Bayağı yüksekmişti kuzum 393 geldi ama 11. Gün ben de p tesi vericem kanı inş yükselmeye devam eder sonucunu alınca yaz mutlaka8.gun yani dun 117 cikti cnm yarin yine kan vericem sonucuda doktoruma aticam denizlide benim doktorum bn Aydin da yasiyorum
Yaşarsan korkma ama çatlatma iğnesi verdiyse çok fena ağrı yapmıştı bende transferde vermedi ama bana iğne sonucu alınca hafif sızlama oldu kaç gündür herkese memelerini soruyodum sapık gibi18i canımBen göğüs ağrısı yaşamayı hiç istemem şahsen ne zaman yaşasam adet olurum bi de benim öncesinde prolaktin yüksekliğim vardı o yüzden geçmek bilmezdi ağrılar. İnşaallah yaşamam
Bişey kalmamış sık dişini kuzum seninde ilk denemendi dimi yaşında gençti inş olcak hislerim öyle diyorİnşallah canım16 ağustosta
yazarim cnmBayağı yüksekmişti kuzum 393 geldi ama 11. Gün ben de p tesi vericem kanı inş yükselmeye devam eder sonucunu alınca yaz mutlaka
Ahahah ben oldum canım çatlatma iğnesi 1 hafta oldu olalı ama bi etkisi falan olmadı şuanlıkYaşarsan korkma ama çatlatma iğnesi verdiyse çok fena ağrı yapmıştı bende transferde vermedi ama bana iğne sonucu alınca hafif sızlama oldu kaç gündür herkese memelerini soruyodum sapık gibi
Ya çok çok sevindimmm hayırlı olsun özellikle seni bulup baktım sonucaBen de erken olmayanı aldım sn de çift çizgi çıktı nasıl sevindimhep üzerdi ilk kez sevindirdi çok şükür.senin değerin kaç kuzum tekrar test verdin mi?
şöyle sisteme bir gün sonra düşüyor ama gittiğimde daha erken öğrenebiliyorum tabiki merkeze göre de değişebilir bilemiyorum1gün sonraya çıkıyor ama dimi
aminn bak umutsuzluk boşunaymış çok şükürBende baska hiç bişey yoktu bende adet olamıyorum diye ağrım oluyo sanıyodum normalde adetlerim ağrılı olmaz hep umutsuz konusuyodum değerim iyi geldi inş p tesi yükselmeye devam eder dua ediyorumkasık ağrısı bence belirtiydi benim için ve bel ağrısı
Ben gruba yeni geldim ve ağustos ayında transfer olacağım bugün belli olduBayağı yüksekmişti kuzum 393 geldi ama 11. Gün ben de p tesi vericem kanı inş yükselmeye devam eder sonucunu alınca yaz mutlaka
Bayağı yüksekmişti kuzum 393 geldi ama 11. Gün ben de p tesi vericem kanı inş yükselmeye devam eder sonucunu alınca yaz mutlaka
İnŞallah canım benim. 4. Güne giriyorum az kaldı. Son 2 saattir fena kasık ve bel ağrısı çektim. Sende de olmuş muydu?Bişey kalmamış sık dişini kuzum seninde ilk denemendi dimi yaşında gençti inş olcak hislerim öyle diyor
Hayırlı olsun. Ne zaman olacak transferiniz? Valla tutunma için doktorların söylediği kanıtlanmış bir şey yok. İlk iki gün istirahat sonra günlük hayatınıza dönün diyorlar, protein ağırlıklı beslenmekte fayda var.Ben gruba yeni geldim ve ağustos ayında transfer olacağım bugün belli oldusiz transfer sonrası doktorların söyledikleri dışında tutunması için bir şeyler yaptınız mı öneriniz var mı
Benim her transfer sonrası ilk 1 haftadan sonra dediğiniz gibi oldu ama normalmiş ilacın etkisiyle öyle oluyormuş. İlaçı iterken biraz kalçanızı kaldırıp yapmaya çalışın biraz faydası oluyorKızlar bir şey sorucam. Progestan fitile uzun zamandır devam ediyorum. Hem transfer hazırlıkta günde 3 kez kullanmıştım hem de transferden sonra devam ediyorum. Dün ve bugün, özellikle bugün resmen ileri itemedim. (Afedersiniz) Vajina girişinde bile çok zorladı. İçeri iterken içerde et parçası gibi duvar gibi tabaka hissettim. Böyle bir şey yaşayan var mı? Eskisi kadar rahat girmiyor. İtmekte çok zorlandım. 1 hafta daha bu şekilde bunu nasıl kullanacağım bilmem.
