- Konu Sahibi turuncu agac
-
- #5.641
Emin olamıyorum net çıksın istiyorum aslında adetim yakın illaki biraz koyu çıkmazmıydıUmutlandırmak istemiyorum ama gölgeyi gördüm sanki inşallah vardır canım
Ben lise dönemlerinden beri kızım olursa adını Eylül koycam derdim kısmet olursa tabiii öyle bir hayalim vardıEylül ü bende sevdim ya hiç düşünmemiştim @mucizeyimben söyleyince cok beğendim hepimiz bebelerin adını eylül koyacaz bu ay gebe kalırsak herhalde
İnşallah canım en hayırlı zamanda mutlu haberlerimizi birbirimize veririzUmarm Eylül uğurlu gelir yada başka ay eğer bu ay adet olursam gruplara adımı yazdırmayacam o ay illaki olacakmış gibi strese gerek yok bence hangi ay uğur getirirse o ay inşallah sevincimi sizlerle paylaşırım biraz kafa dağıtmak gerek
Yok canım üç gün var bide kaset test erken gebelik testi falan olsa neysede yani çok yeni olmalı ki böyle çıktı kaset testlerde adet günü gelmeden çok net ikinci çizgi olmuyor canım senin için renk ışık oynamaları yaptım testine ve gölge bariz var bakkEmin olamıyorum net çıksın istiyorum aslında adetim yakın illaki biraz koyu çıkmazmıydı
Canımmm üzüldüm ama Eylül de beraberiz o zamanturuncu agac canım bana da çarpı koyabilirsin bende elendim an itibariyle
Kızlarmiraclebeyb M midnattsol @sinemmlendi ve etiketleyemediğim diğer canlarım regl oldum
Yok canım üç gün var bide kaset test erken gebelik testi falan olsa neysede yani çok yeni olmalı ki böyle çıktı kaset testlerde adet günü gelmeden çok net ikinci çizgi olmuyor canım senin için renk ışık oynamaları yaptım testine ve gölge bariz var bakk
Hahahah teşekkür ederim gercekten böyle baya belli olmusYok canım üç gün var bide kaset test erken gebelik testi falan olsa neysede yani çok yeni olmalı ki böyle çıktı kaset testlerde adet günü gelmeden çok net ikinci çizgi olmuyor canım senin için renk ışık oynamaları yaptım testine ve gölge bariz var bakk
Ben hep böyle yaparım var mı yok mu daha net anlaşılıyorHahahah teşekkür ederim gercekten böyle baya belli olmusinşallah rabbim en kısa zamanda bebek haberi almayı nasıp etsin bende adet olmazsam tekrarlıyım
Certain gebelik testine fazla insanlar güvenmiyor yorumlarına baktığımda ondan içime kurt düştüBen hep böyle yaparım var mı yok mu daha net anlaşılıyorEvet canım adet günü sabahında tekrarlayabilirsin daha koyu olur eminim hatta bir gün öncesi bile
Ozaman yarın başka marka test alırsan içindeki kurdu susturmuş olursun canım hem ondada böyle çıkarsa var demektir ikilemde kalmak zor hep ikilemlerdeyiz zatenCertain gebelik testine fazla insanlar güvenmiyor yorumlarına baktığımda ondan içime kurt düştü
Normalde adetim gecmese yapmazdım burdakileri okuyunca cesaretleniyom benlik değil aslında ama dayanmıyozOzaman yarın başka marka test alırsan içindeki kurdu susturmuş olursun canım hem ondada böyle çıkarsa var demektir ikilemde kalmak zor hep ikilemlerdeyiz zaten
Kızlaar acil sorum var mfk kullanıyorum 3-2-3-2 planladık bu ay ilk gün 6 sında oldu sonra 9 unda olmalıydı ama misafir vardı olmadı bizde 10 una kaydırdık normalde kaydırmasaydık 3-2 ye göre 11 i değerlendirme olmalıydı ama 10 unda olduğu İçin 11 i değerlendirmelimiyim bu gece yoksa 12 Simi olsa arada kaldım adam uyumadan karar vermeliyimRica ederim ne demekinşallah hepimiz gebe kalırız tez zamanda
Kesinlikle dayanılmıyor işte insan çatlıyor meraktanNormalde adetim gecmese yapmazdım burdakileri okuyunca cesaretleniyom benlik değil aslında ama dayanmıyoz
Hamile olduğumu kocam duysa vallaha kalbine iner 2 bucuk yasında oğlumuz var hiperaktif ben pkoyum zor hamile kalıyom diye 2 aydır korunmayı bıraktık sımdı hemen kalırsam kalbine inicek zaten dedi bana kalıpta erkek derlerse ben afrikaya gidiyom beni bidaha arayıp sormayın dediKesinlikle dayanılmıyor işte insan çatlıyor meraktan
Bu çıkan sonuc erken yaptığınız içindir nasil gebelik yok diyorlar dr bazen tuhaf konusuyor cidden 2 kati artması önemli olan ilk gebeligimi 3 bin küsür değerle öğrendim kurtaj oldum ikinci gebeligimi 48 yada 50 gibi bir değerle öğrendim suan 4 yasinda bir oglum var nasip 2 gunde bir 2 katına çıkar inşallah hiç canını sıkma@fnd_50 @Gzmyts53 @bshk1993Demgey3 @mucizem0111 kızlar sonucum çıktı ama çok düşük ya 25.04 acilde ki doktor binin altında bizim için anlamı yok dedi negatif dedi sonra yani tam yok değilde iki gün sonra kan ver dedi
Ahahaha sürpriiizHamile olduğumu kocam duysa vallaha kalbine iner 2 bucuk yasında oğlumuz var hiperaktif ben pkoyum zor hamile kalıyom diye 2 aydır korunmayı bıraktık sımdı hemen kalırsam kalbine inicek zaten dedi bana kalıpta erkek derlerse ben afrikaya gidiyom beni bidaha arayıp sormayın dedi
Benimde 20 beraber yapalım kızlarCanım sende pazartesi yap garanti olsun bence bizde salı yapacağız 4 gün kala bat 20si sende pazartesi yap en geç 19uysa canım garanti olur
İnşallah ya rabbim kim istiyosa onun kucağını boş bırakmasınAhahaha sürpriiizaslında tam zamanı doğum olana kadar 3 yaşında olcak en ideali
Amiin canım hepimiz hayırlısıyla sağlıklısıyla güzel haberlerimizi alalımİnşallah ya rabbim kim istiyosa onun kucağını boş bırakmasın
Evet canım. Ben de bu ağrılar sonucunda önce test yaptım. Bunları belirti kabul edip. Ardından da kan verdim. Şimdilik hamileyim bakalımSiz hamilesiniz değil mi hayırlı olsun Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallahbakalım benimde bu ağırlarım ne olacak zamanla geçecek mi?
Kuzum mfk hiç kullanmadım ve uygulamadim hiç bir fikrim yok açıkçası ama sen değerlendir bence kaldığın yerden devam etKızlaar acil sorum var mfk kullanıyorum 3-2-3-2 planladık bu ay ilk gün 6 sında oldu sonra 9 unda olmalıydı ama misafir vardı olmadı bizde 10 una kaydırdık normalde kaydırmasaydık 3-2 ye göre 11 i değerlendirme olmalıydı ama 10 unda olduğu İçin 11 i değerlendirmelimiyim bu gece yoksa 12 Simi olsa arada kaldım adam uyumadan karar vermeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?