Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
16 Ağustos18ağustos teşekkür ederim sizin
Çok heyecanlıYarın 10. günüm kızlar yarın ya da cumartesi test olacağım dualarınızı bekliyorum![]()
Sizin, ne durumda
Yarın 10. günüm kızlar yarın ya da cumartesi test olacağım dualarınızı bekliyorum![]()
Yok canım test yaparsam iyice moralim bozulur zaten ilaçlarımı alamıyorum bebek belki vardır diye alerjim var normalde o yüzden direk c tesi kan vericem tek karın ağrısı var.belirti yok.bir de progestan iğne alerji yaptı karnıma döküntü oldumHadi bol şanslar inşallah tutunmuştur bebişinhiç evde test yaptınmı
İnşallah canım hepimiz güzel haberler alırız umarım.Çok çaba harcıyoruz dünya ilaç alıyoruz Allah hepimize inş sağlıkla nasip ederÇok heyecanlıgüzel haberler alacaksınız inşallah
Benimkide 18 ağustos18ağustos teşekkür ederim sizin
Merhabalar benimde 17 Ağustos bir gün arayla transfer olduk galibaBenimkide 18 ağustos![]()
Hadi hayırlısı olsun hepimiz içinKızlar hepiniz hayırlısı ile güzel haberler alın inşllah mesajlarınızı okuyorum sizleri görünce ben heyecanlanıyorum. Siz test yaparken ben o tarihler de daha yeni transfer olacağımhadi bakalım güzel pozitifler ile bizlere de moral olun inşllah
Yaa bugün mu transfer oldunuz hayırlı haberler Le inşallahBenimkide 18 ağustos![]()
karin agriniz tam olarak nasil dun benim 6.gündu cok fazla alt karin ve bel agrim oldu bgn iyimİnşallah canım hepimiz güzel haberler alırız umarım.Çok çaba harcıyoruz dünya ilaç alıyoruz Allah hepimize inş sağlıkla nasip eder
Dün oldum canım sen ne zaman oldunMerhabalar benimde 17 Ağustos bir gün arayla transfer olduk galiba
Dün oldum canım 3.gün embriyosu olduğu için 12 gün sonraya verdiler test günümüYaa bugün mu transfer oldunuz hayırlı haberler Le inşallah
Aynen benimde alt karın ayağa kalktığımda sanki baskı var bacaklarımı kendime çektiğimde vs bugün azaldı.bel ağrım geçti ama ilaçlar adeti geciktirdiği için yapıyor muhtemelen inş iyi belirtidir diye umut ediyorum dün fazlaydıkarin agriniz tam olarak nasil dun benim 6.gündu cok fazla alt karin ve bel agrim oldu bgn iyim
bnde ayni sekilde oldum baski seklinde oldu vajinal fitil kullaniyormusunuzAynen benimde alt karın ayağa kalktığımda sanki baskı var bacaklarımı kendime çektiğimde vs bugün azaldı.bel ağrım geçti ama ilaçlar adeti geciktirdiği için yapıyor muhtemelen inş iyi belirtidir diye umut ediyorum dün fazlaydı
Evet canım 3 kez fitil 2 kez iğne.iğne yaptığım yerler kıpkırmızı kabardı sanırım vücudum alerjik tepki veriyor progestana.bir de fitili atarken vajinam afedersin et parçaları varmış gibi şiş hissediyorum fitil yapıyor sanırım.karın ağrısıda adet olacakmış gibi ama ben adet ağrısı çekmezdim olamıyorum diye ağrıyor heraldebnde ayni sekilde oldum baski seklinde oldu vajinal fitil kullaniyormusunuz
o yuzden sordum fitiliEvet canım 3 kez fitil 2 kez iğne.iğne yaptığım yerler kıpkırmızı kabardı sanırım vücudum alerjik tepki veriyor progestana.bir de fitili atarken vajinam afedersin et parçaları varmış gibi şiş hissediyorum fitil yapıyor sanırım.karın ağrısıda adet olacakmış gibi ama ben adet ağrısı çekmezdim olamıyorum diye ağrıyor heralde
Ay Allahım inşallah ben de bir arkadaş yazmış okudum pozitif alan acaba dedim ama ilaçlar da çok yanıltıyor benim bugün 9. Gün aslında yarın versem çıkar ama cumartesi vereyim dedim 11. Gün doktor pazar ver demişti 12. Gün.o yuzden sordum fitilibende fark ettim 3 gundur benimde vajinada daralma şişme oldu oncesinde rahatlikla yerlestiriyorum ama 3 gundur tam yerlestiremiyorum bunun olumluya isaret oldugunu okudum insallah oyledir ne zmn test yapacaksiniz