Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar sizin ne zaman aşılama hangi süreçtesiniz ? benim perşembe olacak ağustos olanlar birlikte takip edelim buradanFemarae+Ovitrella Ağustos ayında ikinci aşılamam var temmuz malesef negatif ile sonuçlandı.Negatif olunca çok umutsuzluğa kapıldım.Ama doktorunda pozitifliği ile ikinci aşılamaya karar verdim.Agustos aşılama yaptıracaklar gelin sürecimizi heyecanımızı paylaşalım
Merhaba aşılamada gonal f i kaç gün kaç dozda vurunuyorsunuz? İlk defa aşılama olucam merak ediyorumMerhaba. Bende temmuzda aşılama yaptırdım tutmadı adet oldum şuan ikinci günüm yarın gonal f iğneye başlıyorum bu ay yine deneyeceğiz hakkımızda hayırlısı olur umarım Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Merhaba yarın benimde ilk aşılamam olacak ben gonal f 5 gün 50 doz kullandım sonra bırak dedi doktor aynı anda 5 gün 12 saatte 1 de femara içtim. Dün gece de çatlatma iğnesi yaptım hayırlısıyla sürece giriyoruz yarınMerhaba aşılamada gonal f i kaç gün kaç dozda vurunuyorsunuz? İlk defa aşılama olucam merak ediyorum
Ben 37,5 vuruyorum geçen ay 75 kullandım yumurtam geç büyüdü aşılamadan üç gün sonra kanamam başladı o yüzden doktorum bu ay düşük doz verdiMerhaba aşılamada gonal f i kaç gün kaç dozda vurunuyorsunuz? İlk defa aşılama olucam merak ediyorum
Bana da 75 verdi 7 gün. Ama 10 gün sonra kontrole çağırdı. Kağıda on tane 75 yazmış yani ben öyle anladım on gün boyunca yapmıyacağımdır inşallahBen 37,5 vuruyorum geçen ay 75 kullandım yumurtam geç büyüdü aşılamadan üç gün sonra kanamam başladı o yüzden doktorum bu ay düşük doz verdi
Ben geçen ay 2. Günde 4 temmuzda başladım her gün 75 devam ettim 19unda son dozu yaptım akşamına çatlatma iğnesini yaptım sadece bir gün iğnem olmadığı için yapamadım ilçede yaşıyorum burda bulunmuyor maalesef doktorum sonraki gün gittiğimde kızdı iğneni düzenli yapmazsan yumurtan söner diye anlamadım sizi neden 7 günlük veripte 10. Günde çağırdı ben baya uzun kullandım her hafta kontrole gittimBana da 75 verdi 7 gün. Ama 10 gün sonra kontrole çağırdı. Kağıda on tane 75 yazmış yani ben öyle anladım on gün boyunca yapmıyacağımdır inşallah![]()
Bilmiyorum ki çok hızlı konuşup gitti anlamadım bir şey, araştırma hastahanesinde yaptırıyorum benBen geçen ay 2. Günde 4 temmuzda başladım her gün 75 devam ettim 19unda son dozu yaptım akşamına çatlatma iğnesini yaptım sadece bir gün iğnem olmadığı için yapamadım ilçede yaşıyorum burda bulunmuyor maalesef doktorum sonraki gün gittiğimde kızdı iğneni düzenli yapmazsan yumurtan söner diye anlamadım sizi neden 7 günlük veripte 10. Günde çağırdı ben baya uzun kullandım her hafta kontrole gittim
Hep öyleler ben özele gidiyorum o yüzden devlette düzgün açıklama yapmıyolar insanı daha çok strese sokuyorlar ikinci aşılamamda tutmazsa mecbur bende tüp bebek için devlete gideceğim hangi şehirdesiniz acaba?Bilmiyorum ki çok hızlı konuşup gitti anlamadım bir şey, araştırma hastahanesinde yaptırıyorum ben![]()
Kahramanmaraş'tayım. 3 kez tüp bebek denedim para bitince devlet hastahelerine kaldık mecbur bunlar da rapor çıkartmak için önce aşılama olman gerek dediler iki kezHep öyleler ben özele gidiyorum o yüzden devlette düzgün açıklama yapmıyolar insanı daha çok strese sokuyorlar ikinci aşılamamda tutmazsa mecbur bende tüp bebek için devlete gideceğim hangi şehirdesiniz acaba?
Hemşiresine falan sorma fırsatınız olmaz mı? 10 tane 75 yazdıysa 10 gün kullanılacak gibi anlardım benBana da 75 verdi 7 gün. Ama 10 gün sonra kontrole çağırdı. Kağıda on tane 75 yazmış yani ben öyle anladım on gün boyunca yapmıyacağımdır inşallah![]()
Ben bugün oldum aşılamayıMerhabalar sizin ne zaman aşılama hangi süreçtesiniz ? benim perşembe olacak ağustos olanlar birlikte takip edelim buradan![]()