Ağustos ayı transfer olacaklar

sonucunuz ne oldu peki
Pozitif sağlık 3 yaşında bir oğlum var ikincisi için buradayım şimdi ❤️☺️
Peki siz pozitif sonuç almış mıydınız bir de memelerde bir şey olmaması mı iyi mi kötü mü çok taktım kafaya🤦🏻‍♀️
Pozitifti sonucum bende hiç göğüs hassasiyeti olmadı ama göğüs hassasiyeti çok yaşayan biri değilimdir ben ve zaten çok sütlü de biri olmadım 😅 ama benimle sağlıklı o dönem doğum yapan çoğu arkadaşın göğüs hassasiyeti çok olmuştu ama bende hiç olmamış yani bence bu bir kıstas değil ama karında kaşık ağrısı ve baskı o an pozitif olan çoğumuzda olmuştu ama hiç kaşık ağrısı yaşamadan pozitifler de olmuştu hatta onlar bizde hiç ağrı yok tutmadı mı acaba diye üzülürken onlarında bizlerinde pozitifti ve size daha da ilginciini söyleyeyim benim 12 hafta bildiğiniz kırmızı kanamalı idi ama çok şükür gayet sağlıklı olarak dünyaya geldi belirtiler herşey kişiden kişiye değişiyor asla bunları kıyaslamayın birinde olur diğerinde olmaz bunlar belşrteç değil siz sağlıkla karnınızda bebek/ bebeklerinizi büyütün ❤️❤️❤️

Kızlar ben de aynı ağrılar yine başladı. Umarım adet belirtileri değildir. Kasıktan kalçama bacağıma doğru yayılan bir ağrı var.

Aslında bugün de çıkar kesin 10. Gün 5. Gün embriyosu ama değer düşük oluyomuş boşa korkma dediler fln bende anlamadım

Evet günde 3 kere nasıl hissediyosun heyecan ne durumda
Benim günde 2 kez canım bence akıntılar ondan. Heyecan şuan pek yok transfer günü baya heyacanlıydım. Test günüme daha var o yüzden bugünlerin tadını çıkarıyorum şuanda. Ağrımda pek yok biraz fazla ayakta durunca oluyor çok sık idrara çıkıyorum bol su içmeye çalışıyorum o sırada biraz kasık ağrısı oluyor o kadar.

Aslında bugün de çıkar kesin 10. Gün 5. Gün embriyosu ama değer düşük oluyomuş boşa korkma dediler fln bende anlamadım
Benim de 5. Gün embriyosu. Bana 10 gün sonra yap dediler. 9. Gün bile belli oluyormuş. Ama garantiye almak daha iyi tabiki.

Benim günde 2 kez canım bence akıntılar ondan. Heyecan şuan pek yok transfer günü baya heyacanlıydım. Test günüme daha var o yüzden bugünlerin tadını çıkarıyorum şuanda. Ağrımda pek yok biraz fazla ayakta durunca oluyor çok sık idrara çıkıyorum bol su içmeye çalışıyorum o sırada biraz kasık ağrısı oluyor o kadar.
Anladım canım hadi bakalım güzel sonuçlar alırız inşallah

Back
X