Ağustos ayı transfer olacaklar

Bende bahçecideyim. Bugün çok heyecanlıydım ama transferden sonra daha iyiyim canım sadece biraz fazla duygusallık var 🥹
Ya ben idrar sıkışıklığından ana odaklanamadım pek🙈 eve geldik sürekli yatmıyorum. Kan akışı için sürekli yatış önermiyoruz dedi doktorum. İlk 2 gün istirahat evet ama sonra rutin hayata dön dedi. Eve geldiğimden beri idrara çıkıyorum, iğne veriler mi sana da canım ?

İnşallah canım çok sağol. Bir sürprizle 2 embriyo transferi oldum ikiside 3.gün. başkada embriyom kalmadı geride. Tek seferde sonlanır bu süreç İnşallah. Birdaha aynı yolları baştan yürütmesin rabbim.
Merhaba hayirli olsun. Saglikla kucağınıza almanızı diliyorum. 3. Gun embriyolarının kaliteleri ile ilgili bir sey soylediler mi hücre sayısı vs.
Benim de sadece iki adet 3. Gun embriyom var. Buyuk ihtimalle ikisini beraber transfer edecekler.

Merhaba hayirli olsun. Saglikla kucağınıza almanızı diliyorum. 3. Gun embriyolarının kaliteleri ile ilgili bir sey soylediler mi hücre sayısı vs.
Benim de sadece iki adet 3. Gun embriyom var. Buyuk ihtimalle ikisini beraber transfer edecekler.

Biri 7 diğeri 8 hücreli dediler. Birlikte donduruldu dememişlerdi transferden 10 dakika önce hemşire gelip birlikte çözüldüğü için kabul ederseniz ikisini transfer yapalım dedi.

Biri 7 diğeri 8 hücreli dediler. Birlikte donduruldu dememişlerdi transferden 10 dakika önce hemşire gelip birlikte çözüldüğü için kabul ederseniz ikisini transfer yapalım dedi.
Benimkiler de biri 7 biri 8 hucreli:) Yaa gercekten cok ama cok dua edecegim size ve tabi bekleyen herkese.
Beraber olabilir dediler bir kere ama baska aciklama yapmadilar ben de sormuyorum açıkçası.

Benimkiler de biri 7 biri 8 hucreli:) Yaa gercekten cok ama cok dua edecegim size ve tabi bekleyen herkese.
Beraber olabilir dediler bir kere ama baska aciklama yapmadilar ben de sormuyorum açıkçası.

Ayy sağol canım aminnn😙 Ya insan çok didiklemek istemiyor sürekli sorular sorup ne kendimizi ne doktoru darlamak fayda etmiyorki

Ayy sağol canım aminnn😙 Ya insan çok didiklemek istemiyor sürekli sorular sorup ne kendimizi ne doktoru darlamak fayda etmiyorki
Kesinlikle. Kendimi akışa bırakayım diyorum ona da bu forum müsade etmiyor😂 Her gün gelip okuyorum. Pozitifler gelisen yumurtalar moralimi duzeltiyor. Bazen de tam tersi.

Ya ben idrar sıkışıklığından ana odaklanamadım pek🙈 eve geldik sürekli yatmıyorum. Kan akışı için sürekli yatış önermiyoruz dedi doktorum. İlk 2 gün istirahat evet ama sonra rutin hayata dön dedi. Eve geldiğimden beri idrara çıkıyorum, iğne veriler mi sana da canım ?
Ya sorma idrar sıkışıklığı benide mahvetti 😂 Hatta öncesinde baya sıkıştım artık hemşireye dedim baktı ultrasonla bi bardak yapabilirsin dedi ama o bile fayda etmedi düşün o kadar sıkışmışım ki 😂 Aynen canım bende sürekli yatmadım oturdum kalktım banada 1-2 gün eksta dikkat sonra normal hayat dediler. Ben sadece fitil kullanıyorum canım rahimi doğal hazırladıkları için başka bir şey vermediler sadece şey kafama takıldı sana rahim duvarı kalınlığı söyledi mi doktor bakıyor mu acaba ona bana söylemedi de merak ettim

Yaa ne güzel canım. Benimde bugün transfer edilen 8 hücreli 3.gün embriyosuydu çözdürdükten sonra gelişimi devam etti dediler inşallah sımsıkı tutunurlar bizede pozitif sonuç alırız 🤲🏻

Back
X