Yaa ne güzel muayeneye erken çağırmış, inşaAllah güzel haberlerini bekliyoruzBenim stresimde bu yüzden. 2 kere kan verdik daha vermedik yarın muayenem var allahtan. İnşallah kese oluşmuştur da görürüz
İnşaAllah canım hep beraber güzel haber alırızÇok üzüldüm bunları yaşamana. Şimdi inşallah ikiz nasip olur da o zaman yaşadığın üzüntüler unutulur gider inşaAllah. Benim ilk denemem bakalım bizde ayın 15inde kese görmeye gideceğiz nasipse inşallah bizim de ikizdir de bizde çok istiyoruz ikiz olmasını.
Seni çok iyi anlıyorum. Aynı duyguları yaşıyoruz. Bende keseyi geçen hafta gördüm. Önümüzde ki perşembe kalp atışını duymayı planlıyoruz. Ama kendimi ne hamile gibi hissediyorum nede sevinebiliyorum. Çünkü bu durumu 3 kere daha yaşadım. İkisinde kese gördüm kalp atışı duyamadım. Birinde de kalp atışını bile duydum. Ama bir sonra ki muayenede oda gitmiştiPozitif alan arkadaşları kalpten tebrik ediyorum en çok da negatif alanlara sarılıyorumben de şükür keseyi gördüm dün iki embriyoydu ve beta değerlerim de yüksek sayılırdı 11. Gün 756 13. Gün 2726 dı. daha önce iki düşüğüm olduğu için tek hissiyatım korku ve endişe . Ne pozitif çıktığında ne de keseyi görünce gram sevinmedim, sevincim kursağımda kalırsa korkusuyla. Dışıma vurmasam da içimden hep ikisi de tutmuştur iki kaybım var yerine ikiz bebeğim olacak düşüncesi vardı, doktor tek kese var diğeri tutmamış deyince de ayrı bir hayal kırıklığı yaşadım. Zaten doktor 11. Haftada düşüğün olduğu için 13-14. Haftaya kadar içimiz rahat etmez dedi ancak o zamandan sonra rahat bir nefes alırız dedi. Karmakarışık duygular içindeyim ve bu duygular içinde sevinç asla yok
Malesef yaşadıklarımız istemsiz bir kendini koruma psikolojisine sokuyor bizi şu hiç dillendirmediğim iki bebek fikri bile beni parçamalaya yetti, ya sevinirsem diğerini de kaybedersem korkusu her şeyin önüne geçiyor. Ben ne yaparsam yapayım olacak olan olacak sevinsem de üzülsem de biliyorum ama engel de olamıyorum, zaman nasıl geçecek onu düşünüyorumSeni çok iyi anlıyorum. Aynı duyguları yaşıyoruz. Bende keseyi geçen hafta gördüm. Önümüzde ki perşembe kalp atışını duymayı planlıyoruz. Ama kendimi ne hamile gibi hissediyorum nede sevinebiliyorum. Çünkü bu durumu 3 kere daha yaşadım. İkisinde kese gördüm kalp atışı duyamadım. Birinde de kalp atışını bile duydum. Ama bir sonra ki muayenede oda gitmişti
Yine de pozitif olalım. Ve pozitif düşünelim. Önceki kayıplarımız bizi bu evlada hazırlamak içinmiş diyelim ve Allah’a sığınalım.Malesef yaşadıklarımız istemsiz bir kendini koruma psikolojisine sokuyor bizi şu hiç dillendirmediğim iki bebek fikri bile beni parçamalaya yetti, ya sevinirsem diğerini de kaybedersem korkusu her şeyin önüne geçiyor. Ben ne yaparsam yapayım olacak olan olacak sevinsem de üzülsem de biliyorum ama engel de olamıyorum, zaman nasıl geçecek onu düşünüyorum
Doktorun ile görüş. Yeşil ,sarı akıntıla enfeksiyon belirtisidir genelde. Fitilini kullanmadan önce ellerini güzelce yıka. Elini kuruladığın havlu bile tek senin kullan,Kızlar aranızda vajinal progestan ilacı kullananlar akıntılarınız nasıl oluyor genelde benim ilaç akıntısı oluyordu arada yeşilimsi gibi nokta şeklinde bir akıntı geliyordu bugun biraz daha çok geldi endişe ettim böyle bişey yaşayan var mı aranızda şuan 7 haftalığım kese gördük ama kalp atışı duymadık henüz çok endişe ediyorum
İdrar yolu enfeksiyonum vardı zaten doktor ilaç vermişti ama geçmediğinin farkındayım yan taraflarım çok ağrıyor çünkü demek enfoksiyondan yeşil renk oluyor bilmiyordum bunu teşekkür ederim salı günü doktora gittimde söyliycem tekrar. Benim ilaç akıntımda çok oluyor gündüz ilaçlarını aldığımda hep ayakta oluyorum o yüzden mi acaba uyanamıyorum hiç siz uzanıyor musunuzDoktorun ile görüş. Yeşil ,sarı akıntıla enfeksiyon belirtisidir genelde. Fitilini kullanmadan önce ellerini güzelce yıka. Elini kuruladığın havlu bile tek senin kullan,
Bende fitil kullanıyorum ama akıntım yok bazen sulu geliyor bazen ilaç parçası ama renkli değil.
