Ağustos ayı transfer olacaklar

Ay çok stresli bir süreç insan anlamadığı için canını sıkıyor hiç belirtide yok yalnizca progestan i kullandığım için gogus agrisi var
Evet gercekten öyle rabbim bize sabır versin bnımde göğüs agrım bir iki defa oldu sonra gectı olmadı ama reglim agrım hep var

Bugün transfer hariç 9.günüm. evde bir tane testim vardı eskiden kalan daha önce bu markayla tek çizgi görmüştüm. Şimdi 5dakika içerisinde böyle oldu. Evde başka testte yok yapacak. Alıp Tekrarlayacağım tabiki ama çok heyecanlandımmmmm
Ayyy maşallah çok sevindim gözün aydıın artarak gelsiin🥰

Şimdi bugün kan verirsen artış için 2 gün sonra yani cumartesi vercen. Yarın verirsen artış için pazar oluyor pazarları test veriliyormu senin gittiğin yerde benim merkez pazarları kapalı
Aslında cumartesi test günüm. Bugün versem 2 gün sonra yani cumartesi zaten yeniden kan vereceğim. Artışı da gözlemleyebilirim eğer varsa. Bugün belki veririm ya kanı. Mantıklı geldi düşününce. Cumartesi günü zaten 2 gün sonrası.

Aslında cumartesi test günüm. Bugün versem 2 gün sonra yani cumartesi zaten yeniden kan vereceğim. Artışı da gözlemleyebilirim eğer varsa. Bugün belki veririm ya kanı. Mantıklı geldi düşününce. Cumartesi günü zaten 2 gün sonrası.

Evet bencede bugün vermen daha mantıklı hadii merakk ediyorummm git ver 🤭😃

Evet ya inşallah bir iki tane daha test alıp yapıcam o zaman daha da emin olcam inşallah 🤭
Ay cidden çok çok sevindim böyle haberler banada motivasyon oluyor. Benim embriyo kalitemde iyi çıkmadığı için 5.güne gitmez diyerek transfer yaptilar o yuzden canım sıkkın aslında

5.güne gitmez diyerek nasıl transfer etti doktor. Kaç hücreliydi embriyon?
Karar size kalmış ya 5.günü bekleyerek ölme ihtimaliniz göze alacaksınız yada transfer olarak az da olsa rahmin verdiği ihtimalle yaşayabilir dedi
Yani transferi bana bıraktı aslında yani öledebilirler yada transferde olabilirsin dedi
Aslında 2 embriyom kalmıştı bkrisi kaotik bölünerek çok hızlı çoğaldı ama onda 8 hücre vardi
Diğeri yavaş ve düzensiz bölünerek 5 hücre kaldı
Başkada embriyom oluşmadığı için ağlayarak transfere alındım eşim ile karar vererek

Karar size kalmış ya 5.günü bekleyerek ölme ihtimaliniz göze alacaksınız yada transfer olarak az da olsa rahmin verdiği ihtimalle yaşayabilir dedi
Yani transferi bana bıraktı aslında yani öledebilirler yada transferde olabilirsin dedi
Aslında 2 embriyom kalmıştı bkrisi kaotik bölünerek çok hızlı çoğaldı ama onda 8 hücre vardi
Diğeri yavaş ve düzensiz bölünerek 5 hücre kaldı
Başkada embriyom oluşmadığı için ağlayarak transfere alındım eşim ile karar vererek

Canım benim ya bu kararı sana bırakması hiç profesyonel gelmedi banada. Sonuçta doktorun alması gereken bir karar uzman olan o. Tabiki transfer edelim şansımız var umutsuz olmayalım diye yapsaydı daha iç açıcı olabilirdi. İkisinide transfer oldunmu embriyoların. Bide sen taze transfersin sanırım dimi

Canım benim ya bu kararı sana bırakması hiç profesyonel gelmedi banada. Sonuçta doktorun alması gereken bir karar uzman olan o. Tabiki transfer edelim şansımız var umutsuz olmayalım diye yapsaydı daha iç açıcı olabilirdi. İkisinide transfer oldunmu embriyoların. Bide sen taze transfersin sanırım dimi
Öyle mi diyorsunuz
Bende hastaneyi bazı sebeplerden sevemedim açıkçası
Yani onceki tup bebektede benzeri sey yaşadığımı iletmiştim ve az yumurtam olduğunu iletmiştim hiç bir tedavi uygulanmadi direk tup bebeğe başlandı
Evet taze transferim

Öyle mi diyorsunuz
Bende hastaneyi bazı sebeplerden sevemedim açıkçası
Yani onceki tup bebektede benzeri sey yaşadığımı iletmiştim ve az yumurtam olduğunu iletmiştim hiç bir tedavi uygulanmadi direk tup bebeğe başlandı
Evet taze transferim

İçine sinmediyse vardır bişey zaten. İnşallah Rabbim tutundursun annesine Allahtan umut kesilmez. Şimdi sadece buna odaklan

Back
X