Ağustos Ayı Transfer olacaklar

Merhabalar,
Bugun 10. Gunumdu test yaptirdim. Erdem hastanesinde, e nabizdan sonuca baktim 0.0 yaziyor. Bide anlamadigim idrar yaziyor kan vermeme ragmen. Sizce testi tekrarlasammi

Merhabalar,
Bugun 10. Gunumdu test yaptirdim. Erdem hastanesinde, e nabizdan sonuca baktim 0.0 yaziyor. Bide anlamadigim idrar yaziyor kan vermeme ragmen. Sizce testi tekrarlasammi
Sağlık sistemimizde bu tür hatalar olabiliyor. Başıma gelmedi ama güncelleme gelmiş olabilir. Tekrar baktın mı?

Çok zor gerçekten Bi de hiç belirti olmayınca insan daha bi kafaya takıyor biliyorum belirti olmak zorunda değil ama işte…
Ben belirtileri önemsemiyorum artık çünkü geçmişte çatlatma iğnesinin etkileri yüzünden silik çizgi görüp kan vermiştim ve sonu hüsran olmuştu. Bu sefer olacağı varsa olur mentalitesiyle biraz daha rahatlatmaya çalışıyorum kendimi. Evrene pozitif mesaj gönderiyorum. Bu tansferimiz olumlu sonuçlanacak hanımlar

Ben de ilk transferime göre daha rahatım ama ne bileyim heyecanlanıyo yine de insan Doktorum özellikle söyledi aslında belirti bekleme belirti olursa da doğru olmaz bir sürü ilaç alıyosun onların belirtisi demişti…

Merhaba kızlar ben de dün transfer oldum.Doktorum yatmayı önermedi ama ben çok kararsızım siz neler yapıyorsunuz?

Ben yatmiyorum ya, yatamiyorum zaten. Cunku bise hissetmiyorum. Kan akisida onemli diye dusunuyorum.
Aynen ben de öyle o kadar bişey hissetmiyorum ki bazen unutuyorum yüz üstü yatmaya çalışıyorum hatırlayıp düz ya da yan yatıyorum :) inşallah güzel sonuçlar alırız İlla belirti olacak diye bişey yok

Hiç bisiler hissediyomusunuz ben hic bir sey hissetmiyorum sanki transfer olmAmis gibiyim
Bende bu sabah uyandığımda aynı şeyi düşünerek kalktım neden belirti yok diye. Sanki hafif bir bel ağrısı zaman zaman oluyor gibi ama belki de psikolojikdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…