cnm bgn 10.gunu kan verdim tekrar 8.gun 117 cikmisti bgn yani 10.gunu 368 ciktiBayağı yüksekmişti kuzum 393 geldi ama 11. Gün ben de p tesi vericem kanı inş yükselmeye devam eder sonucunu alınca yaz mutlaka
Bende hiç olmadı canım 10 gündür kullanıyorum gerçi ben daha belki daha uzun süreli kullanımla alakalıdır. Bu fitilin saatleri çok önemli mi ben dün gece biraz geç yapmak durumunda kaldım sorun olur mu acaba ya sen saatlere dikkat ediyor musunKızlar bir şey sorucam. Progestan fitile uzun zamandır devam ediyorum. Hem transfer hazırlıkta günde 3 kez kullanmıştım hem de transferden sonra devam ediyorum. Dün ve bugün, özellikle bugün resmen ileri itemedim. (Afedersiniz) Vajina girişinde bile çok zorladı. İçeri iterken içerde et parçası gibi duvar gibi tabaka hissettim. Böyle bir şey yaşayan var mı? Eskisi kadar rahat girmiyor. İtmekte çok zorlandım. 1 hafta daha bu şekilde bunu nasıl kullanacağım bilmem.
Teşekkür ederim amin, dünkü görüşmede doktor 16-20 gün içinde olabilir dedi. Sonraki randevularda netleşecekmiş sanırım 23-27 ağustos aralığında olacağımHayırlı olsun. Ne zaman olacak transferiniz? Valla tutunma için doktorların söylediği kanıtlanmış bir şey yok. İlk iki gün istirahat sonra günlük hayatınıza dönün diyorlar, protein ağırlıklı beslenmekte fayda var.
Oh oh maşallah çarşamba verceksin dimi şimdi doktor değer kaç olunca çağıracak kuzumcnm bgn 10.gunu kan verdim tekrar 8.gun 117 cikmisti bgn yani 10.gunu 368 cikti
Benim ilk 3. gün hiç ağrım yoktu 4. Gün ve sonrası kasık ağrım oldu ara ara bel ayağa kalkınca özellikle hala da öyle.adet olcam sanıyodum meğerse bebiş yapıyomuşİnŞallah canım benim. 4. Güne giriyorum az kaldı. Son 2 saattir fena kasık ve bel ağrısı çektim. Sende de olmuş muydu?
İnan hiç bir şey yapmadım ben sigarayı bile yeni bırakacağım azaltmıştımBen gruba yeni geldim ve ağustos ayında transfer olacağım bugün belli oldusiz transfer sonrası doktorların söyledikleri dışında tutunması için bir şeyler yaptınız mı öneriniz var mı
Bence sen de pozitifsin kuzu inş güzel haberlerini bekliyorummmm test günün ne zamanaminn bak umutsuzluk boşunaymış çok şükürevet genelde kasık ağrısı kasık batması bel ağrısı göğüs hassasiyeti ve lekelenme oluyormuş ama tabi ilacın etkisi de olabilir deyince bizde hatlar orda karışıyordu hadi yine iyisin sen kurtuldun bir de bu akşam çok fena mide bulantısı başladı bende sanmıyorum ama bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?