bence senaysen in tarifleri yeterde artar bizlere
SeLamlar arkadslr bizde hafiften ek gidaya gectik kizim bnm yogurdu sevmedi icine pekmezde koyduk ancak bir tatli kasigi yedi dun cok az kereviz iki parmak kadar ince dogradim yarim havuc iki tatli kasigi piric ve bir caykasgi irmik koydum kisik ateste iyice pisirdim tel suzgudn gecirdin hafif puturcukler oldu suzdukten sonra bircay kadigi tereyag ilave ettim kizim severek yedi birde tarhana corbasi yapiyorum birbucuk tatli kadigndn onuda sipirsipir iciyor bugun hipp marka kayisi puresi aldim cunki kabiz olduk ek gidaya gectigmzden bu yana onu da tavsiye ederim
bizim haftasonu yedigimiz corbamiz (tarif iki bebe icindir sekerler)
- yarim enginar
- 2 dal pazi
- bir tutam dere otu
-....................
ilkin sadece havuc , patates , soganla basladik
sonra icine et ve pirinc ilave ettik sonra boyle oldu
adim catlak ek gidaciya cikmadan once hemen ekleyeyim bizi anca doyuruyor artik bu tarif
adim catlak ek gidaciya cikmadan once hemen ekleyeyim bizi anca doyuruyor artik bu tarif
Bende kereviz aldım ama hiç tanışık olmadığım birşey olduğundan hiç tarif yoktu elimde teşekkürler :)
Tarhana deniycemde sadece onun için yaparken ne kadardan yapayım diye bilemiyordum.
1.5tatlı kaşığı tarhana için ne kadar su koyuluyor acaba? Göz kararı demeyin ama annem gibi
Masallaah ya bizden onbes yirmi gun buyuksunuz ama benimkiler bunun yarisini zor yer
Dana kiymayi keteviz yapragi yesil soganla kaynatip buzluga atip corbalara koyacakmisiz bir hafts sonra 7 ayligiz et yicez
Tarhanayı 1 2 saatsuda bekletırım. Sen 2 bardak koyda koyu kalırsa suyla tekrar acarsın. İlerdee kıymalı tarhanada yap.Bende kereviz aldım ama hiç tanışık olmadığım birşey olduğundan hiç tarif yoktu elimde teşekkürler :)
Tarhana deniycemde sadece onun için yaparken ne kadardan yapayım diye bilemiyordum.
1.5tatlı kaşığı tarhana için ne kadar su koyuluyor acaba? Göz kararı demeyin ama annem gibi
Tarhanayı 1 2 saatsuda bekletırım. Sen 2 bardak koyda koyu kalırsa suyla tekrar acarsın. İlerdee kıymalı tarhanada yap.Bende kereviz aldım ama hiç tanışık olmadığım birşey olduğundan hiç tarif yoktu elimde teşekkürler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?