Ağustos ayı transfer olacaklar

Selam kızlar çok az kalp atışı var dedi doktor. 88 dedi sanırım. Ben 7+2 yim diye gittim 6+1 sin dedi. Bu aşamalarda kalp durması olabiliyor erken bişey söylemek için dedi. Motive edemedi o yüzden. Haftaya gel dedi. Moralim bozuldu. Geçen gittiğimde de 6+1 im diye gitmiştim 5+4 demişti. Her gitmeme geriye gidiyor sanki

Herkese merhaba bilgisi olan varsa lütfen bana yardım etsin 2 ağustos 5.gün embriyosu transfer edildi 12 ağustos betahcg 23.01 14 ağustos betahcg 34.25 18 ağustos betahcg 134.2 çıktı
Hala kalp atışı yok ve kaç haftalık gebeyim onu bile bilmiyorum kalp atışı duyulmaması normalmi ultrason görüntüsüde ekliycem bilgisi olan varsa bana ne olduğunu anlatabilirmi

Eklentiler

• Screenshot_20250827_072512_com.whatsapp.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 19
  • Screenshot_20250901_124045_com.whatsapp.webp
    10 KB · Görüntüleme: 13
  • Screenshot_20250905_134509_com.whatsapp.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 15
  • Screenshot_20250906_133811_com.whatsapp.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 13
  • Screenshot_20250906_133837_com.whatsapp.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 18
Bu zamanlarda ya geriden ya da ileriden gidebilir aslında moralini bozma kalp atışı var sonuçta rabbimden ümit kesilmez stresinden üzüntüden etkilenmesin bebeğin

Doktorun ne diyor

Bu zamanlarda ya geriden ya da ileriden gidebilir aslında moralini bozma kalp atışı var sonuçta rabbimden ümit kesilmez stresinden üzüntüden etkilenmesin bebeğin

Günlerdir bugüne okdr odaklanmıştımki ve sabırsızlıkla bekledim durdum.. eşimle birlikte kap sesini duyup artık evet hamileyim diyebilecektim. Opudan sonra da 2 taneden başka embriyom kalmayınca böyle yıkılmıştım.. şimdi de aynı hissler geldi geri

Ama bebegin halâ canlı kalbi atıyor simdi sen düşersen o da düsecek rahimde kanamam olduğunu öğrendiğimde bende kötü olmuştum ama sakin kaldım dua ettim tesbih cektim sende üzme kendini lütfen bebeğin halâ seninle

Doktorun ne diyor
6 eylül de gittiğimde bana gelişimi yavaş ilaçları kes kendiliğinden vücut atsın dedi ama ben hala gelişim var diye biraz daha beklemek istedim yarın gene randevum var. Bana son adet tarihimden hesapladığını söyledi ama bu hesap yanlış diye biliyorum tüp bebek de embriyo transfer tarihinden hesaplanır diye biliyorum o yüzden biraz daha beklemek istedim

Canım kalp atışı duymuşsun ve daha çok küçük bebiş gönlünü ferah tut haftaya daha güçlü duyacaksın inşallah

İnşallah yarın güzel haberler alırsın

Kalp atışını duymuşsun bu harika bir haber bu zamanlarda haftanın ileri veya geride çıkanı çok duydum. Haftaya gümbür gümbür duyacaksın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…