Ya öyle gerçekten nasip işte inşallah seninde pozitif iniş görücez ne zaman, yapacaksın testÇok sevindim bak idrarda silik dedin dedin beni bile korkuttu. Ne kadar güzel gelmiş sonucundarısı başıma
Testi akşam 19.30’da vereceğim. 21.00 gibi sonuç çıkarNe zaman vereceksiniz bende hiç kese görünmedi
Hayır yok normal progestan çor aspirin bide bi ilaç var onlarıkullandım sizin süreç, nasılMaşallaahh sonucun harikakatlanarak sağlıkla devam etsin inşallah nasıl geçirdin transfer sonrasını? Ek bir şey yapıldı mı
Hadi bakalım haber ver bize deTesti akşam 19.30’da vereceğim. 21.00 gibi sonuç çıkar
Tamam canım. Umarım artmıştır. Korkuyorum.Hadi bakalım haber ver bize de
bu cuma için planladı doktorumTransferin ne zaman planlandı canım?
Ayın 30un da ama ben 8. Günü yaparım erken gebelik herhalde 30 unda da kan veririmYa öyle gerçekten nasip işte inşallah seninde pozitif iniş görücez ne zaman, yapacaksın test
Bende 8.günde siliği gördüm ama çok silik erken gebelilteAyın 30un da ama ben 8. Günü yaparım erken gebelik herhalde 30 unda da kan veririm
Artmıştır canım için, rahat olsun korku hep var malesef ama güzel düşünelimTamam canım. Umarım artmıştır. Korkuyorum.
Amin çok teşekkür ederim ama bana herhangi bir ilaç vermemişti sadece folik asit kullanıyorum o yüzden dozu arttıracak bir şey de yoktu ama belki şimdi verir ilaçBenim e2 geçen hafta kanda düşük çıkmıştı ilacı arttırmıştı doktorum. Ama rahim güzel kalınlaşıyordu. Belki yarın dozu arttırıp tekrar rahime bakmak istemiş olabilir. Güzel haberler alırsın inşallah
Ben henüz sadece folik asit kullanıyorum ama bir reçete yazdılar, bana haber verdiklerinde kullanacağım o ilaçları orada da progestan var antibiyotik prednol falan var ama henüz kullanmaya başlamadım. Yarın tekrar çağırdılar, bugün e2 lh bakılmıştı. İlaçlara hala başlamayın yarın tekrar gelin dedilerHayır yok normal progestan çor aspirin bide bi ilaç var onlarıkullandım sizin süreç, nasıl
Çok şükür inşallah güzel geçerbu cuma için planladı doktorum
Sizinki doğal transfer mi ? Eğer yumurtanın büyümesini bekliyorsanız henüz istenilen büyüklüğe gelmemişte olabilir. Ama içiniz rahat olsun en güzel en uygun zamanda sizinle kavuşacak yavrunuzAmin çok teşekkür ederim ama bana herhangi bir ilaç vermemişti sadece folik asit kullanıyorum o yüzden dozu arttıracak bir şey de yoktu ama belki şimdi verir ilaç
Evet doğal ilerleneceği söylendi, yumurta 19 mm dedi bugün hatta muhtemelen tekrar ara görüşmeye gelmezsiniz direkt transfere gelirsiniz demişti ama e2 ve lh değeri sonrası tekrar çağırdılar. Yumurta boyutuna göre lh düşük kalmış chat gpt öyle diyorSizinki doğal transfer mi ? Eğer yumurtanın büyümesini bekliyorsanız henüz istenilen büyüklüğe gelmemişte olabilir. Ama içiniz rahat olsun en güzel en uygun zamanda sizinle kavuşacak yavrunuz
Evet ya ilaç verir ya da yumurtanın ve rahminin durumuna bakar eğer istediği gibiyse ilaçsız devam edebilir. Benim cuma kontrolüm vardı e2 düşük geldi ilaç dozunu arttı ama mesela bugün kan almadı rahim çok iyi dedi. Bende araştırdım bazen kanda daha yavaş artış olabiliyormuş bu da normalmişEvet doğal ilerleneceği söylendi, yumurta 19 mm dedi bugün hatta muhtemelen tekrar ara görüşmeye gelmezsiniz direkt transfere gelirsiniz demişti ama e2 ve lh değeri sonrası tekrar çağırdılar. Yumurta boyutuna göre lh düşük kalmış chat gpt öyle diyorbelki yarın ilaçla lh’ı yükseltirler, amiiiin çok teşekkür ederim
Aaa anladım belki de öyledirEvet ya ilaç verir ya da yumurtanın ve rahminin durumuna bakar eğer istediği gibiyse ilaçsız devam edebilir. Benim cuma kontrolüm vardı e2 düşük geldi ilaç dozunu arttı ama mesela bugün kan almadı rahim çok iyi dedi. Bende araştırdım bazen kanda daha yavaş artış olabiliyormuş bu da normalmiş
Evet öyle yapıyolar hadi, bakalım, güzel, sonuçlarınızı görelim inşBen henüz sadece folik asit kullanıyorum ama bir reçete yazdılar, bana haber verdiklerinde kullanacağım o ilaçları orada da progestan var antibiyotik prednol falan var ama henüz kullanmaya başlamadım. Yarın tekrar çağırdılar, bugün e2 lh bakılmıştı. İlaçlara hala başlamayın yarın tekrar gelin dediler
Amiiin teşekkür ederimEvet öyle yapıyolar hadi, bakalım, güzel, sonuçlarınızı görelim inş
Size coraspirini neye göre verdiler bi de? Benim pıhtılaşma testleri temiz çıktı o yüzden yazmıcaklarmış ama bazılarına önlem için veriyorlarmış sizde de öyle mi diye merak ettimEvet öyle yapıyolar hadi, bakalım, güzel, sonuçlarınızı görelim inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?