- 3 Eylül 2020
- 543
- 263
- 53
- 36
5. Gün embriyosu iki 3 aa yı transfer ettiler. İki embriyom vardı ama ben korktuğumdan alerji vs var birini transfer ettirdim. Geride bir tane kaldı o da 4 abkacinci gun embriyosuydu sizinki hangi kalitedeydi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5. Gün embriyosu iki 3 aa yı transfer ettiler. İki embriyom vardı ama ben korktuğumdan alerji vs var birini transfer ettirdim. Geride bir tane kaldı o da 4 abkacinci gun embriyosuydu sizinki hangi kalitedeydi
Peki sizin ?kacinci gun embriyosuydu sizinki hangi kalitedeydi
benimde 5AA kalitedeydi5. Gün embriyosu iki 3 aa yı transfer ettiler. İki embriyom vardı ama ben korktuğumdan alerji vs var birini transfer ettirdim. Geride bir tane kaldı o da 4 ab
3 adet 5AA kalitede embriyoda dondurulduPeki sizin ?
Maşallah çok iyi kalite hepsi yedekte var hiç stres yapma canım.ben opu sonrası çok ağrı çektim çikolata kisti var şimdi korkuyorum 2. De tutmazsa tekrar opu olursam diye.genetikte yapılmadı bana ilk deneme olduğu için3 adet 5AA kalitede embriyoda donduruldu
Ya hadi bakalım afedersin çok akıntım var normal mi acaba sende de oluyor muDün oldum canım 3.gün embriyosu olduğu için 12 gün sonraya verdiler test günümü![]()
evet cnm doktorumda cok umutlu konustu biz cift transfer istedik ama kabul etmedi tutunur dedi hem yasakmis ilk deneme ve yasim 25 oldugu icinMaşallah çok iyi kalite hepsi yedekte var hiç stres yapma canım.ben opu sonrası çok ağrı çektim çikolata kisti var şimdi korkuyorum 2. De tutmazsa tekrar opu olursam diye.genetikte yapılmadı bana ilk deneme olduğu için
Yaşın da genç canım hiç kafaya takma en kolay vaakasın su an sen yaş faktörü çok önemlievet cnm doktorumda cok umutlu konustu biz cift transfer istedik ama kabul etmedi tutunur dedi hem yasakmis ilk deneme ve yasim 25 oldugu icin
oyle cnm da bizim hic bir sorun yokken 7 yildir hic gebelik elde edemedik 3 kez de asilama dedim son carem tup bebek oldu 7 yil diyince yasa gore baya fazla bi yilYaşın da genç canım hiç kafaya takma en kolay vaakasın su an sen yaş faktörü çok önemli
Bizim de öyle canım 4 yıldır sebepsiz olmuyor sadece çikolata kisti var ben de ama o da imkansız değil yani klomen de denedim olmadı sebepsiz dedileroyle cnm da bizim hic bir sorun yokken 7 yildir hic gebelik elde edemedik 3 kez de asilama dedim son carem tup bebek oldu 7 yil diyince yasa gore baya fazla bi yilevet 18 yasinda evlendim bn
![]()
Sorma vallahi test günü yaklaştıkça zaman hiç geçmiyor yarın 10. Gün versem çıkar aslında doktor 12 dedi diye ben 11. Gün gidim diyorum ama bi yandan da korkuyorum![]()
insalla bu defa kavuscaz meleklerimize bu surecte olan herkes insallah pozitif sonuc alirBizim de öyle canım 4 yıldır sebepsiz olmuyor sadece çikolata kisti var ben de ama o da imkansız değil yani klomen de denedim olmadı sebepsiz dediler
İnşaAllah sizde bende ve bizim gibi haber bekleyenler de okumlu haberler alırızBenim 1 hafta önceki kontrolde 8 mm idi. Sanırım dün de 10 falan olmuştur çünkü hem fitil hem estrofem kullandım hala daha kullanıyorum. Doktor dün sadece rahim kalınlığın da çok iyi dedi. Kaç mm olduğunu söylemedi.
İlaç olmaması daha güzel senin için bence. Keşke ben de kullanmasam. Bu ilaçların yanında 2 ayrı iğne verdi. Ve baya yakıyor bu iğneler. Hatta morardı karnım.
İdrar konusunda dün ben 2 bardak boşalttım sonra az daha su içtim yine mesanem fullmüş.
Hangi bahçecidesiniz? İstanbul umut mu? Ben de araştırırken çok kararsız kalmıştım bahçeci ve Alle arasında karar verecektim. Arkadaşlarım Alle’de tedavi görmüştü sonra Alle olsun dedim.
Haftaya doğum günüm. 30’uma gireceğim. Umarım güzel haberi o gün alırım![]()
Benim de 16 Ağustos test günüm16 Ağustos![]()
Oldum bugün yatıyorum şimdi beklemedeyiz bakalımm Allah hepimizi hayırlı etsin inşallahTransfer oldunuz mu benim oldu da 2 embriyo arasında kaldım 1 tane koyduk umarım pişman olmayız
Evet canım bende de akıntı var ama progestan fitil kullanıyorum ya ondandır diye düşündüm sende kullanıyor musunYa hadi bakalım afedersin çok akıntım var normal mi acaba sende de oluyor mu
Bende de aşırı var. 2 saatte bir iç çamaşırı değiştiriyorum.Ya hadi bakalım afedersin çok akıntım var normal mi acaba sende de oluyor mu
hadi bismillah güzel haberlerini bekliyoruzYarın 10. günüm kızlar yarın ya da cumartesi test olacağım dualarınızı bekliyorum![]()
İnşallah canım dualarınızı bekliyorummmhadi bismillah güzel haberlerini bekliyoruz![]()
duamdasın inşallah tam cuma gecesine de denk geldi Rabbim yüzünü güldürsün kucağını doldursun canım benimİnşallah canım dualarınızı bekliyorummm![]()