- 13 Ağustos 2025
- 50
- 12
- 3
- Konu Sahibi Pembikbulut
-
Benimde iğnenin 14. Günü bugün lekelenme başladı. Yarın doktora gideceğim. 2. Defa bu ay tedaviye yeni sayfa açıyorum. Klomenin 5 ini kullandım 5 tanesi duruyor hoca doz artırmayacağım demişti. Onları içmeye başlayacağım. Önünüzde ki hafta iğneyi alıp dolaba atıp gününü bekleyeceğiz. İnsan negatifi öğrendiği gün sanki ümitlerinden uzaklaşıyor gibi geliyor 2-3 günde kendimi zor topladım. En çokta hiç olmayacak olsa ne yapacağım nasıl başa çıkacağım düşüncesi.. o eksiklik zor geliyor.. tahlilde 1.27 yi gördüğümde yıkılmıştım. İlk denemede tutan, sağlıklı hamilelik geçiren kişiler bizleri de sevindirsinMerhaba hayir bugün igne üstünden 13 gun gecti 14 günden sonra olunuyor diye biliyorum
12.günKaçıncı günde geldi peki
Amin canim inşallah.. bende negatifi gördüğümde tekrar yıkıldım maalesef.. ama vardir bir hayir diyorum.. doktorum bana da 2 ay bu sekilde ilerleyecegimizj söyledi regl olursam gidecegim bakalim artikBenimde iğnenin 14. Günü bugün lekelenme başladı. Yarın doktora gideceğim. 2. Defa bu ay tedaviye yeni sayfa açıyorum. Klomenin 5 ini kullandım 5 tanesi duruyor hoca doz artırmayacağım demişti. Onları içmeye başlayacağım. Önünüzde ki hafta iğneyi alıp dolaba atıp gününü bekleyeceğiz. İnsan negatifi öğrendiği gün sanki ümitlerinden uzaklaşıyor gibi geliyor 2-3 günde kendimi zor topladım. En çokta hiç olmayacak olsa ne yapacağım nasıl başa çıkacağım düşüncesi.. o eksiklik zor geliyor.. tahlilde 1.27 yi gördüğümde yıkılmıştım. İlk denemede tutan, sağlıklı hamilelik geçiren kişiler bizleri de sevindirsin
Ya 2 gün bekleyin ya da yaptırın 5 üzerinde çıkarsa 2 gün sonra yine yaptırın artışı görürsünüzmerhaba kızlar 26 sında çatlatma iğnesi 28inde aşılama oldum bugün 12 ci günüm bacaklarımda uyuşma ara ara şiddetli rahim ve bel ağrısı oluyor duruyor sızlamalı oluyor ayak parmaklarımda bile hissizlik var adetime 2 gün kaldı sizce test yapiyimmi
Ya 2 gün bekleyin ya da yaptırın 5 üzerinde çıkarsa 2 gün sonra yine yaptırın bi y
Valla meraktan yapmak istiyorum ama hüsrana uğramamak için 2 gün sabretmek istiyorum düşünmeden edemiyor insan bapıcam bilmiyorunYa 2 gün bekleyin ya da yaptırın 5 üzerinde çıkarsa 2 gün sonra yine yaptırın artışı görürsünüz
Bende bu ay adetin beşinci günü klomen başladım estrofem yanında bir de bugün kontrol vardı doktorum yumurtalar güzel gelişmiş dedi sağ da üç solda iki tane vardı ovitrella verdi ama bulması burda zor biraz dedi bulursan öğlen vurul diğer gün gecesi ilişki dedi ama ben iğneyi bulamadım çok sorun olur mu bilmiyorum bir de daha tek tüp sol kapalı sağ açık ne olacak bilemedim progestan da başla demişti oda perşembe başlanılacak kendi kendine çatlar mı acaba hiçbir ağrım falan yok yani kasıklarda akıntım da yok afedersiniz benim genelde ovulasyon yaptığımda adet sonrası hemen yumurtlama akıntısı ağrısı olurdu ve ovulasyon da pik olurdu ama bu defa 13. Gün gördü doktor yumurtaları gelişmiş dedi ama yumurtlama olup olmadığını bilemeyiz dedi yani o kısmı da anlamadım çatlatma iğnem de kaldı eğer ki bulamazsan gün aşırı ilişki devam dedi bilmiyorum hiç umudum yok da bi denemek istedim bu başlangıç tedaviyi de olmazsa akışına bırakacağım gibi ne ovulasyon ne takip ne başka bir şey bunlarla da ayrı strese giriyorum ben en basit iğne bulamadım tamam diyorum bitti yani kafada hemen olumsuzluk Rabbim kolaylıkla sağlıkla hayırlara tez nasip etsin hepimize
