- 15 Kasım 2023
- 661
- 350
- 23
Oksopar iğne ve prolutex iğne kullanıyorum. Bir de Progestan fitil ve estrofem hap.Aspirinde kullanmaya devam ediyor musun canım sende hem aspirin hem oksapar kullanıyorum ikisi de kan sulandırıcı ya nebileyim kafamda soru işareti oldu birden
Aaa hayırlı olsun. İnşallah tutunur minikYok ya bugün transfer oldum ben çözdürdükten 1 saat sonra transfer ettiler 5. Gğn olarak
cnm naptin doktora gittinmi hic
30 Ağustos ama 8. Gün idarda yaparım ben dayanamamAaa hayırlı olsun. İnşallah tutunur minikoh içim rahatladı test günün ne zaman
Ay bende daha transfer olmadan günler nasıl geçecek nasıl bekleyeceğim diye düşünüyorum30 Ağustos ama 8. Gün idarda yaparım ben dayanamam30. Una kadar idrarda takip ederim ancak 30 unda kan veririm
Amin canım iki embriyo transfer edildi bana bakalım kısmetAy bende daha transfer olmadan günler nasıl geçecek nasıl bekleyeceğim diye düşünüyoruminşallah pozitifi görürsün aminnn
Aa ne güzel ikiside güzelce tutunsun annesine inşallahAmin canım iki embriyo transfer edildi bana bakalım kısmetdarısı başına bend ağustosun 1 inden beri buarada arkadaşları takip ediyorum çok uzun gibi oldu ama bir şekilde geçiyor günler burada pozitif haberleri okuyorum falan güzel yani
Benim e2 geçen hafta kanda düşük çıkmıştı ilacı arttırmıştı doktorum. Ama rahim güzel kalınlaşıyordu. Belki yarın dozu arttırıp tekrar rahime bakmak istemiş olabilir. Güzel haberler alırsın inşallahMerhaba kızlar e2 ve lh sonucuna göre aradılar transfer tarihi netleşmedi, yarın tekrar çağırdı doktor
Aminn inşallah canımEvet 37di ilkinde. O kadar ilaç gibi geldi ki o artış büsbütün motivasyonum değişti.. yarında güzel artar inşallah seninde canım biran önce kese kalp atışı seviyesine gelelim yaaa
Ya inşllah çok güzel sonuçlanır sizinde hepimizin bol pozitifli bir topik burası bizede uğurlu gelip pozitifleri alırız inşallahAa ne güzel ikiside güzelce tutunsun annesine inşallahbende burda pozitifleri okudukça mutlu oluyorum umut doluyor içime valla benim opum nisanın sonunda oldu tam 4 ay sonra transfer olmuş olacağım. Nasıl geçecek nasıl bekleyeceğim diyordum sonunda transfer aşamasına gelebildim bende
Hiç merak etme, damar yolunu açtıktan 3 dakika sonra narkoz etki ediyor ve uyandığında odaya geçmiş oluyorsun bileKızlar opu zor mu
Aminn inşallah canımgelelim biraz rahat edelim yoksa stresten kafa falan kalmadı bnde
Hiç zor değil sen beslenmene iyi bak ilaçlarını al gerisini düşünme zaten anestezi alıyorsun çok hafif adet ağrısı gibi rahim filminden çok daha kolay rahat ol ben iki kez oldumKızlar opu zor mu
Kızlar opu zor mu
Çok teşekkür ederim daha önce hiç anestezi almadım rahim filminide anestezi almadan çektirmiştim. Anesteziden sonra kendinizi nasıl hissettiniz hemen ayılabildiniz mi şeyden soruyorum belki tek gidebilirim o gün şehir dışından gideceğim çünküHiç merak etme, damar yolunu açtıktan 3 dakika sonra narkoz etki ediyor ve uyandığında odaya geçmiş oluyorsun bile
Çok teşekkür ederimOpu ağrısı sonradan oluyor ama birkaç güne geçiyor. Opu sırasında hastaneden eve gelene kadar birşey hissetmemiştim
Çok teşekkür ederimHiç zor değil sen beslenmene iyi bak ilaçlarını al gerisini düşünme zaten anestezi alıyorsun çok hafif adet ağrısı gibi rahim filminden çok daha kolay rahat ol ben iki kez oldum
Ne zaman vereceksiniz bende hiç kese görünmediBenim de tek 5. Gün. Bugün 12. Gün. Tekrar test vereceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?