Ağustos ayı transfer olacaklar

Hadi bol şanslar inşallah tutunmuştur bebişin🥰 hiç evde test yaptınmı
Yok canım test yaparsam iyice moralim bozulur zaten ilaçlarımı alamıyorum bebek belki vardır diye alerjim var normalde o yüzden direk c tesi kan vericem tek karın ağrısı var.belirti yok.bir de progestan iğne alerji yaptı karnıma döküntü oldum 🤦🏻‍♀️

Kızlar hepiniz hayırlısı ile güzel haberler alın inşllah mesajlarınızı okuyorum sizleri görünce ben heyecanlanıyorum. Siz test yaparken ben o tarihler de daha yeni transfer olacağım 😅 hadi bakalım güzel pozitifler ile bizlere de moral olun inşllah

karin agriniz tam olarak nasil dun benim 6.gündu cok fazla alt karin ve bel agrim oldu bgn iyim
Aynen benimde alt karın ayağa kalktığımda sanki baskı var bacaklarımı kendime çektiğimde vs bugün azaldı.bel ağrım geçti ama ilaçlar adeti geciktirdiği için yapıyor muhtemelen inş iyi belirtidir diye umut ediyorum dün fazlaydı

Aynen benimde alt karın ayağa kalktığımda sanki baskı var bacaklarımı kendime çektiğimde vs bugün azaldı.bel ağrım geçti ama ilaçlar adeti geciktirdiği için yapıyor muhtemelen inş iyi belirtidir diye umut ediyorum dün fazlaydı
bnde ayni sekilde oldum baski seklinde oldu vajinal fitil kullaniyormusunuz

bnde ayni sekilde oldum baski seklinde oldu vajinal fitil kullaniyormusunuz
Evet canım 3 kez fitil 2 kez iğne.iğne yaptığım yerler kıpkırmızı kabardı sanırım vücudum alerjik tepki veriyor progestana.bir de fitili atarken vajinam afedersin et parçaları varmış gibi şiş hissediyorum fitil yapıyor sanırım.karın ağrısıda adet olacakmış gibi ama ben adet ağrısı çekmezdim olamıyorum diye ağrıyor heralde

Evet canım 3 kez fitil 2 kez iğne.iğne yaptığım yerler kıpkırmızı kabardı sanırım vücudum alerjik tepki veriyor progestana.bir de fitili atarken vajinam afedersin et parçaları varmış gibi şiş hissediyorum fitil yapıyor sanırım.karın ağrısıda adet olacakmış gibi ama ben adet ağrısı çekmezdim olamıyorum diye ağrıyor heralde
o yuzden sordum fitili😊 bende fark ettim 3 gundur benimde vajinada daralma şişme oldu oncesinde rahatlikla yerlestiriyordum ama 3 gundur tam yerlestiremiyorum bunun olumluya isaret oldugunu okudum insallah oyledir ne zmn test yapacaksiniz

o yuzden sordum fitili😊 bende fark ettim 3 gundur benimde vajinada daralma şişme oldu oncesinde rahatlikla yerlestiriyorum ama 3 gundur tam yerlestiremiyorum bunun olumluya isaret oldugunu okudum insallah oyledir ne zmn test yapacaksiniz
Ay Allahım inşallah ben de bir arkadaş yazmış okudum pozitif alan acaba dedim ama ilaçlar da çok yanıltıyor benim bugün 9. Gün aslında yarın versem çıkar ama cumartesi vereyim dedim 11. Gün doktor pazar ver demişti 12. Gün.
Dayanamıyorum alerji hastasıyım üstüne ilaç alerji yaptı mahvoldum çok kararsızım.bi yandan da korkudan teste gidesim yok ilk deneme yaş 36 olunca 🤣

Back
X