Ağustos Ayı Transfer olacaklar

Merhaba benimde 13 ağustosta transferim oldu bugün idrar testi yaptım bakabilir misiniz acaba?hafif silik gibi mi duruyor acaba?
Bence görünüyor çizgi silik bir sekilde ki daha test icin erken buna ragmen goz kırpmış

Silik ama belli oluyor gibi, gözünüzaydın diyelim şimdiden devamında kan değeriniz artarak gelsin kaçıncı gün embriyosu acaba?
Yazdıklarınızla beni nasıl mutlu ettiniz anlatamam Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın 5. Gün embriyosu çift embriyo transfer edildi

Kızlar selamm benimde çarşamba transferim olucak ikinci transferim ilki negatif sonuclandı . Hepimiz için bol pozitifli sonuclar diliyorum

Yazdıklarınızla beni nasıl mutlu ettiniz anlatamam Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın 5. Gün embriyosu çift embriyo transfer edildi
Benimde çift embriyo ama 3.gün embriyosu .sanırım o yüzden negatif çıktı benim testim, iki gün daha bekleyelim kan testi sonucunuzu da bekliyoruz güzel haberlerle

Ya yine aynı şeyleri yaşarsaöm korkusu normal ama Transferden sonra eskisi gibi olacaktır eminim, şuan içgüdüsel bir korku vardır hepimiz yaşıyoruz eve gelip hafif hafif o kasıkta hissetmeleriniz başlayınca, sabah uyanıp çayımı açık içeyim, sütümü aksatmıyım dedikçe o heyecanlar başlayacaktır transfer esnasında, ultrasonda bebeklerinizi görünce herşey güzel olacak inşallah, tüm korkularınız kaybolacak

Bu arada belirtilerinde değişiklik artış olan varmı kızlar? Benim ağrılarım hafifledi göğüs hassasiyetim çok minicik

Ben de Cuma transfer olucam. Umarım uğur getirir bize bu sayfa ilk progestanımı oldum. Sağıma dönemiyorum. Yarın sol da olunca ne olacak. Umarım baş edebilirim 20 tane falan çünküü
Progestan igneleri yağlı ve yogun bir igne. Hizli enjekte edildiginde dagilmaz ve odem ile agri yapar. Ilk transferimde tum kalcadan ignelerimi esim yaptim ilaci enjekte etmesi 1 dakikayi falan buluyordu. Inanin ayaga kalktigimda nereye vurdugunu bile anlamiyordum. Vurulduguniz yere ruca edin yavas versin ilaci. Sonra kalkmadan biraz ovalayip dagitin ilaci.

Yasal olarak 2 basarisiz denemeniz yoksa iki embriyo transferi yaptiramazsiniz.

Evett bu yazıyı yazdıktan 1 gün sonraa sağlık ocağında çok tatlı bir hemşireyle karşılaştım. Yavaş yavaş yapıyor sağ olsun ben elimde ısıtıyorum o da yavaş yapıyor. Rabbim zorlaştırma kolaylaştır dedim onu gönderdi bana çok şükür şimdi pruloton diye bir ilaç var 5 günde bir bakk o fena iştee ağrımıyor yakıyor yapcak bir şey yok dayanıcaz siz ne aşamadasınız?

Benim vurulduklarim prulotondu zaten. Hic yakma olmadi bende. Hatta ben en sonra 25 yil once kalcadan igne olmustum travmam var o konuyla ilgili dokto4uma anlattim lutfen kalcadan igne vermeyin bana dedim ama vermis sagolsun. Bir de internetten cok sorun yaratan bir igne oldugunu okuyunca ruyalarima girmeye basladi. Ilk igneyi olunca bunun icin mi 25 yildir korkuyorum ben dedim. Karindan vurulan ignelerden hicbir farki yoktu benim icin.

Yaaa çok sevindim. Prulotonu dün ilk defa merkezde yaptılar transfer sonrası belki de o hızlı yaptı. Sonrasını sağlık oacağında yaptırıcam. O zaman yine pek acamayacak. İyi geldi bu bilgi teşekkürler

Ben prolutex kullaniyorum gobekten sizinkiler farkli bisey mi? Toplama oncesi ignelerim kalem seklindeydi onlar cok kolaydi bu biraz daha zor ama onun bile ustesinden geliyor insan isteyince degisik duygular insallah hayirla sonuclansin hepimiz icin

Ben prolutex kullaniyorum gobekten sizinkiler farkli bisey mi? Toplama oncesi ignelerim kalem seklindeydi onlar cok kolaydi bu biraz daha zor ama onun bile ustesinden geliyor insan isteyince degisik duygular insallah hayirla sonuclansin hepimiz icin
Ben ilk tedavimde progestan dex kullanmıstım suan prolutex kullanıyorum sizde de iğne yerlerinde ağrı yanma oluyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…