Gebeliğe Hazırlık Agustos ayi Klomen+ovitrelle ile tedavi olanlar?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hali

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Mart 2021
8.612
9.306
148
Bugun 11.gunum 18 19mm iki adet yumurtam varmış pazar sabah 10 da ovitrelle iğne olucam benim gibi olanlar varsa birlikte bekleyelim mi arkadaşlar?=)

Ben 16 sında vuruldum yanlız hanımlar birşey soracağım az önce gebelik testi yaptım silikte olsa hiçbir şekilde hiçbirşey çıkmadı kontrol çizgisi hariç ilacın etkisi kalmamış mı demek oluyor bu onu merak etmiştim ama

Ben 15inde iğne oldum bugün unuttum 4saat sıvı almamayı şu ictigimi sonra hatrladim ama çizgi çıktı silikte olsa.yani içmesem daha koyu çıkacaktı.bana doktor 13.gun test yap dedi bence sen de sıvı alimina dikkat etmemişsindir

İlk denemeniz mi? Hayırlı olsun bu arada Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Bu arada sıvı alımıyla alakalı kısmı anlamadım öyle bir bilgim yok açıklar mısın canım merak ettim onu bak

İlk denemeniz mi? Hayırlı olsun bu arada Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Bu arada sıvı alımıyla alakalı kısmı anlamadım öyle bir bilgim yok açıklar mısın canım merak ettim onu bak
Tesekkurler evet ilk. Gebelik testi ya sabah yapılacak gece su içilmiyor diye dusunldugunden ya da 4 5 saat su içmeden yapılacak yoksa çıkacak sonuç yanlış olabilir .

Bugun 11.gunum 18 19mm iki adet yumurtam varmış pazar sabah 10 da ovitrelle iğne olucam benim gibi olanlar varsa birlikte bekleyelim mi arkadaşlar?=)
Durumunuz ne oldu? Bende bu ay letu kullanmıştım yumurtam yeterli gelişmeyince 3 gün merional iğne ve dünde çatlatma iğnesi yaptım. Gerçi bu benim 4.kez ilaç kullanışım bu ayda olmazsa aşılamaya geçeceğim

Ay ben görmemişim sizin tuttu sanırım hayırlısı olsun Bi sorununuz var mıydı ne kadar zamandır deniyordunuz

10.gunumdeyim en az 3 gün sonraki testim geçerli sayiliyormus bekliyorum

Merhaba hanımlar rabbim isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin inşallah ben 21 inde ovitrelle iğnesi vurundum 25inde doktoruma gittim yumurta çatlamış dedi dün akşamdan beride göbek deliğimin altında ağrı var iğneyi vurunup böke kasılmalar hisseden var mı acaba varsa iğnenin sancısı mı devam ediyor yoksa döllenme mi oluyor bilen var mı?

2 kez klomen ve çatlatma iğnesi oldum bende birinde 15 ve 22 mm birinde 18 mm yumurtam oldu ama gebelik elde edemedik bu ayda femara ve çatlatma oldum 4.günüm bakalım nasıl sonuç alıcam

Canım gebelik varsa kova ile su bile içsende gebelik varsa çıkar öyle su içmeyin vs boş. Ha şöyleki sabah idrarında normalde çıkacağından koyu çıkıyor oda saatlerce beklemiş idrara hcg geçiyor epey. Kanda hcg olduktan sonra ister su iç ister içme çıkar.

Doğru da o diğer mantıkta doğru genelde kan almaya sabah aç falan istiyorlar ediyorlar ya öyle birşeyde okumuştum ama tabi ileriki vakitlerde zaten çıkıyor her türlü hormon sürekli arttığı için bakalım benim 30 u 14.günüm ama doktor 1 inde çağırdı kan vermek için

Kim dedi bunları anlamıyorumiki gebeliğimdede doktor aç tok farketmez dedi hormon baktırıyoruz açlık tokluk şekeri değil ki.. 14.gün idrardada çıkar kankadada çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…