öyleee. Ovulasyon ile takip ederkende çatladığı gün 1 sayılır 12.gün test yapılır e bizde Çatladığı saat ilişki yapıyoruz ya aynı hesap. Döllenme zaten öyle günler süren bişey değil max sperm 45 dakika içinde sıvılaşıp 1 saat içinde olgun yumurtayı döllüyor artı 1 gün koymak gereksiz :) o yüzden ilişki gününüde sayıyoruz inşallah anlaşabilmişizdir artık
16 Ağustos vurulmuştum. Dayanamadım gene yapayım dedim birkaç gün öncekide böyledi 11.günün gecesi 12 sayılır diyerekten gene yaptım gene böyle çıktı 1 inde kontrolum var kanda gebelik ama bu saatten sonra döner mi ki 14.gün yada 15.gün birdaha yapıcam ama bakalım hayırlısı
Benimde 21 ağustosta 2 tane yumurta vardı 17 mm ve 18 mm . 22 ağustosta çatlatma iğnesi yaptim. Bugün iğnenin 10. Günü. Ara ara regl ağrısı gibi bir ağrı var çok hafif bide. Bakalım inslaalh olur bu ay. Doktorum en az 10 gün sonra gebelik testi yapabileceğimi söyledi.
Ben 16 sında vuruldum yanlız hanımlar birşey soracağım az önce gebelik testi yaptım silikte olsa hiçbir şekilde hiçbirşey çıkmadı kontrol çizgisi hariç ilacın etkisi kalmamış mı demek oluyor bu onu merak etmiştim ama
Ben 22 ağustosta catlatma iğnesi yaptırdım. 27 agostosta bthcg yaptırdım kanda 30 çıktı. Gabelik testinde de çıkmıştı. İğnenin etkisi en az 10 gün sonra geçiyormuş.
Benimde 21 ağustosta 2 tane yumurta vardı 17 mm ve 18 mm . 22 ağustosta çatlatma iğnesi yaptim. Bugün iğnenin 10. Günü. Ara ara regl ağrısı gibi bir ağrı var çok hafif bide. Bakalım inslaalh olur bu ay. Doktorum en az 10 gün sonra gebelik testi yapabileceğimi söyledi.
Ben 22 ağustosta catlatma iğnesi yaptırdım. 27 agostosta bthcg yaptırdım kanda 30 çıktı. Gabelik testinde de çıkmıştı. İğnenin etkisi en az 10 gün sonra geçiyormuş.
Evet kızlar ayın 1 i yani bugün kontrolüm olacak çok heyecanlıyım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah kanda bakılacak sonucu yazarım buraya da inşallah