Evet illa belirti olacak diye bir sey yokAynen ben de öyle o kadar bişey hissetmiyorum ki bazen unutuyorum yüz üstü yatmaya çalışıyorum hatırlayıp düz ya da yan yatıyorum :) inşallah güzel sonuçlar alırızİlla belirti olacak diye bişey yok
İnanin bende o bile yok ya. O yuzden kendimi surekli telkin ediyorum olumsuz olabilir falan diye alistirmaya calisiyorum kendimi, hic bir sey hissetmiyorumBende bu sabah uyandığımda aynı şeyi düşünerek kalktım neden belirti yok diye. Sanki hafif bir bel ağrısı zaman zaman oluyor gibi ama belki de psikolojikdir
Yok hayır ama psikolojik olarak sanki baskı olur gibi düşünüyorum doktorum yatamazsın falan demedi..ben de aynen sizin gibi yüz üstü yatmayı çok seviyorum anca öyle rahat uyuyorumYa bu yüz üstü yatma meselesine takıldım. Ben yüzüstü yatmayı çok seviyorum. Bu aşamada bir sıkıntı oluşturacağını düşünmemiştim. Sorun olan birşey mi?
Hepimiz güzel sonuçlar alıcaz ben inanıyorumEvet illa belirti olacak diye bir sey yokgerci ben cidden hic bise hissetmedigime ayni sizin gibi yuz ustu yatip hemen topariyorum kendimi :) insallaahhh guzel sonuclar alirizzzz
Şuanda toz tanesi kadar birşey diye biliyorum :) karın büyüyünce istesekte yatamayacağız zaten. Şimdilik keyfini sürelim bari.Yok hayır ama psikolojik olarak sanki baskı olur gibi düşünüyorum doktorum yatamazsın falan demedi..ben de aynen sizin gibi yüz üstü yatmayı çok seviyorum anca öyle rahat uyuyorum
Ben göbekten oluyorum..ilk transferde ben de kalçadan oluyodum çok zorlanmıştım artık yer kalmamıştı kalçamda…iğne olduktan sonra masaj yapın dağılsın şişlik olmasınBen de Cuma transfer olucam. Umarım uğur getirir bize bu sayfailk progestanımı oldum. Sağıma dönemiyorum. Yarın sol da olunca ne olacak. Umarım baş edebilirim 20 tane falan çünküü
Ben de Cuma transfer olucam. Umarım uğur getirir bize bu sayfailk progestanımı oldum. Sağıma dönemiyorum. Yarın sol da olunca ne olacak. Umarım baş edebilirim 20 tane falan çünküü
Ben de karın çevresinden yapıyorum öyle tavsiye etmişlerdi. Kendim yaptığım için daha kolay oluyor. İki tane mi iğneniz var sizinde? Kan sulandırı ve progestan.Ben göbekten oluyorum..ilk transferde ben de kalçadan oluyodum çok zorlanmıştım artık yer kalmamıştı kalçamda…iğne olduktan sonra masaj yapın dağılsın şişlik olmasın
Bastırdım hafif masaj yaptım şimdilik şişlik yok ama ağrı var. Hee bununla gelecekse miniğim tamamım inan başım gözüm üstüne. Ama şu bilinmezlik beni delirtiyor. Sonra ne olacak en sonu ne olacak. Çok inanıyorum rahim içinde sıkıntı yok hiç olmamıştı. İlaçlara karşılık güzel. Tüp tıkanıklığı nedeniyle başladık zaten bu sürece. Sade buluşmuyor doğal döllenmiyor. Ama yaa sonraa tamam mı kesin mi emin miyiz.Ben göbekten oluyorum..ilk transferde ben de kalçadan oluyodum çok zorlanmıştım artık yer kalmamıştı kalçamda…iğne olduktan sonra masaj yapın dağılsın şişlik olmasın
Pregestanı mı karına yapıyorsunuz. İğnesi yumurta geliştirmedeki iğne o zaman. Bana neden öle vermediler kii. İğnesini değiltirsem göbekten olur mu ki. Sormadan yapmam tabi de. Göbek daha iyi olurdu bana daa. Hem ben hakim olucam. Ağrı oluyor muu sonrasında. Kalça kas sonuçta daha çok ağrır bence. Ama göbek yağ. İğnesi de küçük. Benim kan sulandırıcı çok şükür coraspirin olarak gidiyor. Estrofemle başlamıştım 10 gün önce falan o hala hap olarak devam ediyor. 2 iğne proluton. Onu şuan yapmıyorum . Transfer günü yanımızda götürücez merkeze. Orda yapılacak. 4 kutu var sadece. Ama progestan 20 tane Allah ne verdiyse yığmışlar. 10 bir yere 10 bir yeree nasıl olacak ben bilmem. Allah yardımcımız olsunBen de karın çevresinden yapıyorum öyle tavsiye etmişlerdi. Kendim yaptığım için daha kolay oluyor. İki tane mi iğneniz var sizinde? Kan sulandırı ve progestan.
Evet kesinlikle öyleŞuanda toz tanesi kadar birşey diye biliyorum :) karın büyüyünce istesekte yatamayacağız zaten. Şimdilik keyfini sürelim bari.
