Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın canım, batımız aynı. Benim de dün ağrı oldu bir damla kan geldi devamı olmadı. Sonra gelen giden yok ama ara ara sızlama oluyor. Ben de cts için dr randevusu aldım

Günaydın canım, batımız aynı. Benim de dün ağrı oldu bir damla kan geldi devamı olmadı. Sonra gelen giden yok ama ara ara sızlama oluyor. Ben de cts için dr randevusu aldım
Sende normalde rengl o şekil mi başlıyor. Benim direk kanama şeklinde oluyor öyle damla leke falan değilde. Normal azr azar başlıyor. Ben de bugün pazar gününe randevu alıcam drdan. Sen ne kadardır istiyorsun bebek?

Regl günün geldiğine göre kaset testte de çıkar zaten kuzum. Ayy öyle deme, hayal kırıklığı yaşamanı istemem. İnşallah vardır ben de umutluyum senin adına etiketle beni güzel haberi verirken

Bazen pat diye başlıyor bazen de böyle. 40 düzen değişti, nerdeyse 3 yıl oldu ilk denememin üzerinden. 1 sene boşa kürek çekmişim, sonra kist miyom sebebiyle ameliyat oldum, korunma sürem biteli de prolaktin sorunu çıktı. Bazen nasip değilmiş gibi düşünüyorum umutsuzluk yaşıyorum

Ben de öyle 3 yıldır istiyorum. arada bir kayıp yaşadık. tedaviler vsvs derken zaman geçti. Her tedavinin peşinden zaten 2-3 ay korunma sürsi veriyorlar. o da zaman kaybı oldu. Eşeledikçe birşeyler çıkıyor salmak lazım onu da yapamıyoruz

Regl günün geldiğine göre kaset testte de çıkar zaten kuzum. Ayy öyle deme, hayal kırıklığı yaşamanı istemem. İnşallah vardır ben de umutluyum senin adına etiketle beni güzel haberi verirken
inaşşah canım. Şirkette bir arkadaşım var 6 aylık hamile. Ban asürkli dualar ediyor oda . Olacak senn bebeğin bak gör diyor. İçine doğmuş gibi:) Gazatede ilana çıkarım kız sen ne etiketlemeisnden bahsediyorsun

Nasıslın canım, geldi mi kırmızıların. Benim kaşıntı devamke ama hiç ellemiyorum kaşımıyorum. Sirkeli suyla yıkama yamayı düşünüyorum akşama artık
Bende adetten önce boyle ani gelen kaşıntı hissederim hatta ondan anlarım adet olacağımı...

Bende adetten önce boyle ani gelen kaşıntı hissederim hatta ondan anlarım adet olacağımı...
O kaşıntı ayrı o her adetimde olur ama ilk adet kanı gelince olur bende yanma ve derimki tmm oldum ki giderim bakarım lekelenmeler başlamış olur. Bu kaşıntı bence normal değil. Renglykende anlaşılırmı acaba kaşıntı sebebi muayende

Ahhh bilmez miyim bi de tam birini hallediyoruz pat başka bir şey çıkıyor Hakkımızda hayırlısı olsun canım, inşallah sabrımızın çabamızın sonunda güzellikler bizimle olur

Mantar olabilir mi peki.. Anlaşılır diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…