- Konu Sahibi Pembikbulut
Kaçıncı günündüMerhaba ben test verdim ve sonuç negatif çıktı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaçıncı günündüMerhaba ben test verdim ve sonuç negatif çıktı![]()
11. GünKaçıncı günündü
Birisinin yorumunu gördüm 1 -2 gibi bir şey çıkmış değeri. İki gün sonra tekrarlamış ve epey yükselmiş. İnşallah size de nasip olur. 11.gün erken bence yine de umut var sanki inşallah yani11. Gün
18-20iken vuruyorlarKızlar çatlatma iğnesi kullanmadan önce yumurtaların boyu kaç olması lazım? Benim bugün 17-14-14 tü... Pts vurucam ovitrella'yı..
Doktora gidin ultrasonla baktırın benim cuma 18 di pazartesi 22 olmuş öyle atmıştı doktor endomriuma da bakar hemKızlar çatlatma iğnesi kullanmadan önce yumurtaların boyu kaç olması lazım? Benim bugün 17-14-14 tü... Pts vurucam ovitrella'yı..
Ah keşke dediğiniz gibi olsa.. 1.27 çok düşük. İlk deneme inşallah diğerlerinde sonuç alırız burada bekleyen herkese içinde bende dahil Rabbim nasip etsinBirisinin yorumunu gördüm 1 -2 gibi bir şey çıkmış değeri. İki gün sonra tekrarlamış ve epey yükselmiş. İnşallah size de nasip olur. 11.gün erken bence yine de umut var sanki inşallah yani
Anladım benim bu 17 olan yumurta Pts ye 18 i geçer o zaman diğerlerini bilemiyorum onlar içinde bir yumurta bile yetiyor galiba18-20iken vuruyorlar
Pts ye kadar 17 olan yumurtam 18 i geçmesi gerekir diye düşünüyorum doktor içinde bir tane yetiyor galiba.. Pts iğneyi yap dedi gelmene gerek yok dedi.Doktora gidin ultrasonla baktırın benim cuma 18 di pazartesi 22 olmuş öyle atmıştı doktor endomriuma da bakar hem
Benimde sabah negatif çıktı26 ağustosta ovitrelle olmuştum. Bugün 12. Gün test yaptım maalesef negatif
U unzii333 K karakizingunlugu
5 üstü gebelik demektirMerhaba kızlar bende 27 agustos saat 16.00 da iğneyi vuruldum bir kac saat sonra yoğun akintim oldu doktoruma danistim birliktelik olabilir dedi ertesi günde birliktelik oldu sonrası gun aşırı 2 gun daha sonra yapmadık bisey olursa gebelik olursa zarar görmesin die şuan icin gogus ucu ağrısı kasık agirlari hafif hafif girip çıkıyor çarşamba 10 eylülde test vericem son 2 gun kan degeri kac olunca gebelik oluşuyor ki bilen var mi
Teşekkür ederim canm umarım olur her gecen gün insanın umudu azaliyor5 üstü gebelik demektir
Merhaba regle oldunuz mu acaba durum nedir26 ağustosta ovitrelle olmuştum. Bugün 12. Gün test yaptım maalesef negatif
U unzii333 K karakizingunlugu
Merhaba hayir bugün igne üstünden 13 gun gecti 14 günden sonra olunuyor diye biliyorumMerhaba regle oldunuz mu acaba durum nedir
Benim dün pembe bir lekeleme oldu bugün de tırnak kadar kahverengi olduMerhaba hayir bugün igne üstünden 13 gun gecti 14 günden sonra olunuyor diye biliyorum
Kaçıncı günde geldi pekiBenim dün pembe bir lekeleme oldu bugün de tırnak kadar kahverengi oldu