AĞUSTOS AŞILAMA

cgdmggg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2025
99
13
3
36
Femarae+Ovitrella Ağustos ayında ikinci aşılamam var temmuz malesef negatif ile sonuçlandı.Negatif olunca çok umutsuzluğa kapıldım.Ama doktorunda pozitifliği ile ikinci aşılamaya karar verdim.Agustos aşılama yaptıracaklar gelin sürecimizi heyecanımızı paylaşalım

Benim de negatif sonuçlandı 1 kere yaptırdım. Yaptırdığım doktor normal yoldan çocuğunuz olmaz direk tüp bebek diye bizle dalga geçmişti benim tek tüpüm alındı hidrosalpenksden dolayı aşılamadan 2 ay sonra kendi kendine hamile kaldım :) şuan 6 aylık oğlum var çok şükür Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah size belki pozitiflik olur diye yazmak istedim umarım tedaviye gerek kalmadan evlat sahibi olursunuz…

Merhaba. Aşılamayı devlette mi yaptırıyorsunuz, özellerde fiyatlar nedir bir fikriniz var mı

Merhaba. Bende temmuzda aşılama yaptırdım tutmadı adet oldum şuan ikinci günüm yarın gonal f iğneye başlıyorum bu ay yine deneyeceğiz hakkımızda hayırlısı olur umarım Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

Merhabalar bende 5 gün boyunca femara ve Gonal f 50 doz kullandım ilacı bıraktık cumartesi günü yarın kontrole gideceğim muhtemelen herşey yolundaysa çatlatma iğnesi olup aşılamaya geçeriz diye düşünüyorum umarım bu ay hepimiz pozitifleri görürüz 🙏

Selam kızlar ben de yarın aşılama yaptıracağım klomen kullandım biteli hemen hemen 10-12 gün oldu. Bugün de ovitrelle ile çatlatma yaptık. Yarın aşılama olacak inşallah hepimiz kucağımıza alırız bebişleri. ( Bu arada ovitrelle bulmak çok zordu resmen ovitrelle kıtlığı vardı yani) Eğer aşılama yapacaksanız erken almanızı tavsiye ederim

Benimde bu gece çatlatma iğnem var perşembe öğlen aşılamam olacak siz benden bir gün önce olacaksınız ne kadar güzel birlikte takip edelim sürecimizi 😍

Femarae+Ovitrella Ağustos ayında ikinci aşılamam var temmuz malesef negatif ile sonuçlandı.Negatif olunca çok umutsuzluğa kapıldım.Ama doktorunda pozitifliği ile ikinci aşılamaya karar verdim.Agustos aşılama yaptıracaklar gelin sürecimizi heyecanımızı paylaşalım
Merhabalar sizin ne zaman aşılama hangi süreçtesiniz ? benim perşembe olacak ağustos olanlar birlikte takip edelim buradan 😍

Merhaba. Bende temmuzda aşılama yaptırdım tutmadı adet oldum şuan ikinci günüm yarın gonal f iğneye başlıyorum bu ay yine deneyeceğiz hakkımızda hayırlısı olur umarım Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Merhaba aşılamada gonal f i kaç gün kaç dozda vurunuyorsunuz? İlk defa aşılama olucam merak ediyorum

Merhaba aşılamada gonal f i kaç gün kaç dozda vurunuyorsunuz? İlk defa aşılama olucam merak ediyorum
Merhaba yarın benimde ilk aşılamam olacak ben gonal f 5 gün 50 doz kullandım sonra bırak dedi doktor aynı anda 5 gün 12 saatte 1 de femara içtim. Dün gece de çatlatma iğnesi yaptım hayırlısıyla sürece giriyoruz yarın 😍

Ben 37,5 vuruyorum geçen ay 75 kullandım yumurtam geç büyüdü aşılamadan üç gün sonra kanamam başladı o yüzden doktorum bu ay düşük doz verdi
Bana da 75 verdi 7 gün. Ama 10 gün sonra kontrole çağırdı. Kağıda on tane 75 yazmış yani ben öyle anladım on gün boyunca yapmıyacağımdır inşallah 🌸

Bana da 75 verdi 7 gün. Ama 10 gün sonra kontrole çağırdı. Kağıda on tane 75 yazmış yani ben öyle anladım on gün boyunca yapmıyacağımdır inşallah 🌸
Ben geçen ay 2. Günde 4 temmuzda başladım her gün 75 devam ettim 19unda son dozu yaptım akşamına çatlatma iğnesini yaptım sadece bir gün iğnem olmadığı için yapamadım ilçede yaşıyorum burda bulunmuyor maalesef doktorum sonraki gün gittiğimde kızdı iğneni düzenli yapmazsan yumurtan söner diye anlamadım sizi neden 7 günlük veripte 10. Günde çağırdı ben baya uzun kullandım her hafta kontrole gittim

Ben geçen ay 2. Günde 4 temmuzda başladım her gün 75 devam ettim 19unda son dozu yaptım akşamına çatlatma iğnesini yaptım sadece bir gün iğnem olmadığı için yapamadım ilçede yaşıyorum burda bulunmuyor maalesef doktorum sonraki gün gittiğimde kızdı iğneni düzenli yapmazsan yumurtan söner diye anlamadım sizi neden 7 günlük veripte 10. Günde çağırdı ben baya uzun kullandım her hafta kontrole gittim
Bilmiyorum ki çok hızlı konuşup gitti anlamadım bir şey, araştırma hastahanesinde yaptırıyorum ben :(

Bilmiyorum ki çok hızlı konuşup gitti anlamadım bir şey, araştırma hastahanesinde yaptırıyorum ben :(
Hep öyleler ben özele gidiyorum o yüzden devlette düzgün açıklama yapmıyolar insanı daha çok strese sokuyorlar ikinci aşılamamda tutmazsa mecbur bende tüp bebek için devlete gideceğim hangi şehirdesiniz acaba?

Hep öyleler ben özele gidiyorum o yüzden devlette düzgün açıklama yapmıyolar insanı daha çok strese sokuyorlar ikinci aşılamamda tutmazsa mecbur bende tüp bebek için devlete gideceğim hangi şehirdesiniz acaba?
Kahramanmaraş'tayım. 3 kez tüp bebek denedim para bitince devlet hastahelerine kaldık mecbur bunlar da rapor çıkartmak için önce aşılama olman gerek dediler iki kez 😔🫂 Allah yardımcınız olsun boş yere yapıyoruz gibi geliyor ama napalım rapor için idare edicem

Hemşiresine falan sorma fırsatınız olmaz mı? 10 tane 75 yazdıysa 10 gün kullanılacak gibi anlardım ben 🙄 bu tedaviler çok hassas ve kişinin durumuna göre çok özelleşiyor, kullanacağınız gün sayısını mutlaka netleştirin derim 🌸

Back
X