- 14 Mart 2021
- 8.612
- 9.306
- 148
- Konu Sahibi mavili_yeshll
-
- #5.361
Benim cuma 18 19mm iki yumurta 14 15mm de küçük iki yumurta vardı bugün oldum iğne buymuslerdır bakalım nolcak ikiz olabilir dedi doktor kabul ediyo musunuz ediyoruz dedik napak seçecek durumumuz yok inşallah olur=)Malesef kuzucuk
20 mm bi tane yumurtam vardı benim ama olmadı
Benim ne olduğu bile belli değil ama sebepsiz infertilite bizim, o yüzden beni baz alma sen
Doktor bile tek yumurta olmasına rağmen aşırı umutluydu benden, baya bu tedaviden olumlu sonuç alınıyor yani =)
Senin ohoo bir sürü yumurta var nasipse gelir bu ay senden güzel haber
Bende bu ay femara kullandım bakalım bitti ilaç salı kontrole gidicem bende ne durumda yumurtalar merak ediyorum =)
Canim ovuda çok idrar damlatinca boyle bozuluyor 2 3 damla damla sen bi dahakine dikkatli damlatBen sabah bir daha erken gebelik testiyle deneyeyim. Doğru söylüyorsun bozuk gibi boyası dağıldı sanki
Vaayy hadi insallah var benceKızlar görünen bi şey var mı
Ay ona da dikkat edeyim bir dahakine inşallah regl olmazsamCanim ovuda çok idrar damlatinca boyle bozuluyor 2 3 damla damla sen bi dahakine dikkatli damlat
İnternetim bozuldu yazamadım bende onu diyecektim test bozuk yarın yine dene hayırlı haberler alırsın inşallahBen sabah bir daha erken gebelik testiyle deneyeyim. Doğru söylüyorsun bozuk gibi boyası dağıldı sanki
Ben hala hasta olmadım kızlar..salı günüydüTatlım ben görüyorum çizgi valla bir kaçtır denk geliyorum sana karışıktı durumun ama bence hamilesin sen allah hayırlısını versin
Canım sen kan vermiş miydin.. seni takip ediyorum. Bende olmadım 7 sinde olamam gerekiyordu benimdeBen hala hasta olmadım kızlar..salı günüydü
Test yapmadın mı ben çoktan yapmıştım yarın sabahtan yap bize de söyle seninle sevinelimBen hala hasta olmadım kızlar..salı günüydü
Ay maşallah ne çok günü geçmiş var darısı başıma benim yolum çok uzun 15 gün var daha günümeCanım sen kan vermiş miydin.. seni takip ediyorum. Bende olmadım 7 sinde olamam gerekiyordu benimde
Ya çıksa aslında beta 1.20 çıktı... olsam diğer aya geçip yumurtlama takip edicem. Ama olmuyorum. Ama acaba mı diyorum var mı çünkü bazı yerlerde geç döllenme ihtimali diyor bu değerlere. Yarın tekrar kan vereceğim inşallah. Yoksa söktürücü masaj varmış burdan kızlar söyledi onu yapacağım.Ay maşallah ne çok günü geçmiş var darısı başıma benim yolum çok uzun 15 gün var daha günüme
Benim görümcemin günü geçti ben kendim test aldım çıkmadı sonra evine gitti iki hafta nerdeyse günü geçti ondan sonra hastaneye gitti çıktı geç döllenme olmustu sanırsam umut Allahtan kesilmezYa çıksa aslında beta 1.20 çıktı... olsam diğer aya geçip yumurtlama takip edicem. Ama olmuyorum. Ama acaba mı diyorum var mı çünkü bazı yerlerde geç döllenme ihtimali diyor bu değerlere. Yarın tekrar kan vereceğim inşallah. Yoksa söktürücü masaj varmış burdan kızlar söyledi onu yapacağım.
Bu değerlerde olanların 1 yada iki haftalık hamile olduğunu duymuştum inşallah değer yükselirYa çıksa aslında beta 1.20 çıktı... olsam diğer aya geçip yumurtlama takip edicem. Ama olmuyorum. Ama acaba mı diyorum var mı çünkü bazı yerlerde geç döllenme ihtimali diyor bu değerlere. Yarın tekrar kan vereceğim inşallah. Yoksa söktürücü masaj varmış burdan kızlar söyledi onu yapacağım.
Ay vallahi pek umudum kalmıyor ama yarın yine haber veririm sizlere, sizlerden de güzel haberler gelsin inşallahİnternetim bozuldu yazamadım bende onu diyecektim test bozuk yarın yine dene hayırlı haberler alırsın inşallah
İnşallah canım bakalım Rabbim hepimize nasip etsin inşallah . Sen tam çatlama zamanındasın o zaman 15 gün varsaBu değerlerde olanların 1 yada iki haftalık hamile olduğunu duymuştum inşallah değer yükselir
=) oh masallahh kuzucum ikiside ulasır çatlatma boyutlarına =)Ben de bu ay femera kullandım ilacım bitti cumartesi kontrole gittim. Bir tane 13 mm bi bir tane de 16 mm yumurtam varpazartesi tekrar kontrole gitcem duruma göre çatlatma iğnesi verecek. İnşallah bu ay güzel haberler alırıız. Doktora gidince haber ver ne kadar olmuş yumurtaların merak ederim
Masallah sen çok güzel geri dönüş almıssın klomendenBenim cuma 18 19mm iki yumurta 14 15mm de küçük iki yumurta vardı bugün oldum iğne buymuslerdır bakalım nolcak ikiz olabilir dedi doktor kabul ediyo musunuz ediyoruz dedik napak seçecek durumumuz yok inşallah olur=)
Insallah seninde tutar en kısa zaman da =)
Allahtan umut kesilmezAy vallahi pek umudum kalmıyor ama yarın yine haber veririm sizlere, sizlerden de güzel haberler gelsin inşallah
O zaman senle aynıyız nerdeyse..benimde 10 u..yok kan vermedim..baksanıza ğecikmeden 14 gün sonra hamilelik haberimiz var..o yüzden ümidimizi bitirmeyelimCanım sen kan vermiş miydin.. seni takip ediyorum. Bende olmadım 7 sinde olamam gerekiyordu benimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?