Ağustos ayı transfer olacaklar

iyi akşamlar kızlar hepinize , bugun bu saatte yıllar sonra yine bu sayfada olmak çok duygulandırdı beni . 37 yaşındayım . 4. Tüp bebek denememde çok şükür kucağıma aldım kızımı .bu süreçte 1 de kaybım oldu . Sizler gibi zor zamanlardan geçtim . Dondurulmuş embriyolarım vardı .yolum zorlu olunca ikinciye korktum. Bugun hastahaneyi aradım 6 yıl oluyor donduralı hala duruyormuş embriyolar. Ağustosta ben de transfer düşünüyorum bir engel olmazsa.

Girnedeyim canım bir gün erken geldim haliyle ama uçuş çok berbattı böyle olacağını bilsem iki gün erken gelirdim 🥴
Nasıl gerçekleşti transferiniz iyimsnz bir gün orada dinlenip sanırım yarın uçarsınız biz öyle yapmıştık ☺️ güzel haberi 12 gün sonra alırız inşallah bekliyoruz bebişin seninle olur 🐣💙

Nasıl gerçekleşti transferiniz iyimsnz bir gün orada dinlenip sanırım yarın uçarsınız biz öyle yapmıştık ☺️ güzel haberi 12 gün sonra alırız inşallah bekliyoruz bebişin seninle olur 🐣💙
Transfer güzeldi döndüm Türkiye'deyim canım çok teşekkür ederim 💕 hiçbir şey hissetmiyorum şimdilik bakalım inşallah sonucumuz güzel olur 🤲💕

Amin çok zor gerçekten bazen insan düşünüyor yaşasaydı 6 aylık olacaktık şöyle cinsiyetleri belliydi benimkiler ikizdi hareketlerini hissetmiştik şimdiye benimle aynı ayda hamile kalan akranlarımı görünce çok üzülüyorum ağlıyorum göbeklerini görünce benimde böyle olacaktı diyorum bütün modum düşüyor 😣 çok zor evlat imtihanı çabala ama emeklerin boşa gitsin gerçekten içinde olmayan bilemez bazen o kadar imreniyorum normal yolla gebelik yaşayan insanlara düşük yapsalar bile biliyorlar normal yolla olunacak ama bizler düşün düşün kendimizi yiyoruz maddi manevi 😩 Allah imtihanımızı kolaylaştırsın 😢🙏
Merhaba ileri haftalarda gebelik kaybı mi yasadiniz? Ben 29 haftalık gebeyken kaybettim... 28 Temmuzda 5. Gün embriyosu transfer oldum ama buraları da okuyorum transfer sonucum ağustosa kaydığı için

Merhaba kızlarr bende bugün doktora gittim ve rahim kalınlığı uygun olduğu için 5ağustosa transfer günü verildi. Geçen ay ilaçla 6.5 olmuştu bu ay doğal siklusta 8.5 oldu çok şükür. Yarın ilaçlara başlayacağım ve 3.gün embriyomu transfer olacağım inşallah. Rabbim isteyen herkesin dualarını kabul eylesin 🤗

Merhaba ileri haftalarda gebelik kaybı mi yasadiniz? Ben 29 haftalık gebeyken kaybettim... 28 Temmuzda 5. Gün embriyosu transfer oldum ama buraları da okuyorum transfer sonucum ağustosa kaydığı için
Merhaba 8 haftalıkken kaybettim ilk tüp bebekti sarsıldım düşük yaşayınca benimde inşallah Ağustos ortası olacak regl olursam inşallah olumlu geçer hepimizinki 💙🙏🐣

Merhaba kızlarr bende bugün doktora gittim ve rahim kalınlığı uygun olduğu için 5ağustosa transfer günü verildi. Geçen ay ilaçla 6.5 olmuştu bu ay doğal siklusta 8.5 oldu çok şükür. Yarın ilaçlara başlayacağım ve 3.gün embriyomu transfer olacağım inşallah. Rabbim isteyen herkesin dualarını kabul eylesin 🤗
Hayırlı sonuçlarınız olsun inşallah 🙏 💞

Merhaba :) ben de dün kontrole gittim bugün sabah transfer için ilaçlarıma başlayacağım. Bi yandan çok heyecanlı bi yandan stresli tabi ama stres kısmını es geçmeye çabalıyorum. Benim döngüm normalde 25-28 acaba bu bişeyi etkiliyor mu kafama takıldı şimdi. Bana daha haliyle gün de vermediler ama sanırım iki hafta sonra olur diye düşünüyorum. Rabbim dualarımızı kabul eylesin bize sağlıklı bebekler versin güzelce rahatlıkla büyüteceğimiz inşallah 🙏

Merhaba :) ben de dün kontrole gittim bugün sabah transfer için ilaçlarıma başlayacağım. Bi yandan çok heyecanlı bi yandan stresli tabi ama stres kısmını es geçmeye çabalıyorum. Benim döngüm normalde 25-28 acaba bu bişeyi etkiliyor mu kafama takıldı şimdi. Bana daha haliyle gün de vermediler ama sanırım iki hafta sonra olur diye düşünüyorum. Rabbim dualarımızı kabul eylesin bize sağlıklı bebekler versin güzelce rahatlıkla büyüteceğimiz inşallah 🙏
Hayırlı olsun🌸 Transfer hazırlığınız ilaçlarla mı olacak (estrofem Progestan gibi) yoksa doğal döngü takip edilerek mi? Eğer ilaçlarla olacaksa adetinizin 19-20. günü genelde transfer yapılıyor. Benim doktorum öyle söylemişti. Örneğin son adetiniz 1 Ağustos’ta başladıysa 19-20 Ağustos gibi yapıyorlar transferi. Benim son adetim 18 Temmuz idi. 6 ağustosta transfer olacağım.

Selam kızlar, ben de 6 Ağustos’ta transfer olacağım. İlk transferim olacak. Çok heyecanlıyım 🥰 dondurulmuş embriyo transferi. Umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız 🫶🏻
Tavsiyelerim: Dondurulmuş embriyoda şans yüksek buna önce İnan. Hep pozitif ol. Transfer sonrası her gün sesli motivasyon konuşması yap. Evde test yapma. Kan vermeyi bekle. Bir de transfer sonrası ayaklarını sıcak tut. Yemeye içmeye çok takılma. Tutacağı varsa tutar. Yeter ki Allah ol desin 🧿Hayırlı olsun.

Back
X