Ağustos ayı transfer olacaklar

Maşallah çok iyi kalite hepsi yedekte var hiç stres yapma canım.ben opu sonrası çok ağrı çektim çikolata kisti var şimdi korkuyorum 2. De tutmazsa tekrar opu olursam diye.genetikte yapılmadı bana ilk deneme olduğu için
evet cnm doktorumda cok umutlu konustu biz cift transfer istedik ama kabul etmedi tutunur dedi hem yasakmis ilk deneme ve yasim 25 oldugu icin

oyle cnm da bizim hic bir sorun yokken 7 yildir hic gebelik elde edemedik 3 kez de asilama dedim son carem tup bebek oldu 7 yil diyince yasa gore baya fazla bi yil 😃evet 18 yasinda evlendim bn 😐
Bizim de öyle canım 4 yıldır sebepsiz olmuyor sadece çikolata kisti var ben de ama o da imkansız değil yani klomen de denedim olmadı sebepsiz dediler

Sorma vallahi test günü yaklaştıkça zaman hiç geçmiyor yarın 10. Gün versem çıkar aslında doktor 12 dedi diye ben 11. Gün gidim diyorum ama bi yandan da korkuyorum🤣🤣🤣

Ayy sen yolu bitirmişsin kardeş benim daha transfer üstüne 2.gün şimdiden korku panik başladı 😅 valla bir gün önce versen çok erken vermiş olmuyorsun benceee

Bizim de öyle canım 4 yıldır sebepsiz olmuyor sadece çikolata kisti var ben de ama o da imkansız değil yani klomen de denedim olmadı sebepsiz dediler
insalla bu defa kavuscaz meleklerimize bu surecte olan herkes insallah pozitif sonuc alir

Benim 1 hafta önceki kontrolde 8 mm idi. Sanırım dün de 10 falan olmuştur çünkü hem fitil hem estrofem kullandım hala daha kullanıyorum. Doktor dün sadece rahim kalınlığın da çok iyi dedi. Kaç mm olduğunu söylemedi.

İlaç olmaması daha güzel senin için bence. Keşke ben de kullanmasam. Bu ilaçların yanında 2 ayrı iğne verdi. Ve baya yakıyor bu iğneler. Hatta morardı karnım.

İdrar konusunda dün ben 2 bardak boşalttım sonra az daha su içtim yine mesanem fullmüş. 🙈

Hangi bahçecidesiniz? İstanbul umut mu? Ben de araştırırken çok kararsız kalmıştım bahçeci ve Alle arasında karar verecektim. Arkadaşlarım Alle’de tedavi görmüştü sonra Alle olsun dedim.

Haftaya doğum günüm. 30’uma gireceğim. Umarım güzel haberi o gün alırım ❤️
İnşaAllah sizde bende ve bizim gibi haber bekleyenler de okumlu haberler alırız 😘🤲🏻 benimde 20 sinde doğum dünüm ve 23 nde evlilik yıl dönümüm inşaAllah bize de hayırlı güzel pozitif haberler almak nasip olur bekliyorum transfer sonucunu

Back
X