- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi turuncu agac
-
- #5.681
Nasipte ne zaman varsa o zaman da işte biz sabırsızız sanırsamSal gitsinben artık takmamaya çalışacam valla yoksa kafayı yerim herhalde. Düzenli oluncada olmuyor benim
İnşallah kuzum inşallahBen lise dönemlerinden beri kızım olursa adını Eylül koycam derdim kısmet olursa tabiii öyle bir hayalim vardı
Çok ayıp beni kızdırma ne yapar eder ekim koydurturum sana kızının isminiBen de çok beğeniyorum ama bana güvenmeyin kafamda başka isim de var
Oyy maşallahKızlar bu sayfa uğurlu geldi sanırım hamileyim sonunda=) rabbim hepinize nasip etsin inşallah
Erken hamilelik belirtileri
Adetten bir hafta önce tek taraflı kasık ağrısı sadece sol kasigim ağrıdı
Dudagim kurudu çatladı
Ve adete 4 gün Kala mide yanması oldu
Belirtileri acaba dedim erken gebelik testi yaptım cok silik çizgi vardi sitede paylaştım zaten.sonradan tekrar ettim testi çizgi biraz daha belirgin oldu ve 3 gün önce acilde kan verdim hamile çıktım değerim 32 çıktı bugün yani iki gün sonra tekrar ettim 82 cikti rabbim gönlünüzden gecenleri kabul etsin
Allah razı olsun kuzum inşallah bakalım darısı tüm isteyen herkeseOyy maşallahTebrik ederim canım sağlıklı ilerleme olsun inşallah hayırlısıyla kucağınıza almak nasip olsun
Şuraya kocaman AMİNNAAlkh
Allah razı olsun kuzum inşallah bakalım darısı tüm isteyen herkese
İnşallah kuzum benimŞuraya kocaman AMİNNdiyeyim hamişin duası kabul olurmuş
İnşaallah yakın zamanda gebelik için de etiketlerim sizleriKızlar her etiketlerinizde heyecanlanıyorum aha hamiş haberi geldi diyeiyiyiz kuzucum cok şükür suanlık yolunda herşey sen nasılsın asko
Çok üzüldüm canim yaSon kontrolümüzde kalp atışı
yoktu kuzum. Akşamı da kanamam başladı zaten
Rabbim şifalar versin,noldu size noldu böyle katula katulaBeni sormayın yakocam corona ben de üşütük vaziyetteyim muhtemelen ben de coronayım ailecek çiçek açtık
Nasıl gidiyor hamilelik?Ben doktor kontrolümü bekliyorum canım bir değişiklik yok bende :)
İnşaallah çok az kaldiİyi kuzum ben değilim söylemiştim sanırımeve sardım bu ara bende şöyle bakınıp çıkıyorum belirti okumıycam kendime söz verdim diye
Genel olarak çok iyiyim şükür, iş güce sardim, eş paketini kullaniyorum düzenli olarak inşaallah bu ay faydasını görücemSen nasılsın iyi misin kuzum?
Evet hürrem gibi kafaya taktik illaki gebe kalacazValla öyleburaya girmeden önce daha iyiydim sanki burda hırs mı yaptık ne
Ben de ilk aydır kullaniyorum,3+2 planladik ama hayat işte planlanan gibi gitmiyorKızlaar acil sorum var mfk kullanıyorum 3-2-3-2 planladık bu ay ilk gün 6 sında oldu sonra 9 unda olmalıydı ama misafir vardı olmadı bizde 10 una kaydırdık normalde kaydırmasaydık 3-2 ye göre 11 i değerlendirme olmalıydı ama 10 unda olduğu İçin 11 i değerlendirmelimiyim bu gece yoksa 12 Simi olsa arada kaldım adam uyumadan karar vermeliyim
Ben de ilk aydır kullaniyorum,3+2 planladik ama hayat işte planlanan gibi gitmiyordoktorun yöntemi ile değil ilaçların etkisinden kendi yöntemlerimizle değerlendirdik o kadar takma kafana rahat ol yani
Ben adetin 7-10-12-15-17-20 ci günlerini yazmıştim takvimde
Ama tam aksi oldu))adetin 8-10-11-13-15i
Evet canim bende defalarla izledim,ama sonuç kendi yöntemimizdimi Ya evet kendi videosunu oturdum izledim başlamadan önce 8. Gün muhakkak ilişki dedi ondan sonra 3-2-3-2 veya tam tersi 2-3-2-3 dedi 14.gün de önemli dedi pcoslar için 21. Gün de önemli dedi ben 21 de de yapcam geçen ay geç yumurtlamıştım o civarlarda bakalım nasip plan boşuna işte uymuyor
Evet baya erken yaptım o yüzdenBu çıkan sonuc erken yaptığınız içindir nasil gebelik yok diyorlar dr bazen tuhaf konusuyor cidden 2 kati artması önemli olan ilk gebeligimi 3 bin küsür değerle öğrendim kurtaj oldum ikinci gebeligimi 48 yada 50 gibi bir değerle öğrendim suan 4 yasinda bir oglum var nasip 2 gunde bir 2 katına çıkar inşallah hiç canını sıkma
Aynen canım beraberiz inşallah uğurlu gelirCanımmm üzüldüm ama Eylül de beraberiz o zaman
canım ben yaptım ikiside koyuı çıkıyor :)) hamilelik testimde ov. testi de iki çigi, ov testi baya pike yakınmYa kızlar hamilelerden rica etsek varsa ovulasyon testi yapsalar bakalım cidden ovulasyon testinde de gebelik çıkıyor mu merakımz gitsin
Teşekür ederim canımcanım ben yaptım ikiside koyuı çıkıyor :)) hamilelik testimde ov. testi de iki çigi, ov testi baya pike yakınm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?