Ben de gündüz hep ayaktayım , daha önce de kullanmıştım akıntı ya da parça parça ilaç geldiği oluyor . Doktorum bana ilacı ister sabah akşam al ister akşam at iki tane demişti.ben de akşamdan kullanmayı tercih ediyorum . İkisini de akşam kullanıyorum progestan ıİdrar yolu enfeksiyonum vardı zaten doktor ilaç vermişti ama geçmediğinin farkındayım yan taraflarım çok ağrıyor çünkü demek enfoksiyondan yeşil renk oluyor bilmiyordum bunu teşekkür ederim salı günü doktora gittimde söyliycem tekrar. Benim ilaç akıntımda çok oluyor gündüz ilaçlarını aldığımda hep ayakta oluyorum o yüzden mi acaba uyanamıyorum hiç siz uzanıyor musunuz
Evet benimde çoğu zaman parça şeklinde geri çıkıyor ilaç hatta diyorum boşa gitti kesin.Ben de gündüz hep ayaktayım , daha önce de kullanmıştım akıntı ya da parça parça ilaç geldiği oluyor . Doktorum bana ilacı ister sabah akşam al ister akşam at iki tane demişti.ben de akşamdan kullanmayı tercih ediyorum . İkisini de akşam kullanıyorum progestan ı
Fitilden sonra ben 1 saat hiç kalkmıyorum. Ayakta işen sürekli tabi geri gelir en az yarım saat dinlenmeye çalış.İdrar yolu enfeksiyonum vardı zaten doktor ilaç vermişti ama geçmediğinin farkındayım yan taraflarım çok ağrıyor çünkü demek enfoksiyondan yeşil renk oluyor bilmiyordum bunu teşekkür ederim salı günü doktora gittimde söyliycem tekrar. Benim ilaç akıntımda çok oluyor gündüz ilaçlarını aldığımda hep ayakta oluyorum o yüzden mi acaba uyanamıyorum hiç siz uzanıyor musunuz
Hiç imkanım yok dinlenmek gibiFitilden sonra ben 1 saat hiç kalkmıyorum. Ayakta işen sürekli tabi geri gelir en az yarım saat dinlenmeye çalış.
Canım enfeksiyon için ilaç kullanmıyormusun riskli korkutmak istemem bir arkadaşım tüp bebek tedevisindrn sonra enfeksiyon kapmış tutmamis sen bilirsi. Tabi ama daha erken sormakta fayda vardır doktoraHiç imkanım yok dinlenmek gibi
Sabah erken kalk hemen fitilini at işe felan gidene kadar kalır en azından . Ben işe giderken öyle yapıyorum. 6 da kalkıyorum elimi yıkayıp yemen fitil atıp 7 ye kadar yatıyorum. Zaman planlamanı kendin yap artık nasıl uygunsa ama. Biraz faydalanman için fitilin içeride kalması gerekHiç imkanım yok dinlenmek gibi
Sadece bi kutu verdi doktor iki hafta önce falan onu içtim zaten tek dozdu onun harici tekrar kullanmadım. Arkadaşınızın sürecin başında mıydı yoksa kese görüldükten sonra mı kaybetti nasıl oldu çok stres yaptım şuan yaaCanım enfeksiyon için ilaç kullanmıyormusun riskli korkutmak istemem bir arkadaşım tüp bebek tedevisindrn sonra enfeksiyon kapmış tutmamis sen bilirsi. Tabi ama daha erken sormakta fayda vardır doktora
Sabah bnde o şekilde yapıyorum 6.45 de alıyorum yatıyorum öğlenci olduğum için sabah sorun olmuyor akşamda olmuyor sadece öğlen aldığım geri geliyor geneldeSabah erken kalk hemen fitilini at işe felan gidene kadar kalır en azından . Ben işe giderken öyle yapıyorum. 6 da kalkıyorum elimi yıkayıp yemen fitil atıp 7 ye kadar yatıyorum. Zaman planlamanı kendin yap artık nasıl uygunsa ama. Biraz faydalanman için fitilin içeride kalması gerek
Canım merhaba bugün ilk verdiğim hastanede verdim sonucum 514 geldiMoralini bozma canım benim yükselecek Allahın izniyle. Dua ediyorum hepimize
Merhaba ben tırnağım zarar verir diye hiç elimle uygulamıyorum yani elime bu içi pudralı lateks eldivenlerden giyiyorum en baştan beri tek kullanımlık şekilde. Ama dün biraz yandı o eldivenler de zarar verir mi sence canım? Benim de ara ara sarı akıntım oluyor ama kahverengi ile birlikteDoktorun ile görüş. Yeşil ,sarı akıntıla enfeksiyon belirtisidir genelde. Fitilini kullanmadan önce ellerini güzelce yıka. Elini kuruladığın havlu bile tek senin kullan,
Bende fitil kullanıyorum ama akıntım yok bazen sulu geliyor bazen ilaç parçası ama renkli değil.
Bak hiç moralini bozmaya gerek yokmuş değil mi? İnşallah artarak devam etsin değerlerin canım maşallahCanım merhaba bugün ilk verdiğim hastanede verdim sonucum 514 geldiçok şükür. Bi önceki farklı hastaneyi (239 çıkan) hesaba katmazsam yani 167den 4 gün sonra 514 gelmesi 2 günde ortalama %75 artış oluyormuş. Sizce nasıl A ayb00 Distopik Calisananneadayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?