Ağustos ayı transfer olacaklar

S Sedanill ben sabah ilk idrarla bir test yapmayı düşünüyorum 🤭🫣😂
Test yaptın mı çok heyecanlandım. Bende dün akşam regli ağrısı yaşayınca korktum bir hevesim kaçtı ama bu sabah iyiyim. Senin testinle motive olacağım haber ver bize de 🙏 koyu koyu çizgilerin çıksın inşallah

Günaydın kızlar transfer sonrası 5. Gün testim çok silik bir 2. Çizgi🫣 ilk 5 dakika içinde çıktı🫣 fotoğraftan belli olmuyor ben gözümle görebiliyoru🤭 ama tabi ki yanıltıcı olma ihtimalini göz önünde bulundurmaya devam ediyoruz 🤭😂 S Sedanill A arya-stark Distopik Distopik

Eklentiler

• IMG_5479.webp
    IMG_5479.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG_5476.webp
    IMG_5476.webp
    40,7 KB · Görüntüleme: 63
Günaydın kızlar transfer sonrası 5. Gün testim çok silik bir 2. Çizgi🫣 ilk 5 dakika içinde çıktı🫣 fotoğraftan belli olmuyor ben gözümle görebiliyoru🤭 ama tabi ki yanıltıcı olma ihtimalini göz önünde bulundurmaya devam ediyoruz 🤭😂 S Sedanill A arya-stark Distopik Distopik
Ay inşallah katlanarak artar bu renk. Ben 2.. resimde hafif gördüm ama siyah beyaz yapıp at resmi daha belirgin oluyor 🥰 maşallah diyelim birde 🧿

Bende dayanamadım şimdi yaptım ama negatif çıktı 😆 daha idrara karışacak kadar artmadı sanırım güzel düşüneyim 🥹
Tabi kiii idrar testlerine %100 güven olmuyor. Burada çok okudum testleri negatif çıkıp kanı pozitif çıkanı. Moral bozmak yok o yüzden🌸 zaten az kaldı kan günümüze 🌸

Tabi kiii idrar testlerine %100 güven olmuyor. Burada çok okudum testleri negatif çıkıp kanı pozitif çıkanı. Moral bozmak yok o yüzden🌸 zaten az kaldı kan günümüze 🌸
Evet canm yok moralimi bozmuyorum zaten 6. gün bugün daha kana bile beta değeri yeni geçiyor idrarda çıkmaması normaldir diye düşünüyorum 😍

Evet canm yok moralimi bozmuyorum zaten 6. gün bugün daha kana bile beta değeri yeni geçiyor idrarda çıkmaması normaldir diye düşünüyorum 😍
Evet 6. Gün felen çok erken. 9. Günde güzelce belli oluyor içimizi ferah tutalım

Doktorunuza veya hemşirenize ulaşın haber verin reçete yazıp yollasınlar. Çünkü ben adetin 3. Günü başladım transferim oldu hala devam ediyorum. Biten ilaçlarımı haber veriyorum yazıyorlar
Merhaba Dr yazdi devam dedi içmeye estrofemi...neyse sağlık ocağı yazdı.eczane depoda var dedi...ilaç birisi 16 Eylül günde bir olacak şekilde olduğu için bende üç kere alıyorum erken bitti...devlet vermiyormuş ücretli alicam..hay Allah'ım

Merhaba Dr yazdi devam dedi içmeye estrofemi...neyse sağlık ocağı yazdı.eczane depoda var dedi...ilaç birisi 16 Eylül günde bir olacak şekilde olduğu için bende üç kere alıyorum erken bitti...devlet vermiyormuş ücretli alicam..hay Allah'ım
Evet bende başta gümde 3 sonra 4e çıktı. Ücretli aldım bende. İlaçlarınız bitmeden hemşirelere haber verin özellikle Estrofem bazen zır bulunuyor uğraştırmadın sizi 😊

Back
X