Ağustos ayı transfer olacaklar

Amin canımmmm ayy çok sevindim yaaa bu habere ihtiyacımız vardı iyiki test yaptınnn🤗🤗
Sizlere tavsiyem sakin belirti aramayin ben gunduz cok rahat aksamlari bel ve alt karin agrisi cektim 5.gunune kadar 0 belirtim vardi hic bisey hissetmedim 6.gun ve sonrasi basladi belirtiler oda aksamlari oldu gunduz hic belirtim yoktu gogus agrim bile gecmisti 3 gundur lekelenme falanda olmadi henuz

Sizlere tavsiyem sakin belirti aramayin ben gunduz cok rahat aksamlari bel ve alt karin agrisi cektim 5.gunune kadar 0 belirtim vardi hic bisey hissetmedim 6.gun ve sonrasi basladi belirtiler oda aksamlari oldu gunduz hic belirtim yoktu gogus agrim bile gecmisti 3 gundur lekelenme falanda olmadi henuz

Valla bende belirti aramıyorum normal şartlarda da 1 saat önce lekelenme olunca bi heyecanlanmadım değil 🥲

Sen ne zmn kan verceeeen versene hadii bnde veremem diyordum ama sabah bi geldiler bana gidiyom bn dedim gittim🥰🥰
Bana kalsa gidicem eşimde ben de evden calısıyoruz acaba akşam gitsek sonuç çabuk çıkar mı hahaha sabah merkezde verelim dedik 8 de dediler heralde 10 a doğru belli olur

Bana kalsa gidicem eşimde ben de evden calısıyoruz acaba akşam gitsek sonuç çabuk çıkar mı hahaha sabah merkezde verelim dedik 8 de dediler heralde 10 a doğru belli olur
aksam ver sabah cikar test yapmiycami bn test yapmadim ama aksam yapicam erken gebelik testi o cift cizgiyi gormeyi cok istemistim😍😍

aksam ver sabah cikar test yapmiycami bn test yapmadim ama aksam yapicam erken gebelik testi o cift cizgiyi gormeyi cok istemistim😍😍
Hahah onu ben de istiyorum valla çift çizgi hiç yapamadım şimdiye kadar. E aksam versem aabah çıkacaksa uyuyamam ben sabah verip bi saat beklim daha iyi kaşıntıdan ölüyorum zaten 🤣

Hahah onu ben de istiyorum valla çift çizgi hiç yapamadım şimdiye kadar. E aksam versem aabah çıkacaksa uyuyamam ben sabah verip bi saat beklim daha iyi kaşıntıdan ölüyorum zaten 🤣
oyle yap madem sabah ver valla bnde transfer surecinden beri hic uyku uyumadim

Ay inş canım çok istiyorum ama olmazsa da napim dünyanın sonu değil bi ara veririm 2 ay bir kez daha denerim bir embriyo daha kaldı yedek oyuncu sonra da denemem heralde çok zor süreçmiş geçtekten🤣
hayir oyle dusunme olumlu düşun olucak ben hissettim ben bazen adet belirtisi bile yasadim ama olumlu dusundum hep sende oyle düşun

hayir oyle dusunme olumlu düşun olucak ben hissettim ben bazen adet belirtisi bile yasadim ama olumlu dusundum hep sende oyle düşun
Bende de hafif bel ağrısı oturup kalkarken kasık ağrısı var zaten o kadar inş kuzum hayırlısı ise gebelik olsun sağlıklı olacaksa ben hep öyle dua ediyorum🙏

Bende de hafif bel ağrısı oturup kalkarken kasık ağrısı var zaten o kadar inş kuzum hayırlısı ise gebelik olsun sağlıklı olacaksa ben hep öyle dua ediyorum🙏
ben oyle dualar ettim zikirler cektimki gunde bazen 1000 bazende 2000 tane zikir cekiyordum ve cok dua da aldim herkesten Allah razi olsun cok destek olan oldu

ben oyle dualar ettim zikirler cektimki gunde bazen 1000 bazende 2000 tane zikir cekiyordum ve cok dua da aldim herkesten Allah razi olsun cok destek olan oldu
Ben de öyle çok dua ettim hep hayırlısını istedim sebepsiz olmuyordu çünk bizim ama Allaha bıraktım olmazsa da sebebi vardır.ben kimseye söylemedim eşim ve ben biliyoruz aileden kimse bilmiyor.yan komşu bir de bir arkadas uzaktan ailemi tanımayanlar🤣 söyleseydim daha çok stres olurdum herkes arayacak soracak

Canım beta hcg kaç çıktı? Transfer günü hariç 8. Günü yaptırmışsın, değeri merak ettim. Belki ben de erkenden yaptırırım 😂
evet 8.gun yaptirdim cnm 2 gun vardi sonuc ogrenmeme deger 117 cikti buda simdi yaptigim test

Eklentiler

• 20250808_184149.webp
    20250808_184149.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 23
  • 20250808_184620.webp
    20250808_184620.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 22
Back
X