Benimki 3.gün embriyosuydu canım demek ki o yüzden benden 12 gün sonra test istedi5. Gün canımdoktorum her şeyin çok iyi gittiğini söyledi. Umarım sonuç da öyle olur. Hepimiz için
senin kaçıncı gün embriyosuydu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki 3.gün embriyosuydu canım demek ki o yüzden benden 12 gün sonra test istedi5. Gün canımdoktorum her şeyin çok iyi gittiğini söyledi. Umarım sonuç da öyle olur. Hepimiz için
senin kaçıncı gün embriyosuydu?
Sen nerde tedavi görüyorsun canımBenim de 5. Gün. 10. Gün istedi.
5. gün embriyosuysa sizin cuma günü belli olur tutup tutmadığı. hayırlı haberler olsun bu aradaBenim de 5. Gün. 10. Gün istedi.
Benimki 3.gün embriyosuydu canım demek ki o yüzden benden 12 gün sonra test istedi
Olabilir canım. Nasıl heyecan var mıBenimki 3.gün embriyosuydu canım demek ki o yüzden benden 12 gün sonra test istedi
İyi düşünelim iyi olsunEn yüksek tutma oranı yüzde 40 mış herkes için öyleymiş dedi doktor biraz korkuyorm açıkçası
Ataşehir Alle Klinik’te. Sen ?Sen nerde tedavi görüyorsun canım
Kan testinde mi? Bazıları erken gebelik testi yapıyor idrarda.5. gün embriyosuysa sizin cuma günü belli olur tutup tutmadığı. hayırlı haberler olsun bu arada
Bende bahçecideyim. Bugün çok heyecanlıydım ama transferden sonra daha iyiyim canım sadece biraz fazla duygusallık varAtaşehir Alle Klinik’te. Sen ?
Ya ben idrar sıkışıklığından ana odaklanamadım pekBende bahçecideyim. Bugün çok heyecanlıydım ama transferden sonra daha iyiyim canım sadece biraz fazla duygusallık var![]()
Merhaba hayirli olsun. Saglikla kucağınıza almanızı diliyorum. 3. Gun embriyolarının kaliteleri ile ilgili bir sey soylediler mi hücre sayısı vs.İnşallah canım çok sağol. Bir sürprizle 2 embriyo transferi oldum ikiside 3.gün. başkada embriyom kalmadı geride. Tek seferde sonlanır bu süreç İnşallah. Birdaha aynı yolları baştan yürütmesin rabbim.
Yarın transferim var işte bakalımHaber var mı yumurtalardan beni en son, pazartesi aradılar daha da aramadılar
Merhaba hayirli olsun. Saglikla kucağınıza almanızı diliyorum. 3. Gun embriyolarının kaliteleri ile ilgili bir sey soylediler mi hücre sayısı vs.
Benim de sadece iki adet 3. Gun embriyom var. Buyuk ihtimalle ikisini beraber transfer edecekler.
Benimkiler de biri 7 biri 8 hucreli:) Yaa gercekten cok ama cok dua edecegim size ve tabi bekleyen herkese.Biri 7 diğeri 8 hücreli dediler. Birlikte donduruldu dememişlerdi transferden 10 dakika önce hemşire gelip birlikte çözüldüğü için kabul ederseniz ikisini transfer yapalım dedi.
Benimkiler de biri 7 biri 8 hucreli:) Yaa gercekten cok ama cok dua edecegim size ve tabi bekleyen herkese.
Beraber olabilir dediler bir kere ama baska aciklama yapmadilar ben de sormuyorum açıkçası.
Kesinlikle. Kendimi akışa bırakayım diyorum ona da bu forum müsade etmiyorAyy sağol canım aminnnYa insan çok didiklemek istemiyor sürekli sorular sorup ne kendimizi ne doktoru darlamak fayda etmiyorki
Ya sorma idrar sıkışıklığı benide mahvettiYa ben idrar sıkışıklığından ana odaklanamadım pekeve geldik sürekli yatmıyorum. Kan akışı için sürekli yatış önermiyoruz dedi doktorum. İlk 2 gün istirahat evet ama sonra rutin hayata dön dedi. Eve geldiğimden beri idrara çıkıyorum, iğne veriler mi sana da canım ?
Yaa ne güzel canım. Benimde bugün transfer edilen 8 hücreli 3.gün embriyosuydu çözdürdükten sonra gelişimi devam etti dediler inşallah sımsıkı tutunurlar bizede pozitif sonuç alırızBiri 7 diğeri 8 hücreli dediler. Birlikte donduruldu dememişlerdi transferden 10 dakika önce hemşire gelip birlikte çözüldüğü için kabul ederseniz ikisini transfer yapalım dedi.
Kesinlikle. Kendimi akışa bırakayım diyorum ona da bu forum müsade etmiyorHer gün gelip okuyorum. Pozitifler gelisen yumurtalar moralimi duzeltiyor. Bazen de tam tersi.