Ağustos ayı aşılama gebelik bekleyenler beraber bekleyelim

Ya çok üzüldüm kaç gündür aklımdasın gelen giden derken.Peki nasılsın şimdi? İyi misin ilaç filan verdi mi ?
Tekrar son aşılama deneyeceğiz benim ısrarımla ve sonraki ay direkt olarak opu olacağım. 07 Eylül'de regl oldum. Menopozum hızla ilerliyor
Süregelen süreçtede hızlıca tüp bebek raporum için evraklarını toplayacağım

Nasılsın canım Neden tekrar aşılama istedin?

Ben de histereskopi oldum. Rahimde yapışıklık vs çıkmadı.

Fakat dr. rahmin çok küçük ve rahim ağzının çok dar olduğunu çok sıkıntılı bir hamilelik süreci olacağını söyledi

O yüzden Rahime zarar vermek için Çizik atamamış

Ben de önümüzdeki adetle başlıyorum inşallah tüp bebeğe.

Selaaam Boşa vakit geçmemesi için birde regl olduğum süreçti sonuçta ilkinde hamile kalmıştım
Tüp bebek raporu hala hazırlıyorum çünkü geçen cuma başladım hala devam ediyor süreci
Yaaa küçük olmasının ve rahim ağzının küçüklüğünün peki gebe kalamamana ne gibi engeli varmış çok büyük geçmiş olsun zoru başardın ben anestezisiz olmuştum onu canımdan can gitmişti..
Sen raporunu tamamladın mı peki yoksa özelde ücretli mi yaptıracaksın?

Hımm anladım canım. O zaman iyi yapmışsın. O arada boş geçmesin tabiki rapor süreci baya sürüyor zaten

Zaten bir tüpüm yoktu. Rahimde beklediğimden küçük dedi dr.
Düşük ve erken doğum riski çok yüksek dedi. Zaten gittiğim her dr bunu diyor

3 yıl dolmadığı için devlet karşılamıyormuş. O yüzden mecburen özelde yaptırıcam canım. Hayırlısı olsun hakkımızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…