çok iyi anlıyorum sizi…Ben de yaşadım geçen sene ilk tüp bebek deneyimimdi beta hcg yi 23 gürdüm sevinçten herkesi aradım bi kaç gün sonra değer düşmeye başladı…Bu sefer sil baştan başladım şimdi yine aynı bekleme sürecindeyim…Ne olcak tutucak mı belirtim yok ya olmazsa kafamda bir sürü soru..Ama geçen seneye göre daha tevekküllü hissediyorum bu sefer daha rahat olmaya çalışıyorum başka şeylerle meşgul olmaya çalışıyorum…Allahım inşallah hepimiz şurda sevincimizi paylaşalım canı gönülden kolaylıkla hayırlısıyla diliyorum hepimiz için bütün bu süreçte olanlar için…Bastırdım hafif masaj yaptım şimdilik şişlik yok ama ağrı var. Hee bununla gelecekse miniğim tamamım inan başım gözüm üstüne. Ama şu bilinmezlik beni delirtiyor. Sonra ne olacak en sonu ne olacak. Çok inanıyorum rahim içinde sıkıntı yok hiç olmamıştı. İlaçlara karşılık güzel. Tüp tıkanıklığı nedeniyle başladık zaten bu sürece. Sade buluşmuyor doğal döllenmiyor. Ama yaa sonraa tamam mı kesin mi emin miyiz.
Amiinn inşallahhEvet kesinlikle öyle
çok iyi anlıyorum sizi…Ben de yaşadım geçen sene ilk tüp bebek deneyimimdi beta hcg yi 23 gürdüm sevinçten herkesi aradım bi kaç gün sonra değer düşmeye başladı…Bu sefer sil baştan başladım şimdi yine aynı bekleme sürecindeyim…Ne olcak tutucak mı belirtim yok ya olmazsa kafamda bir sürü soru..Ama geçen seneye göre daha tevekküllü hissediyorum bu sefer daha rahat olmaya çalışıyorum başka şeylerle meşgul olmaya çalışıyorum…Allahım inşallah hepimiz şurda sevincimizi paylaşalım canı gönülden kolaylıkla hayırlısıyla diliyorum hepimiz için bütün bu süreçte olanlar için…
Hepimizin süreçleri birbirinden çok farklı. Forumda okudukça herkese farklı farklı tedaviler, ilaçlar ve dozajlar verildiğini okuyorum. Kafalar daha çok karışıyor haliyle. Önemli olan aldığımız tedavinin bizi pozitif sonuca götürmesiPregestanı mı karına yapıyorsunuz. İğnesi yumurta geliştirmedeki iğne o zaman. Bana neden öle vermediler kii. İğnesini değiltirsem göbekten olur mu ki. Sormadan yapmam tabi de. Göbek daha iyi olurdu bana daa. Hem ben hakim olucam. Ağrı oluyor muu sonrasında. Kalça kas sonuçta daha çok ağrır bence. Ama göbek yağ. İğnesi de küçük. Benim kan sulandırıcı çok şükür coraspirin olarak gidiyor. Estrofemle başlamıştım 10 gün önce falan o hala hap olarak devam ediyor. 2 iğne proluton. Onu şuan yapmıyorum . Transfer günü yanımızda götürücez merkeze. Orda yapılacak. 4 kutu var sadece. Ama progestan 20 tane Allah ne verdiyse yığmışlar. 10 bir yere 10 bir yeree nasıl olacak ben bilmem. Allah yardımcımız olsun
Mesajın arada kaynamışMerhaba kızlar ben de dün transfer oldum.Doktorum yatmayı önermedi ama ben çok kararsızım siz neler yapıyorsunuz?
İnşallah hepimizz güzel sonuçlari gôrelimHepimiz güzel sonuçlar alıcaz ben inanıyorumBurda güzel haberleri verelim birbirimize
Bizimki sadece psikolojikŞuanda toz tanesi kadar birşey diye biliyorum :) karın büyüyünce istesekte yatamayacağız zaten. Şimdilik keyfini sürelim bari.
Benim ikinci kutum bitmek uzere, eşime diyorum ki tüp bebekte zorlandigim en şey progestan iğne. Sağ popom iptalBen de Cuma transfer olucam. Umarım uğur getirir bize bu sayfailk progestanımı oldum. Sağıma dönemiyorum. Yarın sol da olunca ne olacak. Umarım baş edebilirim 20 tane falan çünküü
Karin cevresinden yapilan hangisi oluyor? O farkli progestan mi ki kizlarrr? Valla ben her gun saglik ocagina gidiyorum kalcadan vurdurmayaBen de karın çevresinden yapıyorum öyle tavsiye etmişlerdi. Kendim yaptığım için daha kolay oluyor. İki tane mi iğneniz var sizinde? Kan sulandırı ve progestan.
Canım bana beninki gez toz dedi hic yokmus gibi dediMerhaba kızlar ben de dün transfer oldum.Doktorum yatmayı önermedi ama ben çok kararsızım siz neler yapıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?