Ağustos ayı transfer olacaklar

Ay bende daha transfer olmadan günler nasıl geçecek nasıl bekleyeceğim diye düşünüyorum inşallah pozitifi görürsün aminnn
Amin canım iki embriyo transfer edildi bana bakalım kısmet darısı başına bend ağustosun 1 inden beri buarada arkadaşları takip ediyorum çok uzun gibi oldu ama bir şekilde geçiyor günler burada pozitif haberleri okuyorum falan güzel yani

Aa ne güzel ikiside güzelce tutunsun annesine inşallah bende burda pozitifleri okudukça mutlu oluyorum umut doluyor içime valla benim opum nisanın sonunda oldu tam 4 ay sonra transfer olmuş olacağım. Nasıl geçecek nasıl bekleyeceğim diyordum sonunda transfer aşamasına gelebildim bende

Merhaba kızlar e2 ve lh sonucuna göre aradılar transfer tarihi netleşmedi, yarın tekrar çağırdı doktor
Benim e2 geçen hafta kanda düşük çıkmıştı ilacı arttırmıştı doktorum. Ama rahim güzel kalınlaşıyordu. Belki yarın dozu arttırıp tekrar rahime bakmak istemiş olabilir. Güzel haberler alırsın inşallah

Ya inşllah çok güzel sonuçlanır sizinde hepimizin bol pozitifli bir topik burası bizede uğurlu gelip pozitifleri alırız inşallah

Aminn inşallah canım gelelim biraz rahat edelim yoksa stresten kafa falan kalmadı bnde

Evet ya ilk kan verdiğim günün gecesinde lavaboya kalkıp test çubuğunu aldım sonra tam test yapacakken sabah olduysa nie karanlık acaba die saate bakmak için çıktım daha saat 2 gidip uyudum geri ama uykuda bile insan düşünür mü yaa

Hiç merak etme, damar yolunu açtıktan 3 dakika sonra narkoz etki ediyor ve uyandığında odaya geçmiş oluyorsun bile
Çok teşekkür ederim daha önce hiç anestezi almadım rahim filminide anestezi almadan çektirmiştim. Anesteziden sonra kendinizi nasıl hissettiniz hemen ayılabildiniz mi şeyden soruyorum belki tek gidebilirim o gün şehir dışından gideceğim çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…