Ağustos ayı transfer olacaklar

Yaşarsan korkma ama çatlatma iğnesi verdiyse çok fena ağrı yapmıştı bende transferde vermedi ama bana iğne sonucu alınca hafif sızlama oldu kaç gündür herkese memelerini soruyodum sapık gibi

Yaşarsan korkma ama çatlatma iğnesi verdiyse çok fena ağrı yapmıştı bende transferde vermedi ama bana iğne sonucu alınca hafif sızlama oldu kaç gündür herkese memelerini soruyodum sapık gibi
Ahahah ben oldum canım çatlatma iğnesi 1 hafta oldu olalı ama bi etkisi falan olmadı şuanlık

aminn bak umutsuzluk boşunaymış çok şükür evet genelde kasık ağrısı kasık batması bel ağrısı göğüs hassasiyeti ve lekelenme oluyormuş ama tabi ilacın etkisi de olabilir deyince bizde hatlar orda karışıyordu hadi yine iyisin sen kurtuldunbir de bu akşam çok fena mide bulantısı başladı bende sanmıyorum ama bakalım hayırlısı

Bayağı yüksekmişti kuzum 393 geldi ama 11. Gün ben de p tesi vericem kanı inş yükselmeye devam eder sonucunu alınca yaz mutlaka
Ben gruba yeni geldim ve ağustos ayında transfer olacağım bugün belli oldu siz transfer sonrası doktorların söyledikleri dışında tutunması için bir şeyler yaptınız mı öneriniz var mı

Bayağı yüksekmişti kuzum 393 geldi ama 11. Gün ben de p tesi vericem kanı inş yükselmeye devam eder sonucunu alınca yaz mutlaka

Bişey kalmamış sık dişini kuzum seninde ilk denemendi dimi yaşında gençti inş olcak hislerim öyle diyor
İnŞallah canım benim. 4. Güne giriyorum az kaldı. Son 2 saattir fena kasık ve bel ağrısı çektim. Sende de olmuş muydu?

Ben gruba yeni geldim ve ağustos ayında transfer olacağım bugün belli oldu siz transfer sonrası doktorların söyledikleri dışında tutunması için bir şeyler yaptınız mı öneriniz var mı
Hayırlı olsun. Ne zaman olacak transferiniz? Valla tutunma için doktorların söylediği kanıtlanmış bir şey yok. İlk iki gün istirahat sonra günlük hayatınıza dönün diyorlar, protein ağırlıklı beslenmekte fayda var.

Kızlar bir şey sorucam. Progestan fitile uzun zamandır devam ediyorum. Hem transfer hazırlıkta günde 3 kez kullanmıştım hem de transferden sonra devam ediyorum. Dün ve bugün, özellikle bugün resmen ileri itemedim. (Afedersiniz) Vajina girişinde bile çok zorladı. İçeri iterken içerde et parçası gibi duvar gibi tabaka hissettim. Böyle bir şey yaşayan var mı? Eskisi kadar rahat girmiyor. İtmekte çok zorlandım. 1 hafta daha bu şekilde bunu nasıl kullanacağım bilmem.

Benim her transfer sonrası ilk 1 haftadan sonra dediğiniz gibi oldu ama normalmiş ilacın etkisiyle öyle oluyormuş. İlaçı iterken biraz kalçanızı kaldırıp yapmaya çalışın biraz faydası oluyor

Bende hiç olmadı canım 10 gündür kullanıyorum gerçi ben daha belki daha uzun süreli kullanımla alakalıdır. Bu fitilin saatleri çok önemli mi ben dün gece biraz geç yapmak durumunda kaldım sorun olur mu acaba ya sen saatlere dikkat ediyor musun

Teşekkür ederim amin, dünkü görüşmede doktor 16-20 gün içinde olabilir dedi. Sonraki randevularda netleşecekmiş sanırım 23-27 ağustos aralığında olacağım

İnŞallah canım benim. 4. Güne giriyorum az kaldı. Son 2 saattir fena kasık ve bel ağrısı çektim. Sende de olmuş muydu?
Benim ilk 3. gün hiç ağrım yoktu 4. Gün ve sonrası kasık ağrım oldu ara ara bel ayağa kalkınca özellikle hala da öyle.adet olcam sanıyodum meğerse bebiş yapıyomuş

İnan hiç bir şey yapmadım ben sigarayı bile yeni bırakacağım azaltmıştım günlük hayatıma döndüm 4. Gün aile ziyareti yaptım sonraki günler dışarı çıktım alışverişimi yaptım öyle yatmadım hiç bence Allah nasip ederse olacak zaten hep öyle düşündüm istediğin kadar yar.öyle nar suları vs de içmedim

Bence sen de pozitifsin kuzu inş güzel haberlerini bekliyorummmm test günün ne zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…