- 11 Şubat 2014
- 207
- 104
- 303
- 42
İnşallah güzel sonuçlar alırsınnBende 15 ağustos pazartesi 3. Gün embriyosu transferim oldu yatıyorum ilk denemem rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inşallah
İkinci test negatif çıktı eşimle çok üzüldükO zaman bebiş yolda geliyor demektirerken gebelik testi(predictor) marka alırsan daha belirgin çıkıyor çizgi onda. 6. Gününde kan verme bence çünkü değerlerin haliyle az çıkar bu sefer de endişe edersin.
Nasıl bir test kullandın?İkinci test negatif çıktı eşimle çok üzüldükkan testi vermeye gidiyoruz şimdi
Daha 7. Gunun neden acele ediyorsun yasadigin uzundu icindeki yavruya yansiyor bence kan verme yine dusuk cikabilir cunku 7. Gun daha yeni salgilama basliyo bhcg bosuna uzuyorsunuz kendinizi buraz sabirİkinci test negatif çıktı eşimle çok üzüldükkan testi vermeye gidiyoruz şimdi
Transfer olunan gün sayılmıyor. Ertesi günü 1.gün olarak hesaplanıyor.Amin canım şimdi ben pazartesi transfer oldum ya pazartesi yi sayıyormuyuz benim kaçıncı günüm doktor bugünden itibaren sayıyoruz dedi kafam karıştı
İnanın ne yediğime ne içtiğime hiç dikkat etmedim…hep hareket ettim normal gündelik işleri yaptım temizlik dışında…ağır hiç bişey kaldırmadım yorulduğumu hissettiğim de oturdum dinlendim doğru düzgün yatmadım bile…Bu sefer üstüne düşmedim…daha önce bi tüp bebek denemem daha olmuştu onda çok stresli ve agresiftim ve hep kafamda acaba acaba vardı…tek farkı bu sefer stres olmadım daha rahattım
İnşallah sen de çok güzel haberler alırsın tutunma süreci farklı olabiliyo ondan çıkmamış olabilir sen den de güzrl haberler bekliyorum içini ferah tutYaaaa süpeerinşallah ikiside tutmuştur çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Benimde 3.gün embriyosu iki tane, bakalım heyecanla bekliyorum 8.günüm erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı şimdilik. Salı günü kan vericem hayırlısı
12.günde test gününde kan verdim öncesinde 8. Günde erken gebelik testi yaptım onda da baya koyu çıkmıştı ama kalp atışlarını duyana kadar sabırla beklicem ondan sonra daha çok sevinicem inşallahÇok mutlu oldum sizin adınıza inşallah birkaç güne bizde böyle güzel haberler verebiliriz .792 bayağı yüksek bir değer ikiz olma ihtimali var sanki.Kaçıncı gün test yaptınız ?
Çok teşekkür ederim allah tez zaman da sana da nasip etsin sağlıkla inşallahTebrik ederim hümeyraa değerin çok yüksek muhtemelen ikiside tutundu annesine
Kan sonucum çıktı 29.73Daha 7. Gunun neden acele ediyorsun yasadigin uzundu icindeki yavruya yansiyor bence kan verme yine dusuk cikabilir cunku 7. Gun daha yeni salgilama basliyo bhcg bosuna uzuyorsunuz kendinizi buraz sabir
Hadi bakalım artsın değerlerin inşKan sonucum çıktı 29.73
Cok ama cok sevindim hadi insallah artik test gujune kadat sabir test gunu cok artmis olsun hersey cok guzel olsunKan sonucum çıktı 29.73
Rabbim kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inşallahBende 15 ağustos pazartesi 3. Gün embriyosu transferim oldu yatıyorum ilk denemem rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inşallah
Canım kan testim ayni cikti degismedi 0.1Belli olmaz umudumuzu kaybetmeyelimbelkide gerçekten erken bir tarihte verip boşuna kendimizi üzdük Yarın güzel bir değer görüp mutlu haberler verirsiniz inşallah bizlere Olumlu ya da olumsuz haberdar eder misiniz? Her şekilde hakkımıza hayırlısı olsun canım
Hakkında hayırlısı olsun canımCanım kan testim ayni cikti degismedi 0.1
Bu arada kaçıncı günündü canımCanım kan testim ayni cikti degismedi 0.1
Teşekkür ederim. Benim agrim sizim cok ozellikle belimde... öyle normal hayatima devam edemiyorum isin aslı ama stresim yok şükür. Saglicakla kucağına al yavrularini inşallahİnanın ne yediğime ne içtiğime hiç dikkat etmedim…hep hareket ettim normal gündelik işleri yaptım temizlik dışında…ağır hiç bişey kaldırmadım yorulduğumu hissettiğim de oturdum dinlendim doğru düzgün yatmadım bile…Bu sefer üstüne düşmedim…daha önce bi tüp bebek denemem daha olmuştu onda çok stresli ve agresiftim ve hep kafamda acaba acaba vardı…tek farkı bu sefer stres olmadım daha rahattım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?