Ağustos ayı transfer olacaklar

Amin çok teşekkür ederim ama bana herhangi bir ilaç vermemişti sadece folik asit kullanıyorum o yüzden dozu arttıracak bir şey de yoktu ama belki şimdi verir ilaç

Hayır yok normal progestan çor aspirin bide bi ilaç var onlarıkullandım sizin süreç, nasıl
Ben henüz sadece folik asit kullanıyorum ama bir reçete yazdılar, bana haber verdiklerinde kullanacağım o ilaçları orada da progestan var antibiyotik prednol falan var ama henüz kullanmaya başlamadım. Yarın tekrar çağırdılar, bugün e2 lh bakılmıştı. İlaçlara hala başlamayın yarın tekrar gelin dediler

Amin çok teşekkür ederim ama bana herhangi bir ilaç vermemişti sadece folik asit kullanıyorum o yüzden dozu arttıracak bir şey de yoktu ama belki şimdi verir ilaç
Sizinki doğal transfer mi ? Eğer yumurtanın büyümesini bekliyorsanız henüz istenilen büyüklüğe gelmemişte olabilir. Ama içiniz rahat olsun en güzel en uygun zamanda sizinle kavuşacak yavrunuz

Sizinki doğal transfer mi ? Eğer yumurtanın büyümesini bekliyorsanız henüz istenilen büyüklüğe gelmemişte olabilir. Ama içiniz rahat olsun en güzel en uygun zamanda sizinle kavuşacak yavrunuz
Evet doğal ilerleneceği söylendi, yumurta 19 mm dedi bugün hatta muhtemelen tekrar ara görüşmeye gelmezsiniz direkt transfere gelirsiniz demişti ama e2 ve lh değeri sonrası tekrar çağırdılar. Yumurta boyutuna göre lh düşük kalmış chat gpt öyle diyor belki yarın ilaçla lh’ı yükseltirler, amiiiin çok teşekkür ederim

Evet ya ilaç verir ya da yumurtanın ve rahminin durumuna bakar eğer istediği gibiyse ilaçsız devam edebilir. Benim cuma kontrolüm vardı e2 düşük geldi ilaç dozunu arttı ama mesela bugün kan almadı rahim çok iyi dedi. Bende araştırdım bazen kanda daha yavaş artış olabiliyormuş bu da normalmiş

Aaa anladım belki de öyledir peki sizin transferiniz planlı mıydı ne zamanaydı unuttum çok şey okuyunca

Evet öyle yapıyolar hadi, bakalım, güzel, sonuçlarınızı görelim inş

Kızlar merhaba ben de ağustosun sonunda transfer olacağım. Elinde fazladan oksapar ve Prolutex dex 25 mg kalan var mı

Evet öyle yapıyolar hadi, bakalım, güzel, sonuçlarınızı görelim inş
Size coraspirini neye göre verdiler bi de? Benim pıhtılaşma testleri temiz çıktı o yüzden yazmıcaklarmış ama bazılarına önlem için veriyorlarmış sizde de öyle mi diye merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…