- 18 Eylül 2012
- 1.813
- 1.874
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz ikinci bebek için mi uğraşıyorsunuz nedir şu anda durumunuzKızlar ben regl 3. Günü doktora gittim ve klomen başladı . Yumurt takibi yaptırıcam. Sonrasında da çatlatma iğnesi olucam. Var mı benzeri durumda birileri? Gelin birlikte konuşarak bilgi paylaşımı yapalım
İnşallah hayırlı sonuçlar alırız hepimiz. Seninle aynı ayda klomen kullanmıştık ben de bir ay ara verdim yine klomen kullandım bu ay dozunu daha fazla ve günde üç tane olarakİyi aksamlarr
Bende bi ay klomen kullandım, günde bi tane bes gün kullandım
20 mm güzel bi yumurtam olmuştu aslında
Rahim duvarıda yeterince kalınlaşmıştı
Sonrasında iğne oldum
Ama malesef olumlu sonuçlanmadı
Bi ay ara vermiştim, bu ay şimdi femaraya basladım bugün ikinci günümm
Bunuda beş gün kullanıcam yine günde bi tane
Sonrasına bakıcas bakalım
İnsallahh güzel sonuçlar alırıs hepimizz![]()
İnsallah canım, evet hatırladım bende seniİnşallah hayırlı sonuçlar alırız hepimiz. Seninle aynı ayda klomen kullanmıştık ben de bir ay ara verdim yine klomen kullandım bu ay dozunu daha fazla ve günde üç tane olarak
İnsallah canım, evet hatırladım bende seni
Aslında benim doktorumda klomen kullanmak istedi yine günde bi tane 5 gün şeklinde ama ben burda okuduğuma göre femara daha etkiliymiş gibi düşünüp onu kullanmak istediğimi söyledim
Öyle basladım
Nasıl peki bitti mi senin ilaç alımı, kontrole falan gittin mi
Oh masallah baya büyümüş, günde 2 mm büyüse 18 20 ye gelir büyük ihtimal cumartesiye kadarlav
Benim ilacım iki gün önce bitti. Bugün kontrole gittim. Sağda14 mm ve solda 10 mm iki yumurtam varmış cumartesi tekrar gideceğim. Aslında şaşkınım daha önce klomnle hiç büyümemişti. İnşallah büyümeden çatlamaz diyorum. Ben günde üç defa 150 mg lık kullandım bakalım inşallah çatlatma iğnesini vurdurmak da nasip olur.
Senin yumurtan büyümüştü ama dimi o zaman
Güzel büyümüş, yarına kadar 1-2 mm daha büyür. Hadi hayırlısı inşallah 2 hafta sonra güzel haberleri alırızMerhabalar benim 12.gunum bugün dün 4 yumurtam varmış doktor bakti 14mm 15mm 17mm 19mm gbi bur şey yarın ovitrelle vurcam bakalım nolcak
Ay insallah çok heycanliyimGüzel büyümüş, yarına kadar 1-2 mm daha büyür. Hadi hayırlısı inşallah 2 hafta sonra güzel haberleri alırız![]()
Merhaba bende 11 ağustosta gittim ama bana klomen değil letü diye bir ilaç verdi. 5 gün kullan sonra gel dedi. Salı günü kontrol günü. Siz gittiniz mi acaba ? Durumunuz nedir ?Kızlar ben regl 3. Günü doktora gittim ve klomen başladı . Yumurt takibi yaptırıcam. Sonrasında da çatlatma iğnesi olucam. Var mı benzeri durumda birileri? Gelin birlikte konuşarak bilgi paylaşımı yapalım
Merhaba bende 11 ağustosta gittim ama bana klomen değil letü diye bir ilaç verdi. 5 gün kullan sonraKızlar ben regl 3. Günü doktora gittim ve klomen başladı . Yumurt takibi yaptırıcam. Sonrasında da çatlatmaiğnesi olucam. Var mı benzeri durumda birileri? Gelin birlikte konuşarak bilgi paylaşımı yapalım
Merhabalar benim 12.gunum bugün dün 4 yumurtam varmış doktor bakti 14mm 15mm 17mm 19mm gbi bur şey
Merhaba sonucunuz nasıl acaba ? İnşallah hayırlı haber verirsiniz ?Merhabalar benim 12.gunum bugün dün 4 yumurtam varmış doktor bakti 14mm 15mm 17mm 19mm gbi bur şey yarın ovitrelle vurcam bakalım nolcak
Insallah sabah 10 da iğne vurdurtcam daha 13 gün beklicem sonuc icin=)Merhaba sonucunuz nasıl acaba ? İnşallah hayırlı haber verirsiniz ?