Merhaba tebrik ediyorum öncelikleKızlar bende 26 ağustos da çatlatma iğnesi oldum ondan önce klomen kullandım bügün kan verdim 88 çıktı
Kadın doğum dan randevu bakıyorum bulursam gidecem
Bulamadık verilen süreye kadar yani imkan olmadı doktorum başta deseydi muhakkak bulurdum gider alırdım bende bi Ankara’ya misal bize de üç buçuk saatlik bi mesafe de ama olmadı haber bekledik falan eczacı arkadaşlarımızdan derken geçti zaten o yüzden de canım sıkıldı tek tüplü de olunca insan umutsuz oluyor ya ben 29 yaşındayım bu aradaTüp bebek merkezlerinin şehirlerden gidip almanız gerekiyor biz 2 saat Ankara’ya gidip aldık haftaya tekrar gideceğiz bu defa 2 tane bulursak alacağız. Yanınızda buz kaseti termos çanta götürün biz öyle yaptık. Tüp bebek merkezi varsa şehiriniz oralarda eczanleri tüm gezeceksiniz. Aynı sol tüp benim de kapalı yaşınıza göre doktor söyler bu tedaviye kaç ay devam edeceğinizi. Ovülasyonun pik olduğu günlerde aşırı istek arzu olur ve ovülasyon testi ile bunun hangi günler yüksek olduğunu anlayabilir siniz. Ovitrelle bulursanız çatlama olduğu gün aşırı şişlik kaşık ağrısı yapıyor.
Merhaba canım test yaptın mı hiçKızlar ben de hafif kasık ağrısı ve 3 gündür devam eden mide ekşimesi var. İğne yaptırdığım günlerde yoktu yeni başlaması ben de bir soru işareti oluşturdu. Vücudumu dinlemiyorum dinlesem belki farklı belirtiler de eklenir ama şu an en net belirtim mide ekşimesi. İğneyi 30 Ağustos’ta yaptırmıştım 8. Günüm. Bir de birden fazla yumurtam geliştiği için iki güne bir ovülasyon yapıyorum. Diğer yumurtaları değerlendirmek amacıyla.Bir de bugün akıntıyla karışık çok çok hafif lekelenmem oldu.
Hayırlı olsun canım rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallahKızlar bende 26 ağustos da çatlatma iğnesi oldum ondan önce klomen kullandım bügün kan verdim 88 çıktı
Hayırlı olsun sağlıcakla yerlessinKızlar bende 26 ağustos da çatlatma iğnesi oldum ondan önce klomen kullandım bügün kan verdim 88 çıktı
Teşekkür ederim hepinize inşallah sizinde olur bende herhangi belli bir belirti yoktu arada kasıkda agrı oluyor du bende ovitrella olduğu sanıyordum dayanamadım eylül 2.gittim kan verdim 1.88 adet olmayınca tekrar verdim 88 cıktı test yapmadım ben direk kan verdim
Benimde 2sinde çatlama iğnesi 3deasilama karnımda çok ağrı var bugün test yaptım çift çizgi çıktı net ama daha erken galiba test için ağrım çok fazlamerhaba kızlar 26 sında çatlatma iğnesi 28inde aşılama oldum bugün 12 ci günüm bacaklarımda uyuşma ara ara şiddetli rahim ve bel ağrısı oluyor duruyor sızlamalı oluyor ayak parmaklarımda bile hissizlik var adetime 2 gün kaldı sizce test yapiyimmi
İpnelerib de etkisi var canım benim inşallah tutunmuştur bebeğin sana ama beklemeni tavsiye ederim doktorunun söylediği tarihe kadarBenimde 2sinde çatlama iğnesi 3deasilama karnımda çok ağrı var bugün test yaptım çift çizgi çıktı net ama daha erken galiba test için ağrım çok fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?