeeebugün eve kahvaltıdan sonra gidicez dedi heyecandan saat sayıyordum akşam geçeceklermişşşş ölme eşeğim ölmeee çatlayacağım artıkkktest istiyorum çizgi istiyorummmmm
Olur olur olmaz mı fındık kıııııız ağustos uğurlu gelcekkk gözüm yine hep burda güzel haberler verin banaBendeeeee
Kız dün diyetisyene başladım, evde spor da yapıyorum çok iyi geldi yaa moral olarak. Sağlıklı beslenmek de inşallah faydalı olur
Aynisi bende de var adete kadr once su gibi sonra kremsi akinti. Hele son iki uc gun sirilsiklam oluyormBen sana bişey deyim mi benim re son 3 aydın hep yumuntlamayla başlayıp adette kadar revamlı kremsi akıntım var..o neden oluyormuş bayağı sordum..liz hep değerlendirdiğimiz için oluyormuş..testte çıkmadıysa kan verseydin keşke
aynen 20sinde catlama olmus canim daha silik 19undakindenCanm ilk foto bayram günü sabah ikincisi 2 saat snrasi
Evet benim 2. KullanisimMerhaba bu ay femara kullananlar var mı acaba benim gibi :)
Bnde o kadar değil de bakalm bekliyorum halen bi dusa girdim çıktım hastalanacksam belki sıcak su daha çabuk getirir diyeAynisi bende de var adete kadr once su gibi sonra kremsi akinti. Hele son iki uc gun sirilsiklam oluyorm
Bakalm artk beklemeye devam ediyorum inşallah bu ay olmuştur çünkü esimin izni falan yok bide görevde kafayı neden olmuyor diye buna taksın istemiyor 1 yıldır takıyor çünküaynen 20sinde catlama olmus canim daha silik 19undakinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?