• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos ayı çatlatma iğnesi olanlar toplaşalim

sevcannn24

Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2024
154
34
18
26
Merhabalar Perşembe günü çatlatma iğnesi yapıldı bugün kontrolüm vardı ben yumurtam çatlamış yarın ilişki yok daha sonra gün aşırı ilişki dedi doktor aynı günde iğne yaptıranlar var mı 🤩

Merhabalar Perşembe günü çatlatma iğnesi yapıldı bugün kontrolüm vardı ben yumurtam çatlamış yarın ilişki yok daha sonra gün aşırı ilişki dedi doktor aynı günde iğne yaptıranlar var mı 🤩
Ben de 4 Ağustosta ovitrelle çatlatma iğnesi oldum. Öncesinde de femara kullandım
İlk deneyimim oldu 1 yıllık evliyim
Sürecin nasıl gidiyor benim hiç ağrım sızım yok bazen kasıklarıma iğne batar gibi oluyo bu kadar Ağrısı yok yani

Ben de 4 Ağustosta ovitrelle çatlatma iğnesi oldum. Öncesinde de femara kullandım
İlk deneyimim oldu 1 yıllık evliyim
Sürecin nasıl gidiyor benim hiç ağrım sızım yok bazen kasıklarıma iğne batar gibi oluyo bu kadar Ağrısı yok yani
Benimde şuan ağrım yok veya oluyo umursamıyor da olabilirim gaz problemi yaşıyorum sürekli onada bagliyorumdur iğne 8 Ağustos da yapıldı 9 Ağustos da ağrı oldu kasıklarda akşama kadar geçti bide akıntı fazla olmaya başladı başka bişi yok şuan

Benimde şuan ağrım yok veya oluyo umursamıyor da olabilirim gaz problemi yaşıyorum sürekli onada bagliyorumdur iğne 8 Ağustos da yapıldı 9 Ağustos da ağrı oldu kasıklarda akşama kadar geçti bide akıntı fazla olmaya başladı başka bişi yok şuan
Ben de akıntı yok iğneden sonraki gün lekelenme oldu

Merhabaa ben de dün gece çatlatma iğnesi yaptım bu sabah ovülasyon testim pikti size iğneden kaç saat sonra ilişki önerdi doktor?

Çok zor bulunuyor ya Antalya’dan bulduk biz de. Yanlış anlamazsanız başka bir sorun var mı sizde yoksa sorunsuz mu bebiş olmadı
Yok canım niye yanlış anliyayim doktorun dediği bı sorun yok görünürde ama illa bi sebep vardır onuda giremiyoruz dedi 3 yıldır evliyiz 2 yıldır deniyoruz olmuyo

Merhaba, ben de 8 Ağustos sabahı iğne oldum, 9'unda da aşılama yapıldı. İnşallah hepimiz güzel haberler alırız :dua:

Yok canım niye yanlış anliyayim doktorun dediği bı sorun yok görünürde ama illa bi sebep vardır onuda giremiyoruz dedi 3 yıldır evliyiz 2 yıldır deniyoruz olmuyo
Bizim de 1 yıldan fazla oldu prolaktinim 47 çıkmıştı ilaç kullanmıştım bir ara tek sorun bu ama çok yüksek çıkanlarda bile gebelik oluşmuş
Hayırlısı vallahi

Merhabaa ben de dün gece çatlatma iğnesi yaptım bu sabah ovülasyon testim pikti size iğneden kaç saat sonra ilişki önerdi doktor?
Bana 36. Saati önerdi doktorum
Ovulasyon testini bende bir kaç gün yaptım hep çift çizgi gösteriyordu biraz araştırdım sanırım çatlatma iğnesinden kaynaklı öyle gösteriyo iğnenin etkisi geçince normale dönüyo

Back
X