- 15 Kasım 2023
- 413
- 224
- 23
Evet yavrum. Sabredemezsem 9. Gün de yapabilirimO zaman sen 10. Gün yapacaksın canım dimi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet yavrum. Sabredemezsem 9. Gün de yapabilirimO zaman sen 10. Gün yapacaksın canım dimi
Çok geçmiş olsun.Ben ürtiker oldum zaten kronik ürtiker hastasıyım progestan alerji yaptı üstüne sinir oldum![]()
Ben hemşireye yazdım yarın sabah 8 de vericem 10 gibi çıkacak inş artık şiştim ne çıkarsa bahtıma vallaEvet yavrum. Sabredemezsem 9. Gün de yapabilirim![]()
Ayy çok heyecanlıBen hemşireye yazdım yarın sabah 8 de vericem 10 gibi çıkacak inş artık şiştim ne çıkarsa bahtıma valla![]()
İlk deneme kuzum yaş 36 tek transfer aslında 2 transfer ettircektim alerjim var diye korktumAyy çok heyecanlıilk deneme miydi senin?
Evet risk almaman iyi olmuşİlk deneme kuzum yaş 36 tek transfer aslında 2 transfer ettircektim alerjim var diye korktum
Senin yaş kaç canım embriyo kaçıncı gün kalite neydiEvet risk almaman iyi olmuşbenim de ilk deneme.
Yok ağrı falan çok şükür dün biraz şişkinlik vardı bugün herşey normal şimdilikHayırlı olsun ağrı var mı
Haftaya 30 yaşıma gireceğim. 5. Gün, 5aaSenin yaş kaç canım embriyo kaçıncı gün kalite neydi
Benim 36 yaş 3 aa oldu benim de 5. Gün embriyosuHaftaya 30 yaşıma gireceğim. 5. Gün, 5aa
Sizin?
Güzelce tutunsunlar inşallahBenim 36 yaş 3 aa oldu benim de 5. Gün embriyosu
Bn bgn kan verdiiim ve hamileyiiiimO zaman sen 10. Gün yapacaksın canım dimi
Ay maşallah suphanallah kuzum kaçıncı günündü bugün değerin ne çıktı hamiş dualarını beklerimm.meme ağrısı belirti bişey var mıydı kızBn bgn kan verdiiim ve hamileyiiiimdarısı sana ve bekleyenlere inşallah
Meme ağrım hiç kalmadı az 2 3 gündür temelli gitti ağrı bgn 8.gündü cnm 2 vardi daha ama kaynanam hastaneye gidiyormuş bnde gideyim diye öyle gitmiştim çok şükür pozitif çıktıAy maşallah suphanallah kuzum kaçıncı günündü bugün değerin ne çıktı hamiş dualarını beklerimm.meme ağrısı belirti bişey var mıydı kız![]()
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzum inşallahMeme ağrım hiç kalmadı az 2 3 gündür temelli gitti ağrı bgn 8.gündü cnm 2 vardi daha ama kaynanam hastaneye gidiyormuş bnde gideyim diye öyle gitmiştim çok şükür pozitif çıktı
Sen ne zmn kan verceeeen versene hadii bnde veremem diyordum ama sabah bi geldiler bana gidiyom bn dedim gittimAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzum inşallah![]()
Bn bgn kan verdiiim ve hamileyiiiimdarısı sana ve bekleyenlere inşallah
Amiiin cnm darisi sizlere insallahHayırlı olsun canım Allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah yaaa çok sevindim![]()
Amiiin cnm darisi sizlere insallah