- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 83
- 43
- Konu Sahibi mavili_yeshll
-
- #5.761
hahhahahha.. hepimiz aynıyız be yaakıyamam :)) o bazen bana da oluyor..
tmm cnm hadi inşallah gebelik oluşur son topiğin olurBenim regl 29 ağustosa ertelendi. 13 unde yumurtlama gördüm.
Insallah hepimiz kavusalim artikCok gecmis olsun canim , umarim kisa surede sagligina kavusur
tmm cnm hadi inşallah gebelik oluşur son topiğin olur
Günaydın canım, batımız aynı. Benim de dün ağrı oldu bir damla kan geldi devamı olmadı. Sonra gelen giden yok ama ara ara sızlama oluyor. Ben de cts için dr randevusu aldımGünaydın, kızçeler. Benim BAt 20 Ağustos düne kadar ne adet nede gebelik belirtisi yaşıyordum. Ama bugün itibariyle kasık ağrılarım başlamış durumda. Bugün reng 3. günü için dr. randevusu alacağım. Yumurta takibi için. Bakalım neler oalcak. Benimle aynı Bat olanlar durumlar nedir?
Şuana kadar çok iyi gelmiştim hiç aklıma bile getirmedim olur mu olmaz mı diye ama şimdi çıkaramıyorum aklımdansal kendini takibi bırak stresten tutunacakları varsada tutunmuyorlar
Aaa neden ban yedi ki
Sende normalde rengl o şekil mi başlıyor. Benim direk kanama şeklinde oluyor öyle damla leke falan değilde. Normal azr azar başlıyor. Ben de bugün pazar gününe randevu alıcam drdan. Sen ne kadardır istiyorsun bebek?Günaydın canım, batımız aynı. Benim de dün ağrı oldu bir damla kan geldi devamı olmadı. Sonra gelen giden yok ama ara ara sızlama oluyor. Ben de cts için dr randevusu aldım
Regl günün geldiğine göre kaset testte de çıkar zaten kuzum. Ayy öyle deme, hayal kırıklığı yaşamanı istemem. İnşallah vardır ben de umutluyum senin adına:) Korkuyorum açıkcası test yapmaya. REngl geçince yapayım diyorum. ama doktorumun talimatına göre aslında bugün yapmam gerekiyor. TEsti yanıma almayı unuttum evde bir tane kaset tip vardı test. Artık yarın sabah yaparım. Hamileymişm gibi ortalıkta dolamak bile o psikolojiyi yaşamak bile güzel geliyor bazen :)
Bazen pat diye başlıyor bazen de böyle. 40 düzen değişti, nerdeyse 3 yıl oldu ilk denememin üzerinden. 1 sene boşa kürek çekmişim, sonra kist miyom sebebiyle ameliyat oldum, korunma sürem biteli de prolaktin sorunu çıktı. Bazen nasip değilmiş gibi düşünüyorum umutsuzluk yaşıyorumSende normalde rengl o şekil mi başlıyor. Benim direk kanama şeklinde oluyor öyle damla leke falan değilde. Normal azr azar başlıyor. Ben de bugün pazar gününe randevu alıcam drdan. Sen ne kadardır istiyorsun bebek?
Fikrimi söyledim diye biri şikayet etmiş anlaşılan
Ben de öyle 3 yıldır istiyorum. arada bir kayıp yaşadık. tedaviler vsvs derken zaman geçti. Her tedavinin peşinden zaten 2-3 ay korunma sürsi veriyorlar. o da zaman kaybı oldu. Eşeledikçe birşeyler çıkıyor salmak lazım onu da yapamıyoruzBazen pat diye başlıyor bazen de böyle. 40 düzen değişti, nerdeyse 3 yıl oldu ilk denememin üzerinden. 1 sene boşa kürek çekmişim, sonra kist miyom sebebiyle ameliyat oldum, korunma sürem biteli de prolaktin sorunu çıktı. Bazen nasip değilmiş gibi düşünüyorum umutsuzluk yaşı
inaşşah canım. Şirkette bir arkadaşım var 6 aylık hamile. Ban asürkli dualar ediyor oda . Olacak senn bebeğin bak gör diyor. İçine doğmuş gibi:) Gazatede ilana çıkarım kız sen ne etiketlemeisnden bahsediyorsunRegl günün geldiğine göre kaset testte de çıkar zaten kuzum. Ayy öyle deme, hayal kırıklığı yaşamanı istemem. İnşallah vardır ben de umutluyum senin adınaetiketle beni güzel haberi verirken
Bende adetten önce boyle ani gelen kaşıntı hissederim hatta ondan anlarım adet olacağımı...Nasıslın canım, geldi mi kırmızıların. Benim kaşıntı devamke ama hiç ellemiyorum kaşımıyorum. Sirkeli suyla yıkama yamayı düşünüyorum akşama artık
O kaşıntı ayrı o her adetimde olur ama ilk adet kanı gelince olur bende yanma ve derimki tmm oldum ki giderim bakarım lekelenmeler başlamış olur. Bu kaşıntı bence normal değil. Renglykende anlaşılırmı acaba kaşıntı sebebi muayendeBende adetten önce boyle ani gelen kaşıntı hissederim hatta ondan anlarım adet olacağımı...
Ahhh bilmez miyim bi de tam birini hallediyoruz pat başka bir şey çıkıyorBen de öyle 3 yıldır istiyorum. arada bir kayıp yaşadık. tedaviler vsvs derken zaman geçti. Her tedavinin peşinden zaten 2-3 ay korunma sürsi veriyorlar. o da zaman kaybı oldu. Eşeledikçe birşeyler çıkıyor salmak lazım onu da yapamıyoruz
Değil cnm daha da koyu olacak t kısmıHanımlar merhaba, pik değil daha sanırım değil mi?
Mantar olabilir mi peki.. Anlaşılır diye düşünüyorum.O kaşıntı ayrı o her adetimde olur ama ilk adet kanı gelince olur bende yanma ve derimki tmm oldum ki giderim bakarım lekelenmeler başlamış olur. Bu kaşıntı bence normal değil. Renglykende anlaşılırmı acaba kaşıntı sebebi muayende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?