- 5 Nisan 2020
- 1.181
- 1.047
- 133
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GünaydınGünaydın kızlar. Doktorum bana kan sulandırıcı iğne yazdı. Bugün vurunmaya başlayacağım. Önceki yıllarda bir kimyasal ve bir de dış gebeliğin olduğu için bunu kullanman gerekiyor dedi. 10 gün boyunca iğne vurulacak yine göbekten vurulacak. Sizler vurundunuz mu iğne?
Kan testi gunum 8 eylul. O zamana kadar beklesem mi, beklemesem mi bilemedim.Selamlar ben de 28 Ağustosta transfer oldum, dün idrar testi yaptım negatifti dayanamayıp kan verdim.Kan testinde de negatif çıktı.Doktorum ilaçları kestirdi.Maalesf olumsuz sonuçlandı.2 transferimdi benim
Merhaba arkadaşlar..rabbim hayirlisinile nasip etsin evlat bizlere...benim sorum transfer sonrasida progestan iğne vurunuluyor mu
Benim önce gebelik kaybı olduğu için yazmış öyle dedi de bakalım sağ salim büyüyüp gelişsinler miniklerim de katlanırım her acıya. İnşallah ikisi de tutunmusturGünaydınben ilk transferimde kullanmıştım ama doktorum önlem olarak alalaım demişti zaten coraspirin 100 mg kullanıyordum. Bu transferde kan sulandırıcı iğne vermedi ama coraspirin devam ediyorum. Çoğu kişide kullanıyor
![]()
Bende işlemden önce başladım işlemden sonrada devam 8. Haftaya kadar devam dediler göbekten 2*1 alıyorum bendeMerhaba arkadaşlar..rabbim hayirlisinile nasip etsin evlat bizlere...benim sorum transfer sonrasida progestan iğne vurunuluyor mu
İnşallah temennimiz o yönde. Kan testlerin kaç geldi. İkisinin de tuttuğunu kese görmeden anlayamayacağız galiba. Bende sabırsızlıkla bekliyorumBenim önce gebelik kaybı olduğu için yazmış öyle dedi de bakalım sağ salim büyüyüp gelişsinler miniklerim de katlanırım her acıya. İnşallah ikisi de tutunmustur
Bende pazartesi den itibaren vurunuyorum sabah akşam bir şişe..ama pazar günü sabah iki aksam iki olunca bir şişe ihtiyaç olucak mecbur alicam gibi.pazartesi transfer olucam..ben göbekten vurunuyorum kalçadan oluyormuyduMerhaba.. Amin inşallah cnm. Ben transferden 3 gün önce başladım. Pozitifi aldıktan sonra da soktor 10.hafta bırakmamı söyledi.Kalçadan 2 ampul
Pazartesi günden itibaren vurunuyorum sabah akşam bir tane.pazar günü sabah akşam iki tane olucak..bir şişe ihtiyacım oluyo mecbur alicak gibiyim.. pazartesi günü transfer olucam .sonra iğneye devam progestan ..çokta acıttı sert yaptı..ah ah bebis dünyaya gelsin inşallah yaBende işlemden önce başladım işlemden sonrada devam 8. Haftaya kadar devam dediler göbekten 2*1 alıyorum bende
İğneyi yavaş yap, yaptıktan sonrada uzun süre bastır ovuşturma. Sert olan yerlerede pamuğa kolonya dök ov düzelirPazartesi günden itibaren vurunuyorum sabah akşam bir tane.pazar günü sabah akşam iki tane olucak..bir şişe ihtiyacım oluyo mecbur alicak gibiyim.. pazartesi günü transfer olucam .sonra iğneye devam progestan ..çokta acıttı sert yaptı..ah ah bebis dünyaya gelsin inşallah ya![]()
Benim 5.gün donmuş embriyoydu.test günüm 6 siydıKan testi gunum 8 eylul. O zamana kadar beklesem mi, beklemesem mi bilemedim.
Bu gün sabah yine evde test yaptım. 8. Gün. Negatif. İlk denememdi. PGT de yaptırmıştık. Tutmadı galiba. Evde kan testi gününü bekle diye israr ediyorlar, ama benim umudum yok açıkcasıBenim 5.gün donmuş embriyoydu.test günüm 6 siydı
Canım transferden 10 gün önce başladım. Hamilelik boyunca devam edecekmiş. Bende faktör v var çünküGünaydın kızlar. Doktorum bana kan sulandırıcı iğne yazdı. Bugün vurunmaya başlayacağım. Önceki yıllarda bir kimyasal ve bir de dış gebeliğin olduğu için bunu kullanman gerekiyor dedi. 10 gün boyunca iğne vurulacak yine göbekten vurulacak. Sizler vurundunuz mu iğne?
Cumartesi günü tekrar kan tahlili vereceğim. Dün 291.73 gelmişti. Tek embriyo tutunmuşsa eğer ilk günlerde tutunmuş olması lazım ki değer böyle yüksek çıkması için, çift embriyo tutunmasını da gösterebilir bir değer ama tabi yarınki kan testi ve ultrasonda göreceğiz bakalım kesin olarak.İnşallah temennimiz o yönde. Kan testlerin kaç geldi. İkisinin de tuttuğunu kese görmeden anlayamayacağız galiba. Bende sabırsızlıkla bekliyorum![]()
Ben sadece coraspin kullanıyordum ama gebelik olduğunu öğrendim dün doktorum da kan sulandırıcı iğne ekledi günde bir defa.Canım transferden 10 gün önce başladım. Hamilelik boyunca devam edecekmiş. Bende faktör v var çünkü
AminAmin canım inşallah sende sağ Salim kucağına alırsın inşallah
Canım selam nasılsın nasıl geçiyor gebelikMerhaba.. Amin inşallah cnm. Ben transferden 3 gün önce başladım. Pozitifi aldıktan sonra da soktor 10.hafta bırakmamı söyledi.Kalçadan 2 ampul
Katlanarak artmıştır değerinCumartesi günü tekrar kan tahlili vereceğim. Dün 291.73 gelmişti. Tek embriyo tutunmuşsa eğer ilk günlerde tutunmuş olması lazım ki değer böyle yüksek çıkması için, çift embriyo tutunmasını da gösterebilir bir değer ama tabi yarınki kan testi ve ultrasonda göreceğiz bakalım kesin olarak.