Ağustos ayı transfer olacaklar

29 yaşım memorialdeyim ben de sanırım burda son seçenek ikiz embriyolog da öyle dedi
Bir de ben yabancı kaynaklarda okudum Avrupa da tüp bebekte çift transferi yapmak istemiyormuş doktorlar burası gibi değil. Senin yaşın yüzünden yapmamışlar canım yaşın genç diye. Bir de 3 üz olabilir sağlık sorunu yaşamasın anneler diye yaşa göre yapıyorlar. Ama bazı merkezlerde yaş genç olsa da yapıyomuş aslında yasak 35 yaş altı. Memorial şişlide misin sen

Ben aynı saatlerde alıyorum. Alarm kurdum telefonumda. Ama tek seferlik bir şey olmaz. Ben de bir kez çok geç saatte almak zorunda kaldım.

Ayyy hadi güzel haberler inşallah

aa bak bu yaş faktörünü ilk defa duydum neyse hayırlısı olsun sağlıklı olsun da yeter ki olsun yani ikisi biri farketmez bana evet canım şişli memorialdeyim

Bende öyle yatınca daha zor sanki o yüDen hareket candır dozunda

Merhaba bazı eczaneler reçetesiz vermiyor ben ücretli aldım iki hafta oluyo tanıdık eczane ile anlaşıp önce ilacı sonra reçeteyi girebilirler ve yazdırırken mutlaka günde kaç defa kullandığınızı özellikle yazdırın ordan eksik çıkıyor

Maşallah doğru tabi olacak olan varsa oluyor. Benim de eylül başında kardeşimin düğünü var tahmin edilen transferden 12 gün sonra falan denk geliyor ben de onu düşünüp duruyordum çok mu yorulurum falan diye ama en iyisi akışa bırakmak sanırım

O zamana kadar sonucunu almış olcaksın canım bir de Allah korusun riskli bir durum yoksa normal gebelik gibi düşün artık.Ben fazla düşünmemeye calısıyorum mesela sürekli seyahat ederim şimdi her şey yolunda gitsin devam edicem öyle çok kendini kapatırsan da iyi değil

Haklısın inşallah o seviyeye gelebilirim kafa olarak. Daha önce 3 kaybım var doğal yoldan olmuştu, üçü de birbirinden farklı ve hiç kalp atışı duymadım. Belki o yüzden biraz bu kadar düşünüyorum ama aslında diğer 3ünde de çok dikkatliydim ama olacak olan yine oldu bunu düşünerek de bu sefer rahat olurum inşallah

Sebebi ne dediler peki canım bir de kaç yaşındasın

Sebebi ne dediler peki canım bir de kaç yaşındasın
29 yaşındayım, ilki gelişimi durmuştu ilk düşük olduğu için normal dediler kürtajla aldılar. İkincisi dış gebelik oldu sağ tüpe yerleşmişti iğne etki etmedi tüple beraber aldılar. Ona da dediler ki tüpte ihtihap olduğu için olabilir zaten sağ tüp iltihaplıdır belki de ilk düşüğün sebebi oradan akan iltihaptır dediler. Üçüncüsü kimyasal oldu kendi kendine düştü çok şükür. Tüp bebek merkezi de embriyo kaynaklı olabilir dedi bu sebeple pgtli tüp bebek önerdiler. Tabi bunun dışında bir sürü test yapıldı hem pıhtılaşma hem genetik testler. MTHFR A1298C homozigot çıktı, pai 4g/5g çıktı. Ama memorialdaki doktorlar bu durum engel değil veya riskli değil dediler yani sebebinin pıhtılaşma olmadığına karar verdiler

En bastan başlamışsın şimdi hiç eskileri düşünme kuzum yaşın da genç Allah sağlıkla nasip etsin inşallah.Çok takmamaya çalış bence rahat ol bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…