Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim cuma 18 19mm iki yumurta 14 15mm de küçük iki yumurta vardı bugün oldum iğne buymuslerdır bakalım nolcak ikiz olabilir dedi doktor kabul ediyo musunuz ediyoruz dedik napak seçecek durumumuz yok inşallah olur=)
Insallah seninde tutar en kısa zaman da =)

İğnenin etkileri 12 gun sürer aynı hamıleymıssıniz gibi belirti verir, hatta test yapsanızda yalancı pozitif çıkar, hamilelik belirtileri kişiye özeldir herkeste farklı belirtiler olabılır veya hiç belirti olmayabılır, sizin vucudunuzu ne kadar iyi tanıdıgınız önemli olan, farklı bir şey olursa zaten farkedersiniz

Ben sabah bir daha erken gebelik testiyle deneyeyim. Doğru söylüyorsun bozuk gibi boyası dağıldı sanki
İnternetim bozuldu yazamadım bende onu diyecektim test bozuk yarın yine dene hayırlı haberler alırsın inşallah

Ay maşallah ne çok günü geçmiş var darısı başıma benim yolum çok uzun 15 gün var daha günüme
Ya çıksa aslında beta 1.20 çıktı... olsam diğer aya geçip yumurtlama takip edicem. Ama olmuyorum. Ama acaba mı diyorum var mı çünkü bazı yerlerde geç döllenme ihtimali diyor bu değerlere. Yarın tekrar kan vereceğim inşallah. Yoksa söktürücü masaj varmış burdan kızlar söyledi onu yapacağım.

Benim görümcemin günü geçti ben kendim test aldım çıkmadı sonra evine gitti iki hafta nerdeyse günü geçti ondan sonra hastaneye gitti çıktı geç döllenme olmustu sanırsam umut Allahtan kesilmez

Bu değerlerde olanların 1 yada iki haftalık hamile olduğunu duymuştum inşallah değer yükselir

=) oh masallahh kuzucum ikiside ulasır çatlatma boyutlarına =)
Şansında artmıs olur =)
İnsallah benimde büyümüştür bi iki tane umudum var bakalım
Haber ederim mutlaka

Masallah sen çok güzel geri dönüş almıssın klomenden
Baya gelişmiş yumurtan
İnsallah hepimiz güzel haberler alırıss

Ay vallahi pek umudum kalmıyor ama yarın yine haber veririm sizlere, sizlerden de güzel haberler gelsin inşallah
Allahtan umut kesilmez Kalbini ferah tut yoksa bile Allah bişiyi geçiktiriyorsa daha güzeli içindir

Canım sen kan vermiş miydin.. seni takip ediyorum. Bende olmadım 7 sinde olamam gerekiyordu benimde
O zaman senle aynıyız nerdeyse..benimde 10 u..yok kan vermedim..baksanıza ğecikmeden 14 gün sonra hamilelik haberimiz var..o yüzden ümidimizi bitirmeyelim benden azıcık kahve leke geldi dün öğlen bi daha yokk..ağrıda yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…