Bence görünüyor çizgi silik bir sekilde ki daha test icin erken buna ragmen goz kırpmışMerhaba benimde 13 ağustosta transferim oldu bugün idrar testi yaptım bakabilir misiniz acaba?hafif silik gibi mi duruyor acaba?
Silik ama belli oluyor gibi, gözünüzaydın diyelim şimdiden devamında kan değeriniz artarak gelsinMerhaba benimde 13 ağustosta transferim oldu bugün idrar testi yaptım bakabilir misiniz acaba?hafif silik gibi mi duruyor acaba?
Haklısınız erken dayanamadımBence görünüyor çizgi silik bir sekilde ki daha test icin erken buna ragmen goz kırpmış
Yazdıklarınızla beni nasıl mutlu ettiniz anlatamam Allah kimsenin kucağını boş bırakmasınSilik ama belli oluyor gibi, gözünüzaydın diyelim şimdiden devamında kan değeriniz artarak gelsinkaçıncı gün embriyosu acaba?
Benimde çift embriyo ama 3.gün embriyosu .sanırım o yüzden negatif çıktı benim testim, iki gün daha bekleyelimYazdıklarınızla beni nasıl mutlu ettiniz anlatamam Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın5. Gün embriyosu çift embriyo transfer edildi
Bu kez sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahKızlar selamm benimde çarşamba transferim olucak ikinci transferim ilki negatif sonuclandı . Hepimiz için bol pozitifli sonuclar diliyorum
İnşallah hayırlısı nasılsa öyle olsunBu kez sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Yarın muhakkak yazıcam buraya inşallah hepimiz pozitifi görürüz testlerimizdeBenimde çift embriyo ama 3.gün embriyosu .sanırım o yüzden negatif çıktı benim testim, iki gün daha bekleyelimkan testi sonucunuzu da bekliyoruz güzel haberlerle
KesinlikleSizde de oluyormu elim istemsizce hep.karnimda ve oksama.modundakendimi hep karnimi oksarken buluyorum
Progestan igneleri yağlı ve yogun bir igne. Hizli enjekte edildiginde dagilmaz ve odem ile agri yapar. Ilk transferimde tum kalcadan ignelerimi esim yaptim ilaci enjekte etmesi 1 dakikayi falan buluyordu. Inanin ayaga kalktigimda nereye vurdugunu bile anlamiyordum. Vurulduguniz yere ruca edin yavas versin ilaci. Sonra kalkmadan biraz ovalayip dagitin ilaci.Ben de Cuma transfer olucam. Umarım uğur getirir bize bu sayfailk progestanımı oldum. Sağıma dönemiyorum. Yarın sol da olunca ne olacak. Umarım baş edebilirim 20 tane falan çünküü
Yasal olarak 2 basarisiz denemeniz yoksa iki embriyo transferi yaptiramazsiniz.Kızlar merhaba Allah izin verirse cuma transfer olucam bilgisi olan bana yardımcı olsun lütfen çift transfer tek transfer konusunda kafam çok karışık ilk tüp bebek maceram iki iki dondurulmuş 4 adet embiriyo var Dr kalitesi güzel dedi çok bilgim de yok fakat 5 güne kadar takip ettiler durum böyle kafam çok karışık ne yapmalıyım..
Evett bu yazıyı yazdıktan 1 gün sonraa sağlık ocağında çok tatlı bir hemşireyle karşılaştım. Yavaş yavaş yapıyor sağ olsunProgestan igneleri yağlı ve yogun bir igne. Hizli enjekte edildiginde dagilmaz ve odem ile agri yapar. Ilk transferimde tum kalcadan ignelerimi esim yaptim ilaci enjekte etmesi 1 dakikayi falan buluyordu. Inanin ayaga kalktigimda nereye vurdugunu bile anlamiyordum. Vurulduguniz yere ruca edin yavas versin ilaci. Sonra kalkmadan biraz ovalayip dagitin ilaci.
Benim vurulduklarim prulotondu zaten. Hic yakma olmadi bende. Hatta ben en sonra 25 yil once kalcadan igne olmustum travmam var o konuyla ilgiliEvett bu yazıyı yazdıktan 1 gün sonraa sağlık ocağında çok tatlı bir hemşireyle karşılaştım. Yavaş yavaş yapıyor sağ olsunben elimde ısıtıyorum o da yavaş yapıyor. Rabbim zorlaştırma kolaylaştır dedim onu gönderdi bana çok şükür şimdi pruloton diye bir ilaç var 5 günde bir bakk o fena iştee ağrımıyor yakıyor yapcak bir şey yok dayanıcaz siz ne aşamadasınız?
Yaaa çok sevindim. Prulotonu dün ilk defa merkezde yaptılar transfer sonrası belki de o hızlı yaptı. Sonrasını sağlık oacağında yaptırıcam. O zaman yine pek acamayacak. İyi geldi bu bilgi teşekkürlerBenim vurulduklarim prulotondu zaten. Hic yakma olmadi bende. Hatta ben en sonra 25 yil once kalcadan igne olmustum travmam var o konuyla ilgilidokto4uma anlattim lutfen kalcadan igne vermeyin bana dedim ama vermis sagolsun. Bir de internetten cok sorun yaratan bir igne oldugunu okuyunca ruyalarima girmeye basladi. Ilk igneyi olunca bunun icin mi 25 yildir korkuyorum ben dedim. Karindan vurulan ignelerden hicbir farki yoktu benim icin.
Ben ilk tedavimde progestan dex kullanmıstım suan prolutex kullanıyorum sizde de iğne yerlerinde ağrı yanma oluyormuBen prolutex kullaniyorum gobekten sizinkiler farkli bisey mi? Toplama oncesi ignelerim kalem seklindeydi onlar cok kolaydi bu biraz daha zor ama onun bile ustesinden geliyor insan isteyince degisik duygular insallah hayirla sonuclansin hepimiz icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?