Agustos anneleri zayıflama grubu

Ben başlayayım doğum yapalı tam 70 gün oldu hamile kaldığımda 70 kilo idim doğuma 83 kilo ile gittim şu anda 80 kiloyum ve deli gibi yiyorum dr henüz erken demesine rahmen dengeli beslenerek kendime bakmak için pazartesi yeme düzeni oluşturmayı düşünüyorum

Ben başlayayım doğum yapalı tam 70 gün oldu hamile kaldığımda 70 kilo idim doğuma 83 kilo ile gittim şu anda 80 kiloyum ve deli gibi yiyorum dr henüz erken demesine rahmen dengeli beslenerek kendime bakmak için pazartesi yeme düzeni oluşturmayı düşünüyorum

Sen toplamda 13 kg alarak zaten
Hamilelik boyunca alınması gereken kg yu almışsın. Ama öncesinde kg varmış . Anladım
Fakat
Benim anlamadığım Doğum yaptığından bu yana sadece 3 kg mu gitti yani :KK57:
Normalde çocuktu, eşiydi,suyuydu ,kiriydi
Zaten 5kg birden iniyor doğumdan sonraki gün

Ben d burdayım kızlar, bugün yemeye abanacaktım, ama biraz moralim bozuk, yine de giyebileceğim kadar yicem, yarın diyetisyene gidicem akşam 6 da o zman kilomu söylerim , menüyü de ekşisem ama rekor ben de olcak galiba bu arada doğuma 94 le gittim o_O:oha:

Ben d burdayım kızlar, bugün yemeye abanacaktım, ama biraz moralim bozuk, yine de giyebileceğim kadar yicem, yarın diyetisyene gidicem akşam 6 da o zman kilomu söylerim , menüyü de ekşisem ama rekor ben de olcak galiba bu arada doğuma 94 le gittim o_O:oha:

Hayırdır tatlım, umarım kötü bişi yoktur.
Evet menüyü kesinlikle bizimle paylaşmayı unutma :KK19:

Hayırdır tatlım, umarım kötü bişi yoktur.
Evet menüyü kesinlikle bizimle paylaşmayı unutma :KK19:
Eşim sebebi ne olacak ki, zaten hayatımızda ev, Bebek ve eşten başka ne var ki? Bir an önce zayıflayıp eski halime dönmeliyim, 4 ay sonra işime geri dönecem ve hayatımda ki bir çok şeyi de değiştiricem kesin karar verdim.

Sen toplamda 13 kg alarak zaten
Hamilelik boyunca alınması gereken kg yu almışsın. Ama öncesinde kg varmış . Anladım
Fakat
Benim anlamadığım Doğum yaptığından bu yana sadece 3 kg mu gitti yani :KK57:
Normalde çocuktu, eşiydi,suyuydu ,kiriydi
Zaten 5kg birden iniyor doğumdan sonraki gün

Bendeki şiş inmedi hala göbek bacak davul gibi birde süt olsun diye allah ne verdiyse yedim annemler erkenden beni bırakıp gitti hazır yiye yiye sabitledik dr sasırdı zaten oglan 2,5 kilomdogdu gerisi bende kaldı bakalım nasıl olacak

Ya bu gobek gitmicekngaliba. Doktor 6 ay spor yapma dedi ama sporsuz imkansiz kilo vermek zaten sarkik sarkik he vucudum aynalara kustum. Emzirirken nasil diyet yapmali ki?diyetisyen arastiriyorum kadikoy uskudar taraflarinda ama kafama yatan bulamadim

Yani alşasılan kiloyu ben can'a değil kendime almışım gebelik şekeri çıkınca dikkat ettik ama faydası olmamış dr yürüyüş yap altıncı aydan önce diyet önermiyoruz gebelikdeki gibi beslen dedi et ağırlıklı hamur işi abur cubur tatlı yok ben şimdi sizi takip edip yapabildiklerimi yapıcam

Eşim sebebi ne olacak ki, zaten hayatımızda ev, Bebek ve eşten başka ne var ki? Bir an önce zayıflayıp eski halime dönmeliyim, 4 ay sonra işime geri dönecem ve hayatımda ki bir çok şeyi de değiştiricem kesin karar verdim.

:KK50: Iyi edersin dostum:KK50:

Bendeki şiş inmedi hala göbek bacak davul gibi birde süt olsun diye allah ne verdiyse yedim annemler erkenden beni bırakıp gitti hazır yiye yiye sabitledik dr sasırdı zaten oglan 2,5 kilomdogdu gerisi bende kaldı bakalım nasıl olacak

Benimde şişlik inmedi göbek 4 aylık hamiş gibi
Bacaklar da öyle.
Süt olsun diye herşeyi yemek yanlış canım
Anca sana kilo yapar.

Yani alşasılan kiloyu ben can'a değil kendime almışım gebelik şekeri çıkınca dikkat ettik ama faydası olmamış dr yürüyüş yap altıncı aydan önce diyet önermiyoruz gebelikdeki gibi beslen dedi et ağırlıklı hamur işi abur cubur tatlı yok ben şimdi sizi takip edip yapabildiklerimi yapıcam

Canım bizler bu topikte sonuçta Yen'i doğum yapan ve Bebek emziren anneler olduğumuz için.
Kesinlikle kendimizi aç bırakacak diyetleri yapmicaz.
Evlatlarımızın süttü önemli tabiki.
Az yemek , sık yemek , ve sağlıklı yiyerek kilolarımızdan kurtulacaz inşallah.
Ve tabiki bol bol su içecez.
Bu şekilde zaten süt olmasına engel olunacak bir durum olmaz diye düşünüyorum.
Sezerayan olanlar şimdilik spor olarak sadece yürüyüş yapabilirler.
Ben normal Doğum yaptım ve
Hamişlikten öncede yaptığım gibi en geç 6buçuk tan sonra yemek yemeği kesip bol suya yüklenecem.
Ve akşam yemeğinden 1 saat sonra evde yavaş yavaş pilates yapıcam (Ebru şallı cd leri ile ).
Lastiğim, topum, ağırlıklarım hazır
Bende yarın hazır olurum inşallah :))

Back
X