Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemde çılgınlar gibi yihuuuuuuuAgustos anneleri olarak birbirimizi motive ederek başlıyoruz diyete hadi hanımlar doğumdan öncesine dönmeye hazırmıyız
En güzel egzersiz bence. Biz de kızımla göbek havası oynarız çok güzel. Hem bebeklerin de çok hoşuna gidiyor. 20 dakika yapsan o bile çok şey değiştirir.Ayyyy totomu ittire ittire yer açıp oturayım şuraya64 küloyla hamile kaldım 85 le doğuma gittim şimdi 73 kiloyum dileğim 60 a inmek
sabah saat 8 buçukta bir kup bardağına yarım limon ve bal karıştırıp içtim şu saate kadar da daha kahvaltı edemedim birazdan evlatlarım izin verirse hafif bir kahvaltılık yiyip yine aynı karışımı içmeyi düşünüyorum akşama doğru oğlumu kucağıma alıp müzik açıp hoplayıp zıplarım
![]()
Dimi ya hem eğlenirler hem azcık göbüş eritiriz her hafta 10 dakika arttırarak devam ederizEn güzel egzersiz bence. Biz de kızımla göbek havası oynarız çok güzel. Hem bebeklerin de çok hoşuna gidiyor. 20 dakika yapsan o bile çok şey değiştirir.
Kızlar sabah kahvaltıdan yarım saat önce 1 bardak ılık suya yarım limon ve 1 tatlı kaşığı bal ekleyip içebilirsiniz. Çok güzel yağ yakar.
Ayyyy Allah razı olsun tatlım![]()
Ayyyy totomu ittire ittire yer açıp oturayım şuraya64 küloyla hamile kaldım 85 le doğuma gittim şimdi 73 kiloyum dileğim 60 a inmek
sabah saat 8 buçukta bir kup bardağına yarım limon ve bal karıştırıp içtim şu saate kadar da daha kahvaltı edemedim birazdan evlatlarım izin verirse hafif bir kahvaltılık yiyip yine aynı karışımı içmeyi düşünüyorum akşama doğru oğlumu kucağıma alıp müzik açıp hoplayıp zıplarım
![]()
En güzel egzersiz bence. Biz de kızımla göbek havası oynarız çok güzel. Hem bebeklerin de çok hoşuna gidiyor. 20 dakika yapsan o bile çok şey değiştirir.
Aynisini bana esimde dedi,bu kadar kendini uzme,4. Ay diyetisyene gidersin dedi. Belki bende yapabilirim o zaman. Ama simdi abur cuburu kesme vakti,ben emzirmiyorumda nasilsa,komple diyete girebilirim. Sabahlari ve aksamlari limonlu yesil cay iciyorum ben onun odem attigina insniyorum. Yesilcay limon ve mate de eklenincce yaglar kolau eriyor2 tane diyetisyenle görüştüm. 70gün önce doğum yaptığımı ve emzirdiğimi söyledim kızlar. Biri 4. Ay diğeri 6. aydan sonra görüşelimm biraz sabredin dediler.
Hoşbyşdum can .. Kahvaltıyı geç yapıyorum oğullarım rezilllik yapıyor sabahları yaBen sabah erken koca bir bardak aldım elime ılık suya limon sıktım
Bir güzel içtim
Balı duymadım daha önce
Hoşgeldin kankiş
Kahvaltı önemlikahvaltısız olmaz
Ohhhh![]()
Hoşbyşdum can .. Kahvaltıyı geç yapıyorum oğullarım rezilllik yapıyor sabahları ya![]()
Bende valla bu yüzden de dün moralim çok bozuldu geçemedim bileSayfayı kapatacaklar galiba
Bu ne yaa((
Ben bizim hatunlarla zayıflamak istiyorum :))