Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı gün olmuşuzMerhaba Arkadaşlar ben dün 11.08 de transfer oldum. Çok heyecanlıyım.. Korku da var tabi.. Heyecanımızı ortak yaşayalım diye açtım konuyu![]()
Çok zor gerçektenAynı gün olmuşuzbekleyiş zor.
Ben dee aynı gün olmuşuz hayırlı uğurlu olsun Nasıl gidiyorMerhaba Arkadaşlar ben dün 11.08 de transfer oldum. Çok heyecanlıyım.. Korku da var tabi.. Heyecanımızı ortak yaşayalım diye açtım konuyu![]()
Sağlık sistemimizde bu tür hatalar olabiliyor. Başıma gelmedi ama güncelleme gelmiş olabilir. Tekrar baktın mı?Merhabalar,
Bugun 10. Gunumdu test yaptirdim. Erdem hastanesinde, e nabizdan sonuca baktim 0.0 yaziyor. Bide anlamadigim idrar yaziyor kan vermeme ragmen. Sizce testi tekrarlasammi
Ben belirtileri önemsemiyorum artık çünkü geçmişte çatlatma iğnesinin etkileri yüzünden silik çizgi görüp kan vermiştim ve sonu hüsran olmuştu.Çok zor gerçektenBi de hiç belirti olmayınca insan daha bi kafaya takıyor biliyorum belirti olmak zorunda değil ama işte…
Baska hastanede vaktirdim simdi 9. Gunum 2 cikti. 12. Gun tekrarlicam. InsAllah yukselirSağlık sistemimizde bu tür hatalar olabiliyor. Başıma gelmedi ama güncelleme gelmiş olabilir. Tekrar baktın mı?
İnşallah yükselirrr. Kaçıncı gün embryosuydu sizinki? Erken olanlarda daha geç yükselebiliyormuş hcg oranı diye okumuştum biryerlerde.Baska hastanede vaktirdim simdi 9. Gunum 2 cikti. 12. Gun tekrarlicam. InsAllah yukselir
5. Gun emb benimki tazeİnşallah yükselirrr. Kaçıncı gün embryosuydu sizinki? Erken olanlarda daha geç yükselebiliyormuş hcg oranı diye okumuştum biryerlerde.![]()
Ben de ilk transferime göre daha rahatım ama ne bileyim heyecanlanıyo yine de insanBen belirtileri önemsemiyorum artık çünkü geçmişte çatlatma iğnesinin etkileri yüzünden silik çizgi görüp kan vermiştim ve sonu hüsran olmuştu.Bu sefer olacağı varsa olur mentalitesiyle biraz daha rahatlatmaya çalışıyorum kendimi. Evrene pozitif mesaj gönderiyorum. Bu tansferimiz olumlu sonuçlanacak hanımlar
![]()
İnşallah güzel sonuçlar alırızBen de 8 ağustosta çift embriyo transferi oldum…Ben de çok heyecanlıyım![]()
Hiç bisiler hissediyomusunuzAynı gün olmuşuzbekleyiş zor.
Bende hiccc belirti yok sanki olmamisim gibi hic ne kasik agirisi ne bel ne kanama ne bilim hic bise yokÇok zor gerçektenBi de hiç belirti olmayınca insan daha bi kafaya takıyor biliyorum belirti olmak zorunda değil ama işte…
Valla ben hic bise hissetmiyorum ultasondan gormesem gercekten transfer olmadim zannederimBen dee aynı gün olmuşuz hayırlı uğurlu olsun Nasıl gidiyor
Ben yatmiyorum ya, yatamiyorum zaten. Cunku bise hissetmiyorum. Kan akisida onemli diye dusunuyorum.Merhaba kızlar ben de dün transfer oldum.Doktorum yatmayı önermedi ama ben çok kararsızım siz neler yapıyorsunuz?
Aynen ben de öyle o kadar bişey hissetmiyorum ki bazen unutuyorum yüz üstü yatmaya çalışıyorum hatırlayıp düz ya da yan yatıyorum :) inşallah güzel sonuçlar alırızBen yatmiyorum ya, yatamiyorum zaten. Cunku bise hissetmiyorum. Kan akisida onemli diye dusunuyorum.
Bende bu sabah uyandığımda aynı şeyi düşünerek kalktım neden belirti yok diyeHiç bisiler hissediyomusunuzben hic bir sey hissetmiyorum sanki transfer olmAmis gibiyim