Ağustos Ayı Transfer olacaklar

Bende 15 ağustos pazartesi 3. Gün embriyosu transferim oldu yatıyorum ilk denemem rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inşallah

O zaman bebiş yolda geliyor demektir erken gebelik testi(predictor) marka alırsan daha belirgin çıkıyor çizgi onda. 6. Gününde kan verme bence çünkü değerlerin haliyle az çıkar bu sefer de endişe edersin.
İkinci test negatif çıktı eşimle çok üzüldük kan testi vermeye gidiyoruz şimdi

Amin canım şimdi ben pazartesi transfer oldum ya pazartesi yi sayıyormuyuz benim kaçıncı günüm doktor bugünden itibaren sayıyoruz dedi kafam karıştı

Bu süreçte neler yaptığınızı nelere dikkat ettiginizi bizimle paylaşır mısınız? H humeyra92
İnanın ne yediğime ne içtiğime hiç dikkat etmedim…hep hareket ettim normal gündelik işleri yaptım temizlik dışında…ağır hiç bişey kaldırmadım yorulduğumu hissettiğim de oturdum dinlendim doğru düzgün yatmadım bile…Bu sefer üstüne düşmedim…daha önce bi tüp bebek denemem daha olmuştu onda çok stresli ve agresiftim ve hep kafamda acaba acaba vardı…tek farkı bu sefer stres olmadım daha rahattım

İnşallah sen de çok güzel haberler alırsın tutunma süreci farklı olabiliyo ondan çıkmamış olabilir sen den de güzrl haberler bekliyorum içini ferah tut

Çok mutlu oldum sizin adınıza inşallah birkaç güne bizde böyle güzel haberler verebiliriz .792 bayağı yüksek bir değer ikiz olma ihtimali var sanki.Kaçıncı gün test yaptınız ?
12.günde test gününde kan verdim öncesinde 8. Günde erken gebelik testi yaptım onda da baya koyu çıkmıştı ama kalp atışlarını duyana kadar sabırla beklicem ondan sonra daha çok sevinicem inşallah

Canım kan testim ayni cikti degismedi 0.1

Teşekkür ederim. Benim agrim sizim cok ozellikle belimde... öyle normal hayatima devam edemiyorum isin aslı ama stresim yok şükür. Saglicakla kucağına al yavrularini inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…