Ağustos Ayı Transfer olacaklar

Benim gibi 8.gününde erken gebelik testinde negatif görüp sonra pozitife dönen var mı aranızda? Bir de şimdi kan testine gitsem olur mu kanda çıkar mı acaba? Yoksa idrarda daha çıkmadığı için kan için de erken mi bilemiyorum

Kanda varsa çıkar canım. Erken gebelik testine pek güvenmiyorum ben. Umarım güzel sonuçlar alırsın

Benimde bugün 8.günüm 3.gün embriyosu. Erken gebelik testi yaptım negatif kan testi versem mi napsam bilmiyorum
En güvenilir olanı kan testi canım istersen 2 gün bekle 10.gün kan testi ver.Ergen gebelik testleri hakkında bilgim yok fakat 3.gün embriyosu olduğu İçin geç tutunacağı için çıkmama ihtimali var .

En güvenilir olanı kan testi canım istersen 2 gün bekle 10.gün kan testi ver.Ergen gebelik testleri hakkında bilgim yok fakat 3.gün embriyosu olduğu İçin geç tutunacağı için çıkmama ihtimali var .
Evet canım teşekkür ederim, blogtaki kızların çoğu 5. Gün embriyosu. Benim 8.günüm onlarla aynı olmuyor bekleyelim güzel haberler alalım inşallah

kızlar bugün test günümdü kan sonucum geldi…792,46 çıktı :) 2 embriyo koyulmuştu 3. gün embriyoları…Acaba 2 side mi tutundu? Heyecandan kusucam

kızlar bugün test günümdü kan sonucum geldi…792,46 çıktı :) 2 embriyo koyulmuştu 3. gün embriyoları…Acaba 2 side mi tutundu? Heyecandan kusucam
Masallah drgerin cok yüksek ikiside tutunmuş gibi allah tamamina erdirsin tebrik ederim darisi basimiza

Bende 16 agustosta transfer oldum beklemdeyim... hakkimizda hayırlısı allah emeklerimizi boşa cikarmasin

Yaaaa süpeer inşallah ikiside tutmuştur çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Benimde 3.gün embriyosu iki tane, bakalım heyecanla bekliyorum 8.günüm erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı şimdilik. Salı günü kan vericem hayırlısı

Ben galiba erken gebelik testi yapimicam ya 4 gun daha umutla yasamak sanki daha heyecanli

Ben galiba erken gebelik testi yapimicam ya 4 gun daha umutla yasamak sanki daha heyecanli
Kesinlikle öyle Henüz yapmamış olan varsa yapmasın kan gününü beklesin böyle soru işaretleriyle daha zor geçiyor "Belkide hala içimdedir "demektense; "içimdeler inanıyorum" demek çok daha umutlu ve moral verici ama tabiki bi teste kanıp mod düşürmüyoruz oradalar miniklerim biliyorum

Yazdıklarınızı okuyunca sonuna kadar hak veriyorum.. sürprizi beklemek daha guzel ama ben dayanamam sanırım simdiden aldim testi... cuma gunu kan verecegim... sali yada carsamba test yaparim muhtemelen... sabirsizlikta bir numarayim sanirim...hayırlısı

Çok mutlu oldum sizin adınıza inşallah birkaç güne bizde böyle güzel haberler verebiliriz .792 bayağı yüksek bir değer ikiz olma ihtimali var sanki.Kaçıncı gün test yaptınız ?

Bende sabırsız davrandım bigün daha bekleyemedim insan gerçekten heyecandan söz geçirmiyor yüreğine inşallah pozitifi görürsünüz burdan haberdar edin

Merhaba benimde 13 ağustosta transferim oldu bugün idrar testi yaptım bakabilir misiniz acaba?hafif silik gibi mi duruyor acaba?

Eklentiler

• 1B348A53-B1C6-4F85-915B-1B259B29D942.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 54
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…