- 20 Temmuz 2024
- 673
- 444
- 23
- 32
Evet asıl zor olan bu sürec iğneler falan, halt yemiş
Evet aynı gündeyiz. Benim belim ağrıdı bugün biraz. Dün kasık ağrım olmuştu. Ama bugün özellikle midem bulandı ve tansiyonum düştü anlamadım. Dışarıdaydım belki sıcak havadan dolayı oldu. Midemde yanma gibi bir his var. İğnemi zor yaptım. Muhtemelen güneş çarptı beni, bilemiyorum.Canım senin ağrın sızın var mı. Benim eğildiğimde bi şey saplanır gibi oluyor transfer günü hariç 3.gündeyim seninle aynıydı günlerimiz normal mi acaba bu durum
Mide ağrısı dün oldu bende ama yediklerimden diyedir belki dedim. Belirtilere çok takılmamak lazımda insan yine bi huylanıyor ya. Senin çok ilacın var mıydı kullandığınEvet aynı gündeyiz. Benim belim ağrıdı bugün biraz. Dün kasık ağrım olmuştu. Ama bugün özellikle midem bulandı ve tansiyonum düştü anlamadım. Dışarıdaydım belki sıcak havadan dolayı oldu. Midemde yanma gibi bir his var. İğnemi zor yaptım. Muhtemelen güneş çarptı beni, bilemiyorum.
Ayyy Allah razı olsun çok büyük kolaylık oldu yaKızlar, tarayıcıdan kadınlar kulübüne girdikten sonra alttaki ok tuşuna basıp ana ekrana ekle diyin. Kısayol olarak ekranınıza gelecek. Sonra ordan girince bildirimleri açalım mı diye bildirim gelecek onu da onaylayın. Normal uygulamalar gibi bildirimler geliyor bu şekilde. Giriş de daha pratik.
Rica ederimAyyy Allah razı olsun çok büyük kolaylık oldu ya
Günde 1 kez 2 ayrı iğne, günde 3 kez ağızdan estrofem, 3 kez de vajinal Progestan. Onların da yan etkisi olabilir.Mide ağrısı dün oldu bende ama yediklerimden diyedir belki dedim. Belirtilere çok takılmamak lazımda insan yine bi huylanıyor ya. Senin çok ilacın var mıydı kullandığın
Özellerde yapılıyor devlette de yapıyorlardır diye düşündümKızlar acil de gebelik testi isteğe göre yapılıyor mu
Evet canım kesinlikle onlardandır çok fazla varmış senin ilacın. Benim sadece günde iki kez progestan fitil onunda bi etki yapıcağını zannetmemGünde 1 kez 2 ayrı iğne, günde 3 kez ağızdan estrofem, 3 kez de vajinal Progestan. Onların da yan etkisi olabilir.
Ben de erken olmayanı aldım sn de çift çizgi çıktı nasıl sevindimbn erken gebelik testi yaptim dun aksam ve hemen cikti ikinci cizgi
Darısı basıma inşallah bana da p tesi kan ver takip edip sana muayene günü vericez dediler pozitif haberinden 2 hafta sonra her şey yolunda ise kese ve bebek kalp atışı belli oluyor mu her şey canım yoksa bir ayı buluyor muCanım keseye gitmeden bir gün önce kan alınırken bazı değerler baktırmak için kan verdim beta da baktırmıştım 4900dü içinde bebek de görünüyordu perşembe günü 6+1de de kalp atışını dinledim çok şükür
Normalini aldım hemen çıktı demek ki 6.7 gün erken olanı alsam çıkacaktıBence erken gebelik testi al
Benim 2. Yine de çok heyecanlıyım her süreç kendine özel sankiAynen birde ilk defa yaptırınca çok tecrübesiz oluyor insan çok dikkatli olmaya çalışıyor
Hiç yaptırmadım o yüzden sağlık ocakları 1 gün beklettik leri için onun yerine acilde yaptırmak daha mantıklı geldiÖzellerde yapılıyor devlette de yapıyorlardır diye düşündüm
Benim de 4 günden sonra böyle oldu tek belirtim buydu özellikle eğildiğimde hafif oturup kalktığımda kasık alt karın ağrısı vardıCanım senin ağrın sızın var mı. Benim eğildiğimde bi şey saplanır gibi oluyor transfer günü hariç 3.gündeyim seninle aynıydı günlerimiz normal mi acaba bu durum
Bende onu soracaktım p tesi sağlık ocağına gitsem sonuc salı çıkıyor dimi özelde vermek daha mantıklı o zaman aile hekimi geç veren o zaman dimiHiç yaptırmadım o yüzden sağlık ocakları 1 gün beklettik leri için onun yerine acilde yaptırmak daha mantıklı geldi
Bence senden de güzel haberler gelecek hissediyorum test günün ne zaman kuzumEvet aynı gündeyiz. Benim belim ağrıdı bugün biraz. Dün kasık ağrım olmuştu. Ama bugün özellikle midem bulandı ve tansiyonum düştü anlamadım. Dışarıdaydım belki sıcak havadan dolayı oldu. Midemde yanma gibi bir his var. İğnemi zor yaptım. Muhtemelen güneş çarptı beni, bilemiyorum.
İki hafta sonra belli oluyor ikisi de canım darısı sana inşallahDarısı basıma inşallah bana da p tesi kan ver takip edip sana muayene günü vericez dediler pozitif haberinden 2 hafta sonra her şey yolunda ise kese ve bebek kalp atışı belli oluyor mu her şey canım yoksa bir ayı buluyor mu
Ayy gerçekten mi canım. Nasıl mutlu oldum şuanBenim de 4 günden sonra böyle oldu tek belirtim buydu özellikle eğildiğimde hafif oturup kalktığımda kasık alt karın ağrısı vardı
İnşallah canımBence senden de güzel haberler gelecek hissediyorum test günün ne zaman kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?