Ağustos (26) çatlatma iğnesi yapanlar beraber bekleyelim 💖

Kızlar çatlatma iğnesi kullanmadan önce yumurtaların boyu kaç olması lazım? Benim bugün 17-14-14 tü... Pts vurucam ovitrella'yı..

Kızlar ben de hafif kasık ağrısı ve 3 gündür devam eden mide ekşimesi var. İğne yaptırdığım günlerde yoktu yeni başlaması ben de bir soru işareti oluşturdu. Vücudumu dinlemiyorum dinlesem belki farklı belirtiler de eklenir ama şu an en net belirtim mide ekşimesi. İğneyi 30 Ağustos’ta yaptırmıştım 8. Günüm. Bir de birden fazla yumurtam geliştiği için iki güne bir ovülasyon yapıyorum. Diğer yumurtaları değerlendirmek amacıyla.Bir de bugün akıntıyla karışık çok çok hafif lekelenmem oldu.

Son düzenleme:
Birisinin yorumunu gördüm 1 -2 gibi bir şey çıkmış değeri. İki gün sonra tekrarlamış ve epey yükselmiş. İnşallah size de nasip olur. 11.gün erken bence yine de umut var sanki inşallah yani
Ah keşke dediğiniz gibi olsa.. 1.27 çok düşük. İlk deneme inşallah diğerlerinde sonuç alırız burada bekleyen herkese içinde bende dahil Rabbim nasip etsin

Doktora gidin ultrasonla baktırın benim cuma 18 di pazartesi 22 olmuş öyle atmıştı doktor endomriuma da bakar hem
Pts ye kadar 17 olan yumurtam 18 i geçmesi gerekir diye düşünüyorum doktor içinde bir tane yetiyor galiba.. Pts iğneyi yap dedi gelmene gerek yok dedi.

Merhaba kızlar bende 27 agustos saat 16.00 da iğneyi vuruldum bir kac saat sonra yoğun akintim oldu doktoruma danistim birliktelik olabilir dedi ertesi günde birliktelik oldu sonrası gun aşırı 2 gun daha sonra yapmadık bisey olursa gebelik olursa zarar görmesin die şuan icin gogus ucu ağrısı kasık agirlari hafif hafif girip çıkıyor çarşamba 10 eylülde test vericem son 2 gun kan degeri kac olunca gebelik oluşuyor ki bilen var mi

5 üstü gebelik demektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…