- 18 Kasım 2019
- 5.601
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.097
- 198
İğne etkisi geçmiş işte yavrum daha ilişki olalı 11 gün falan oldu senin dimi yükselebilirEvet tertemiz olan 1.6 hcg de gitti iyi çok şükür sen nasilsin
Bende bekliyorum bugün 10 gün oldu test yaptım ama negatif hala ihtimal var mı acaba yoksa bu ay umudu kestimBugun 11.gunum 18 19mm iki adet yumurtam varmış pazar sabah 10 da ovitrelle iğne olucam benim gibi olanlar varsa birlikte bekleyelim mi arkadaşlar?=)
Gecen pazartesi oldu iliski ilki o da akşam 10 a denk geldi 36saat sonrası aslında ilişkiden sonraki 11.gun bile olmuyor sabah yaptığım icin insaplah yukselir canım silik çıkıp sonra yükselen çok olmuş okudum ama umudum gitti yine senin kaçıncı gün canimİğne etkisi geçmiş işte yavrum daha ilişki olalı 11 gün falan oldu senin dimi yükselebilir
Pazartesi tekrar test yaparsın bence değer tekrar yükselebilir benimde iğne vurulduğu gün dahil 11 oldu bu akşam silindi iğne etkisi. 13.gün 14.gün tekrar test yapıcamGecen pazartesi oldu iliski ilki o da akşam 10 a denk geldi 36saat sonrası aslında ilişkiden sonraki 11.gun bile olmuyor sabah yaptığım icin insaplah yukselir canım silik çıkıp sonra yükselen çok olmuş okudum ama umudum gitti yine senin kaçıncı gün canim
Benim iğneden sonraki 11.gun bile duruyordu uzadı duruşu ben de sabah tekrar yapim iğne sonrası 13.gunPazartesi tekrar test yaparsın bence değer tekrar yükselebilir benimde iğne vurulduğu gün dahil 11 oldu bu akşam silindi iğne etkisi. 13.gün 14.gün tekrar test yapıcam
Yavru zaten bizim saymamız değişik senle ben 17 sinde oldum salı günü benim 11.günüm senin 13.gün bugün iğnenin bana göreBenim iğneden sonraki 11.gun bile duruyordu uzadı duruşu ben de sabah tekrar yapim iğne sonrası 13.gunnegatifi goreyim
Yok yok iğne vurulduğu demiyorlar iğneden sonraki diyorlar elle say benim bugün sabah 10 da 12.gundu ben sabah oldum iğne yarında 13.gun vurulduğu an 1 gün etmezdi pazar sabah 10dan pazartesi sabah 10 a 1 diye saycaksinYavru zaten bizim saymamız değişik senle ben 17 sinde oldum salı günü benim 11.günüm senin 13.gün bugün iğnenin bana göre
Bana doktor iğne vurulduğum günü bir olarak baz almamı söyledi geçen sene klomen ovitrelle kullandığımdada başka doktor yine iğne gününü bir saydı. Bu bizim vücudumuzda salgılanan bir hormon değil çünkü her idrarda atılıyor yapıldığından itibaren.Yok yok iğne vurulduğu demiyorlar iğneden sonraki diyorlar elle say benim bugün sabah 10 da 12.gundu ben sabah oldum iğne yarında 13.gun vurulduğu an 1 gün etmezdi pazar sabah 10dan pazartesi sabah 10 a 1 diye saycaksin
Aaa o zaman benim 13.gun yap demişti doktor 12 de pozitifken 13te negatf olmuş oluyor umutta bittiBana doktor iğne vurulduğum günü bir olarak baz almamı söyledi geçen sene klomen ovitrelle kullandığımdada başka doktor yine iğne gününü bir saydı. Bu bizim vücudumuzda salgılanan bir hormon değil çünkü her idrarda atılıyor yapıldığından itibaren.
