- 12 Eylül 2024
- 154
- 34
- 18
- 26
- Konu Sahibi sevcannn24
Merhabalar Perşembe günü çatlatma iğnesi yapıldı bugün kontrolüm vardı ben yumurtam çatlamış yarın ilişki yok daha sonra gün aşırı ilişki dedi doktor aynı günde iğne yaptıranlar var mı 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu daha iyi bı sonuç mu veririMümkünse 3 gun ard arda deneyjn
Tamam canım teşekkür ederimYani yüksek ihtimalle
Ben de 4 Ağustosta ovitrelle çatlatma iğnesi oldum. Öncesinde de femara kullandımMerhabalar Perşembe günü çatlatma iğnesi yapıldı bugün kontrolüm vardı ben yumurtam çatlamış yarın ilişki yok daha sonra gün aşırı ilişki dedi doktor aynı günde iğne yaptıranlar var mı![]()
Benimde şuan ağrım yok veya oluyo umursamıyor da olabilirim gaz problemi yaşıyorum sürekli onada bagliyorumdur iğne 8 Ağustos da yapıldı 9 Ağustos da ağrı oldu kasıklarda akşama kadar geçti bide akıntı fazla olmaya başladı başka bişi yok şuanBen de 4 Ağustosta ovitrelle çatlatma iğnesi oldum. Öncesinde de femara kullandım
İlk deneyimim oldu 1 yıllık evliyim
Sürecin nasıl gidiyor benim hiç ağrım sızım yok bazen kasıklarıma iğne batar gibi oluyo bu kadar Ağrısı yok yani
Ben de akıntı yok iğneden sonraki gün lekelenme olduBenimde şuan ağrım yok veya oluyo umursamıyor da olabilirim gaz problemi yaşıyorum sürekli onada bagliyorumdur iğne 8 Ağustos da yapıldı 9 Ağustos da ağrı oldu kasıklarda akşama kadar geçti bide akıntı fazla olmaya başladı başka bişi yok şuan
Herkeste çok farklı etkiler yapmışBen de akıntı yok iğneden sonraki gün lekelenme oldu
Kesinlikle öyle sizin ilk denemeniz miHerkeste çok farklı etkiler yapmış
İlk evet 6 ay önce yine girmiştim doktora ovitrelle iğne verdi bulamayınca yarım kaldı tedavi sidmi yeni basladikKesinlikle öyle sizin ilk denemeniz mi
Çok zor bulunuyor ya Antalya’dan bulduk biz de. Yanlış anlamazsanız başka bir sorun var mı sizde yoksa sorunsuz mu bebiş olmadıİlk evet 6 ay önce yine girmiştim doktora ovitrelle iğne verdi bulamayınca yarım kaldı tedavi sidmi yeni basladik
Yok canım niye yanlış anliyayim doktorun dediği bı sorun yok görünürde ama illa bi sebep vardır onuda giremiyoruz dedi 3 yıldır evliyiz 2 yıldır deniyoruz olmuyoÇok zor bulunuyor ya Antalya’dan bulduk biz de. Yanlış anlamazsanız başka bir sorun var mı sizde yoksa sorunsuz mu bebiş olmadı
bu sefer atamadık biz doktorun tanıdığı eczane varmış anlaşmalı olan ordan direk aldıkÇok zor bulunuyor ya Antalya’dan bulduk biz de. Yanlış anlamazsanız başka bir sorun var mı sizde yoksa sorunsuz mu bebiş olmadı
Merhaba 1 gün sonra ilişik dedi devami size kalmış dedi ne zaman yapmak isterseniz dedi gün aşırı yaptık bizMerhabaa ben de dün gece çatlatma iğnesi yaptım bu sabah ovülasyon testim pikti size iğneden kaç saat sonra ilişki önerdi doktor?
Teşekkür ederim bazı doktorlar 36 saat sonra diyormuş da emin olamadım benim doktorum da 24 saat sonra ilişki dediMerhaba 1 gün sonra ilişik dedi devami size kalmış dedi ne zaman yapmak isterseniz dedi gün aşırı yaptık biz
Merhaba, ben de 8 Ağustos sabahı iğne oldum, 9'unda da aşılama yapıldı. İnşallah hepimiz güzel haberler alırızMerhabalar Perşembe günü çatlatma iğnesi yapıldı bugün kontrolüm vardı ben yumurtam çatlamış yarın ilişki yok daha sonra gün aşırı ilişki dedi doktor aynı günde iğne yaptıranlar var mı![]()
Bizim de 1 yıldan fazla oldu prolaktinim 47 çıkmıştı ilaç kullanmıştım bir ara tek sorun bu ama çok yüksek çıkanlarda bile gebelik oluşmuşYok canım niye yanlış anliyayim doktorun dediği bı sorun yok görünürde ama illa bi sebep vardır onuda giremiyoruz dedi 3 yıldır evliyiz 2 yıldır deniyoruz olmuyo
Bana 36. Saati önerdi doktorumMerhabaa ben de dün gece çatlatma iğnesi yaptım bu sabah ovülasyon testim pikti size iğneden kaç saat sonra ilişki önerdi doktor?