Birde sen mi yazmıştın hatırlayamadım fitili ittiremiyorum diye. Ben bugüne kadar hep itip bayağı ileri atıyordum ama bu akşam gitmedi ileriye. Sanki vajinamı tıkayan bir şey vardıO zaman merakla bekliyoruz sonucuBen de yarin test alicam cuma icin
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birde sen mi yazmıştın hatırlayamadım fitili ittiremiyorum diye. Ben bugüne kadar hep itip bayağı ileri atıyordum ama bu akşam gitmedi ileriye. Sanki vajinamı tıkayan bir şey vardıO zaman merakla bekliyoruz sonucuBen de yarin test alicam cuma icin
![]()
Test yaptın mı çok heyecanlandım. Bende dün akşam regli ağrısı yaşayınca korktum bir hevesim kaçtı ama bu sabah iyiyim. Senin testinle motive olacağım haber ver bize de
Ay inşallah katlanarak artar bu renk. Ben 2.. resimde hafif gördüm ama siyah beyaz yapıp at resmi daha belirgin oluyorGünaydın kızlar transfer sonrası 5. Gün testim çok silik bir 2. Çizgiilk 5 dakika içinde çıktı
fotoğraftan belli olmuyor ben gözümle görebiliyoru
ama tabi ki yanıltıcı olma ihtimalini göz önünde bulundurmaya devam ediyoruz
S Sedanill A arya-stark
Distopik
Buraya atınca kalite düşüyor galibaAy inşallah katlanarak artar bu renk. Ben 2.. resimde hafif gördüm ama siyah beyaz yapıp at resmi daha belirgin oluyor![]()
Ben hafif kıl gibi görüyorum onu inşallah doğru görüyorumdurBuraya atınca kalite düşüyor galibadediğim gibi çektiğim fotoğraflardada gözüküyor aslında buraya atınca bir kayboluyor
Eki Görüntüle 3636752
Evet evet çok silik bir çizgi zatenBen hafif kıl gibi görüyorum onu inşallah doğru görüyorumdurhem daha 5. Gün katlanarak artacaktır rengi
Bende dayanamadım şimdi yaptım ama negatif çıktıOf hayır yatestler daha geç gelseydi beklerdim de elimde olunca kaşınıyorum
![]()
Tabi kiii idrar testlerine %100 güven olmuyor. Burada çok okudum testleri negatif çıkıp kanı pozitif çıkanı. Moral bozmak yok o yüzdenBende dayanamadım şimdi yaptım ama negatif çıktıdaha idrara karışacak kadar artmadı sanırım güzel düşüneyim
![]()
Evet incecik bir çizgi görünüyorGünaydın kızlar transfer sonrası 5. Gün testim çok silik bir 2. Çizgiilk 5 dakika içinde çıktı
fotoğraftan belli olmuyor ben gözümle görebiliyoru
ama tabi ki yanıltıcı olma ihtimalini göz önünde bulundurmaya devam ediyoruz
S Sedanill A arya-stark
Distopik
Evet canm yok moralimi bozmuyorum zaten 6. gün bugün daha kana bile beta değeri yeni geçiyor idrarda çıkmaması normaldir diye düşünüyorumTabi kiii idrar testlerine %100 güven olmuyor. Burada çok okudum testleri negatif çıkıp kanı pozitif çıkanı. Moral bozmak yok o yüzdenzaten az kaldı kan günümüze
![]()
Evet 6. Gün felen çok erken. 9. Günde güzelce belli oluyor içimizi ferah tutalımEvet canm yok moralimi bozmuyorum zaten 6. gün bugün daha kana bile beta değeri yeni geçiyor idrarda çıkmaması normaldir diye düşünüyorum![]()
Aynen öyleEvet canm yok moralimi bozmuyorum zaten 6. gün bugün daha kana bile beta değeri yeni geçiyor idrarda çıkmaması normaldir diye düşünüyorum![]()
Evet erken bi gün Pazar günü tahlil günüm az kaldı zaten biraz daha sabretmeliyimEvet 6. Gün felen çok erken. 9. Günde güzelce belli oluyor içimizi ferah tutalım
Bugün daha iyiyim bir belirti falan hiç bişeyim yok sadece halsizim o da çok yatmaktan bence bugün bi dışarıya çıkacağımAynen öylenasılsın bu sabah
Merhaba Dr yazdi devam dedi içmeye estrofemi...neyse sağlık ocağı yazdı.eczane depoda var dedi...ilaç birisi 16 Eylül günde bir olacak şekilde olduğu için bende üç kere alıyorum erken bitti...devlet vermiyormuş ücretli alicam..hay Allah'ımDoktorunuza veya hemşirenize ulaşın haber verin reçete yazıp yollasınlar. Çünkü ben adetin 3. Günü başladım transferim oldu hala devam ediyorum. Biten ilaçlarımı haber veriyorum yazıyorlar
Aaa bu siyah beyaz olan fotoda gözüküyor ikinci çizgii hayırlı olsun inşallah sağlıkla artsııBuraya atınca kalite düşüyor galibadediğim gibi çektiğim fotoğraflardada gözüküyor aslında buraya atınca bir kayboluyor
Eki Görüntüle 3636752
Halsizlik bende de var. Dün çok bacak ağrım oldu. Şuan henüz bir ağrım yokBugün daha iyiyim bir belirti falan hiç bişeyim yok sadece halsizim o da çok yatmaktan bence bugün bi dışarıya çıkacağımsen nasılsın
Evet bende başta gümde 3 sonra 4e çıktı. Ücretli aldım bende. İlaçlarınız bitmeden hemşirelere haber verin özellikle Estrofem bazen zır bulunuyor uğraştırmadın siziMerhaba Dr yazdi devam dedi içmeye estrofemi...neyse sağlık ocağı yazdı.eczane depoda var dedi...ilaç birisi 16 Eylül günde bir olacak şekilde olduğu için bende üç kere alıyorum erken bitti...devlet vermiyormuş ücretli alicam..hay Allah'ım
Teşekkür ederimm ama daha erken tabii çokta güvenmemek lazımAaa bu siyah beyaz olan fotoda gözüküyor ikinci çizgii hayırlı olsun inşallah sağlıkla artsıı![]()