Ağustos ayı transfer olacaklar

Bugün transfer hariç 9.günüm. evde bir tane testim vardı eskiden kalan daha önce bu markayla tek çizgi görmüştüm. Şimdi 5dakika içerisinde böyle oldu. Evde başka testte yok yapacak. Alıp Tekrarlayacağım tabiki ama çok heyecanlandımmmmm
ayyy hayirli olsuuun bariz belli 😍😍

Daha önce kan vermiştim 2 defa bir umut tabi normal yolla gebe kalırım die. Çok stresli beklemek yaa. Beni evde teste iten sebeplerden biride bu 🤭🥲
Bnde evde yaptıgım testlerde hep negatif görüp çok yıkıldığım için o testleri görmek istemiyorum hepimizin duyguları farklı 🥹 ama isteklerimiz aynı 🥰 inşallah hepimiz yavrularımıza kavuşuruz kısa zamanda 🤲🤲

Öyle mi diyorsunuz
Bende hastaneyi bazı sebeplerden sevemedim açıkçası
Yani onceki tup bebektede benzeri sey yaşadığımı iletmiştim ve az yumurtam olduğunu iletmiştim hiç bir tedavi uygulanmadi direk tup bebeğe başlandı
Evet taze transferim
Hangi hastane?

Masallah insallah saglicakla kucaginiza alirsiniz bebisinizi insallah Allahim isteyen herkese nasip etsin. Bana sadece bc dedi 5. Gun embriyosu icin. Baska yorum yapmadi. 3. Gun embriyosu iyi mi kaliteli mi dedim evet dedi o kadar. İnsallah herkese nasip etsin icinde de bize 🙏♥️

İnşallah olur canım hepimiz bebeğimizi alalım baştan sona yaşadıklarımız zor.Allah hepimize kolaylık versin.Normal gebeler gibi olmuyoruz baştan sona bi stres yaşıyoruz.Kaliteye takılma ama Allah nasip ederse oluyor öyle düşün

Kızlar transefee giderken nekadar su içtiniz ben önceki transferimde çok abartmisim işlem anında cok zor durmustum yapivermiyun iyim diye korkumda

Ben sıkışarak girdim ama yetmedi dediler su verdiler idrar yoluma bir şey takıp sonda gibi çok zorlanmıştım serumdan büyük suyu boşalttılar daha iyi gözüksün diye o yüzden sıkışık git sen canım🤣

Back
X