Ağustos (26) çatlatma iğnesi yapanlar beraber bekleyelim 💖

Hadi bakalım dualarım seninle canım inşallah poztiftircuma günü bende test vericem
İnşallah sizinde pozitiftir benim ikinci asilamam 11haftalik düşük olduğu için açıkçası biraz korkuyorum sişimdi tutarsa doktor rahimi dikicez dedi ben biraz tedirginim hayırlısı olsun inşallah

İnşallah sizinde pozitiftir benim ikinci asilamam 11haftalik düşük olduğu için açıkçası biraz korkuyorum sişimdi tutarsa doktor rahimi dikicez dedi ben biraz tedirginim hayırlısı olsun inşallah
Amin inşallah ama anlayamadım konulara çok yabancıyım detaylı bilgilendirir misin

İlk asilamam tutmadi ikinciside 11haftalik düşük oldu üçüncü aşılama tutarsa doktor rahimi dikicez dedi ama bende pek bi bilgim yok nasıl olucak bilmiyorum
Serklaj yapcaklar rahim agzın olması gerekenden daha genişse bebegi tutan o doku düşüyor bebegi de düşürüyor diktiklerinde tampon görevi görmesi için yapılıyor ameliyat hemşiresi oldugum için biliyorum

Peki bu ilerde bana zorluk çıkarırmi rica etsem bana Bilgi verirmisin

Yok belli bi süre geçince bazı hastalarda dikiş çıkarılır yada doguma kadar kalır kalın bi iplikle rahim ağzı dikiliyor gibi düşün çıkarınca eski haline geliyor doguma kadar düşük riskini önlüyor çok basit bi işlem gebeliğin olursa ihtiyaç duyarsa doktorun yapıverir o sırada bi süre dinlenmeye geçersin

Yani korkmami gerektirecek bişey yok

Yani korkmami gerektirecek bişey yok
Yok yok korkma tamamen bebegi korumak için düşmesin diye yapılır bu işlem düşük oldugu için önceden muhtemelen rahim agzın olması gerekenden geniş oldugu için yapılır dogumda çıkarılır dogum başlar sezeryan veya normal eski haline geçersin

Çok teşekkür ederim
Çok rahatlattiniz beni gerçekten çok teşekkür ederim inşallah hamile olurum

Çok teşekkür ederim

Çok rahatlattiniz beni gerçekten çok teşekkür ederim inşallah hamile olurum
İnşallah belki gerek bile kalmaz her gebelik farklıdır zaten kontrollerde dikişi hep kontrol eder bakar doktor çok basit kısa bi işlemdir yan etkisi pek yok ilk zaman biraz hissedersin rahim agzında bişe oldugunu vucudun alışır ama bence gerek bile kalmıcak

İnşallah öyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…