Ağustos Ayı Transfer olacaklar

Karin cevresinden yapilan hangisi oluyor? O farkli progestan mi ki kizlarrr? Valla ben her gun saglik ocagina gidiyorum kalcadan vurdurmaya
Göbekten yapılan Progestan Dex var aşırı kolay uygulaması. buna ilaveten bir de günde 3 kez fitil verdi benim doktorum. Bir de haftada 1 kez Proluton depot iğne. Hepsi tutunmayı artırmak için

Karin cevresinden yapilan hangisi oluyor? O farkli progestan mi ki kizlarrr? Valla ben her gun saglik ocagina gidiyorum kalcadan vurdurmaya

Göbekten yapılan Progestan Dex var aşırı kolay uygulaması. buna ilaveten bir de günde 3 kez fitil verdi benim doktorum. Bir de haftada 1 kez Proluton depot iğne. Hepsi tutunmayı artırmak
Benim tedavimde transfer öncesi iğne yoktu. Progestan fitil ve estrofem kullanıyordum günde 3. Şimdi iki iğnem var biri Oksapar (kan sulandırıcı) diğeride Progestan dex tutunma için. Duphaston, estrofem, progestan fitil günde 3 bunları da kullanıyorum. Folik asit ve birsürü takviye vitaminler işte. Herkesin tedavisi farklı anlaşılan ihtiyaçlara göre. Gerçekten zor bir süreç. İnş kolaylıkla pozitif görürüz

Benim ikinci kutum bitmek uzere, eşime diyorum ki tüp bebekte zorlandigim en şey progestan iğne. Sağ popom iptal dün sola basladim.
Hep sağ olarak mı gittiniz. Ben bugün 2. İğnemi bana yakın sağlık ocağında yaptım pazar başlamıştım ona hastaneye gitmek zorunda kaldım acile. Biraz araştırdıktan sonra elde ısıtmanın uvuşturarak iyi geldiğini okudum ilacın. Yol boyu yaptım. Kız da biraz yavaş yaptı galiba. Bugün yapılan yer asla acımıyor. Ama dünkü hala ağrı var inşallah hep o hemşireyle devam ederim bugün iyiym Tabi daha 2

Öyle öyleee önemli olan pozitifi görmemiş. Güzelce ilerlemesi i ve sağlıkla doğması. Allahtan gelen bu sınıfa hepimiz razıyız tabi. Biz razıyız Rabbim de bu sınavdan anlımızın akıyla çıkmayı nasip etsin bize Geldi geçti zordu ama değdi demeyi nasip etsin inşallah

Vakit geçmiyor ya. Bugün içimde test yapma istediği uyandı ama 8. Güne kadar erken gebelik testine bakmayı düşünmüyorum. Sizin aklınızdan geçiyor mu? Birtek bana mı vakit geçmiyor

Vakit geçmiyor ya. Bugün içimde test yapma istediği uyandı ama 8. Güne kadar erken gebelik testine bakmayı düşünmüyorum. Sizin aklınızdan geçiyor mu? Birtek bana mı vakit geçmiyor
Bana da asla geçmiyo..ben de yarın düşünüyorum 7 biraz erken…İçim bi garip hiç belirtimde yok olmasını bekleme demişti doktorum zaten hissetmezsin demişti ama insan yine de bi garip oluyo…Ara ara çok çok hafif bel ağrısı oluyo sadece bazen de regl ağrısı gibi oluyo

Göbekten yapılan Progestan Dex var aşırı kolay uygulaması. buna ilaveten bir de günde 3 kez fitil verdi benim doktorum. Bir de haftada 1 kez Proluton depot iğne. Hepsi tutunmayı artırmak için
Ay ben onu benim doktoruma soylim ya benim
Popo iptal artik :) banada fitilini verdi ama ben oral aliyorum yaa itemiyorum iceriye

Banaadaaa gecmiooo hic gecmiyo hemdeee yapsammi diyorum aam cok erken persembe oldum ben daha bir hafta bile olmadi. Bende cok eahatim diyorum son iki saattir kasiklarimda bicak saplanmasi var

Yaparsan bize haber ett :))) belki senden kuvvet bulup bizde yapariz:)

Banaadaaa gecmiooo hic gecmiyo hemdeee yapsammi diyorum aam cok erken persembe oldum ben daha bir hafta bile olmadi. Bende cok eahatim diyorum son iki saattir kasiklarimda bicak saplanmasi var
11 indeydi ikimizinki de yani ilk gün sayılmıyorsa 4. Günümüzdeyiz. Hümeyra 8.inde transfer olmuştu diye hatırlıyorum. O bizden önce öğrenir sonucu. Bizde ondan gaz alıp yaparız belki test

Merhaba Arkadaşlar ben dün 11.08 de transfer oldum. Çok heyecanlıyım.. Korku da var tabi.. Heyecanımızı ortak yaşayalım diye açtım konuyu
Bende cuma günü 9.09 transfer oldum. Dün gece dayanılmaz ağrılarım oldu. O yüzden parol içtim. Şuan içim huzursuz. Doktoruma yazdım ama cevap gelmedi henüz. zarar vermiş miyimdir çok korkuyorum moralim çok bozuk

İnşallah güzel sonuçlar alırız
Bende 12 ağustosta çift embriyo transferi oldum. Gece bel fıtığım tekrar atak yaptı ve ağrılarıma dayanamadığım için parol içtim. Şuan çok korkuyorum zarar verdiysem ileride birşey çıkarsa bebeklerde diye kuruyorum kafamda. İçim içimi yiyor moral bozukluğundan. Doktor cevap vermedi henüz

11 indeydi ikimizinki de yani ilk gün sayılmıyorsa 4. Günümüzdeyiz. Hümeyra 8.inde transfer olmuştu diye hatırlıyorum. O bizden önce öğrenir sonucu. Bizde ondan gaz alıp yaparız belki test
O zaman hümeyra başlangici yapsin pozitifi getirsin bizde pesinden insallah pozitifleri gorelim

Canım kalbini ferah tut insallah bise olmaz, parolu zaten hamilelikte veriyolar. Allahin izni ile hic bise olmaz. İnsanlar hamilelikte ne ilaclar iciyor o yuzden kendini oyle uzme. Onlar allaha emanet hic bisecik olmaz

Canım kalbini ferah tut insallah bise olmaz, parolu zaten hamilelikte veriyolar. Allahin izni ile hic bise olmaz. İnsanlar hamilelikte ne ilaclar iciyor o yuzden kendini oyle uzme. Onlar allaha emanet hic bisecik olmaz
Evet öylede düşünüyorum haklısın İnşallah canım teşekkür ederim Rabbim gönlümüze göre versin kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…