Sana ilişkinin 13.günü yap demiştir canım iğne ve ilişki aynı gün içinde olmuyor senin gebelik testini ilişkinin 13.günü yapman lazım. İğne etkisi 12 gün sürüyor max. Seninde iğnenin 12.günü dün akşam bitmiş iğne etkinAaa o zaman benim 13.gun yap demişti doktor 12 de pozitifken 13te negatf olmuş oluyor umutta bitti
Ya ben de bunu soracaktım tam. Bende salı günü 11de vurdum iğnemi o gün akşam aşırı kasık ağrım oldu yumurta gelişen yerden çatladı diye düşüyorum. Ama dün kasık ağrım başladı yine dün daha azdı bugun ağrı biraz daha arttı ama sadece yumurta gelişen tarafım ağrıyor normal mi acaba buMerhaba hanımlar rabbim isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin inşallahben 21 inde ovitrelle iğnesi vurundum 25inde doktoruma gittim yumurta çatlamış dedi dün akşamdan beride göbek deliğimin altında ağrı var iğneyi vurunup böke kasılmalar hisseden var mı acaba varsa iğnenin sancısı mı devam ediyor yoksa döllenme mi oluyor bilen var mı?
Ay anladım canım iliski pazartesi akşam 10da oldu şimdi bugün 10.gun oluyor o zaman ilişkinin di mi kiz kusura bakma beynim yandiSana ilişkinin 13.günü yap demiştir canım iğne ve ilişki aynı gün içinde olmuyor senin gebelik testini ilişkinin 13.günü yapman lazım. İğne etkisi 12 gün sürüyor max. Seninde iğnenin 12.günü dün akşam bitmiş iğne etkin
O zaman umutlandım canim=)Sana ilişkinin 13.günü yap demiştir canım iğne ve ilişki aynı gün içinde olmuyor senin gebelik testini ilişkinin 13.günü yapman lazım. İğne etkisi 12 gün sürüyor max. Seninde iğnenin 12.günü dün akşam bitmiş iğne etkin
Evet benim iğneden sonra 5 6 gün ağrım olduYa ben de bunu soracaktım tam. Bende salı günü 11de vurdum iğnemi o gün akşam aşırı kasık ağrım oldu yumurta gelişen yerden çatladı diye düşüyorum. Ama dün kasık ağrım başladı yine dün daha azdı bugun ağrı biraz daha arttı ama sadece yumurta gelişen tarafım ağrıyor normal mi acaba bu
Canim senin gelişmeler nedir?Ben varım benimde ovitrelle iğne vurulalı 4.günüm 11 ağustosta vurulmuştum
Pazartesiyi 1 sayıcaksın kız sen ovulasyonlada mı takip yapmadınAy anladım canım iliski pazartesi akşam 10da oldu şimdi bugün 10.gun oluyor o zaman ilişkinin di mi kiz kusura bakma beynim yandi
Tamam canim ne bilim ya bi umutlandım beyin gitti hmm sabah olsa da yapsam test=)Pazartesiyi 1 sayıcaksın kız sen ovulasyonlada mı takip yapmadınsenin test günün yarın olmalı ama hani yumurta hemen çatlamamış olabilir azcık geç döllenme olmuştur diye düşünerek pazar günüde test yapabilirsin
Hadii inşallah hepimize hayırlara vesile olsunEvet benim iğneden sonra 5 6 gün ağrım oldu
InsallahhhHadii inşallah hepimize hayırlara vesile olsun
öyleee. Ovulasyon ile takip ederkende çatladığı gün 1 sayılır 12.gün test yapılır e bizde Çatladığı saat ilişki yapıyoruz ya aynı hesap. Döllenme zaten öyle günler süren bişey değil max sperm 45 dakika içinde sıvılaşıp 1 saat içinde olgun yumurtayı döllüyor artı 1 gün koymak gereksiz :) o yüzden ilişki gününüde sayıyoruz inşallah anlaşabilmişizdir artıkTamam canim ne bilim ya bi umutlandım beyin gitti hmm sabah olsa da yapsam test=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?