- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi turuncu agac
-
- #5.661
Uyuyakaldı bileKuzum mfk hiç kullanmadım ve uygulamadim hiç bir fikrim yok açıkçası ama sen değerlendir bence kaldığın yerden devam et
Seve seveAna arkamdan gel kız
Valla bende bu ay ne uyguluyorum belli değilKuzum mfk hiç kullanmadım ve uygulamadim hiç bir fikrim yok açıkçası ama sen değerlendir bence kaldığın yerden devam et
AhahahaValla bende bu ay ne uyguluyorum belli değil
Mfk ile başladım
Ovulasyon yapıyorum yanı sıra
Bugün öylesine ilişki oldu daha dün olmuştu
Hatlar karıştı vallahi
İnşallah canımAhahahahatları karıştırmamak adına bu ay kendime söz verdim bende ama günü gününe olmayabiliyor bazen malum yaz ayı misafirler vs oluyor böyle bir gün bir gün kaydıra kaydıra tuttururuz inşallah
Amaan kafanıza göre takılınValla bende bu ay ne uyguluyorum belli değil
Mfk ile başladım
Ovulasyon yapıyorum yanı sıra
Bugün öylesine ilişki oldu daha dün olmuştu
Hatlar karıştı vallahi
Aynen canımAmaan kafanıza göre takılınsayılı günlerde yapılınca heves kalmıyor gorevmis gibi his oluşuyor
Ya evet gerçekten öyledeAmaan kafanıza göre takılınsayılı günlerde yapılınca heves kalmıyor gorevmis gibi his oluşuyor
Canımı çektirdin amaAynen canım
İşten geldim şimdi de bügünün mesajlarını okuyorum
Beraber bir sigara içemezsek de ben kahvemi aldım burda geziniyorum
Sigarama da yaktım
Biz salı günü yapacağız canım Bat’a 4 gün kala yani sende katıl bizeBenimde 20 beraber yapalım kızlar
Sal gitsinYa evet gerçekten öyledeürünlerle beraber yönteminide birebir uygulamak istemiştim ama bazen mümkün olmuyor müsait an olmayabiliyor vs inşallah buna rağmen olur
Yak anam zaten güzel haber alamadık henüzCanımı çektirdin ama
YaktımYak anam zaten güzel haber alamadık henüz
Alsak da kessek şu sigara sevdasını
İğrenme olsun diye dua ediyorum gebe kalırsam şayet
Bu ay umarım iyi haber alırız da başka odak noktası olurYaktım
Ben de çok beğeniyorum ama bana güvenmeyin kafamda başka isim de varEylül ü bende sevdim ya hiç düşünmemiştim M mucizeOldu söyleyince cok beğendim hepimiz bebelerin adını eylül koyacaz bu ay gebe kalırsak herhalde
Hepimiz kafayı yicez az kaldı herhaldeBu ay umarım iyi haber alırız da başka odak noktası olur
Tükendim çok yaraları açan
Kafayı yiyorum galiba yavaş yavaş
Ben inanıyorum ki en doğru zamanda gelecek bu bebişlerAynen benimde meme hassasiyetim geçti ama karnım hâlâ sis sanki yaaa. Yok canim bıraktım yapmıyorum ama 2 3 günüm var biliyorum akintim artiyot benim
Valla öyleHepimiz kafayı yicez az kaldı herhaldeAllah'ım tez zamanda nasip etsin amin amin amin
AmiinnHepimiz kafayı yicez az kaldı herhaldeAllah'ım tez zamanda nasip etsin amin amin amin
Valla öyleburaya girmeden önce daha iyiydim sanki burda hırs mı yaptık ne
Olacak inşallahAmiinn
Bugün inanki 3 tane içtim o da hep arayla
Şimdi akşam mesela boş kaldım ya hemen paketi masada bulunca yine 2 3 tane arka arkaya oldu
Ya ben azaltmak peşindeyken boş kalınca illa böyle oluyor
Burda bir doktor bana paketi eşin saklasın demişti
Ama onu da denedim geçen gün acayip agresif oluyorum o önümde olmayınca
Ne olacak bu halim bilemiyorum
Bir yandan da gebelik çok istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?