Gebeliğe Hazırlık Agustos ayi Klomen+ovitrelle ile tedavi olanlar?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladim anladım hehe haklısın valla ben rastgele test yapiodum yine bir umut olustu hadi bakalım umut fakiri ekmegi

16 Ağustos vurulmuştum. Dayanamadım gene yapayım dedim birkaç gün öncekide böyledi 11.günün gecesi 12 sayılır diyerekten gene yaptım gene böyle çıktı 1 inde kontrolum var kanda gebelik ama bu saatten sonra döner mi ki 14.gün yada 15.gün birdaha yapıcam ama bakalım hayırlısı

Eklentiler

• 16301024713328600213378524996878.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 54
Anladim anladım hehe haklısın valla ben rastgele test yapiodum yine bir umut olustu hadi bakalım umut fakiri ekmegi
Naptın kızçe yaptın mı test bende umutsuz vakayım hiç belirtim yok

Yaptım gece 3 te negatfti baya beyazdı sonra 5 givi uyandım hala beyazdı 8 de uyandım baya belirgin çizgi vardı yani negatf tabi yine de
Merhaba canım benimde negatif artık kısmet değilmiş dicez çok üzüldüm

Bugun 11.gunum 18 19mm iki adet yumurtam varmış pazar sabah 10 da ovitrelle iğne olucam benim gibi olanlar varsa birlikte bekleyelim mi arkadaşlar?=)
Benimde 21 ağustosta 2 tane yumurta vardı 17 mm ve 18 mm . 22 ağustosta çatlatma iğnesi yaptim. Bugün iğnenin 10. Günü. Ara ara regl ağrısı gibi bir ağrı var çok hafif bide. Bakalım inslaalh olur bu ay. Doktorum en az 10 gün sonra gebelik testi yapabileceğimi söyledi.

Ben 22 ağustosta catlatma iğnesi yaptırdım. 27 agostosta bthcg yaptırdım kanda 30 çıktı. Gabelik testinde de çıkmıştı. İğnenin etkisi en az 10 gün sonra geçiyormuş.

Eklentiler

• IMG_20210827_164349.webp
    48,5 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_20210831_121735.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 56
Yok ben 12.gune kadar pozitif gördüm doktorum 13.gun dedi gerçekten o gün negatfti ve dün regl oldum 15.gunde

Evet kızlar ayın 1 i yani bugün kontrolüm olacak çok heyecanlıyım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah kanda bakılacak sonucu yazarım buraya da inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…