Maşallah çok güzel çıkmış
Ben kullanıyorum bana koldan yap denildi koldan yapıyorum her gün bir gün sağ koldan bir gün sol koldan olcak şekilde devam ediyorum maalesef yakıyo ama ben iğneden hemen önce iğne yapılacak bölgeye buz koyuyorum hafif döndürüyor uyuşur gibi o şekilde acısı bi tık daha hafifliyor gibi veya bana öyle geliyor bilmiyorumkızlar oksapar iğne kullanıyor musunuz koldan yaptım çok yaktı karından mı yapsam acaba kullananlar nasıl kullanıyor
hayirli olsun cnm kat kat artar insallahKızlar sonuç 37.5 çıktı.. nasıl sizce
Ayy sonucu aldığımdan beri ağlıyorum çok mutluyum çok korkuyordum 0 çıkacak diye
Merhaba bana ameliyattan sonra vermişti doktorum bugün 6. ve sonuncuyu vurulucam hep koldan vuruldum iğneyi verme aşamasında ve sonrasında çok yakıyor ama 5 dk sonra geçiyor karnımda dikişlerim var diye cesaret edemedim ben göbektenkızlar oksapar iğne kullanıyor musunuz koldan yaptım çok yaktı karından mı yapsam acaba kullananlar nasıl kullanıyor
cnm naptin doktora gittinmi hicKurtuldun ohhh iyi düşün
Ben kullanıyorum bana koldan yap denildi koldan yapıyorum her gün bir gün sağ koldan bir gün sol koldan olcak şekilde devam ediyorum maalesef yakıyo ama ben iğneden hemen önce iğne yapılacak bölgeye buz koyuyorum hafif döndürüyor uyuşur gibi o şekilde acısı bi tık daha hafifliyor gibi veya bana öyle geliyor bilmiyorum
Sağolun kızlar valla dayanacağız o haldeMerhaba bana ameliyattan sonra vermişti doktorum bugün 6. ve sonuncuyu vurulucam hep koldan vuruldum iğneyi verme aşamasında ve sonrasında çok yakıyor ama 5 dk sonra geçiyor karnımda dikişlerim var diye cesaret edemedim ben göbekten
Bu kadar yoğun adet ağrısı çekmek normal mi yani şu test günüm gelsede şu ızdırab bitse
Oyy maşallah canım
Oksaparı dün akşam yaptım, transferden bir gün önce. Ama göbekten yaptım, hafif kaşındı sonra ama sıkıntı olmadıkızlar oksapar iğne kullanıyor musunuz koldan yaptım çok yaktı karından mı yapsam acaba kullananlar nasıl kullanıyor
hayirli olsun cnm kat kat artar insallah
Çok güzel artmış sizinde maşallah ilk testinizi 30 larda hatırlıyorum bu deger çok iyi maşallahAmin canım çok sağol. 2 testte 124 çıktıç yarın da 3.de katlanırsa bi rahat nefes alıcam
Teşekkür ederim inşallah hepimizin öyle artarMaşallah çok güzel çıkmışAllahım katlanarak arttırsın inşallah
Allah razı olsun canım hepimizin inşallahOyy maşallah canımrabbim sağlıkla kucaklatsın
Çok güzel artmış sizinde maşallah ilk testinizi 30 larda hatırlıyorum bu deger çok iyi maşallahaynı gun test verıyoruz sızınle inşallah diğer vercemiz testlerde daha fazla artış görürüz rahat nefes alırız Allahım amiiinnn
Ben karından yapıyorum canım.kızlar oksapar iğne kullanıyor musunuz koldan yaptım çok yaktı karından mı yapsam acaba kullananlar nasıl kullanıyor
Bende 6. Gün transfer oldumKızlar bir şey soracağım. Dondurulmuş transferde progesterona başladıktan sonra kaçıncı gün transfer olunuyor? Bildiğim ve okuduğum kadarıyla 5. Gün olunuyor ama bana doktorum 6. Güne transfer randevusu verdi. Bu arada 5. Gün embriyosu transfer edilecek. Bilginiz var mı bu konuda
Aspirinde kullanmaya devam ediyor musun canım sende hem aspirin hem oksapar kullanıyorum ikisi de kan sulandırıcı ya nebileyim kafamda soru işareti oldu birdenBen karından yapıyorum canım.
Embriyonu çözdürüp 6. Güne ulaştırdılar mı yoksa direkt 5. Gün embriyosu olarak mı transfer ettiler. Bir kaç yazı okudumda kafam karıştı. Herkes mi aynı oldu merak ettimBende 6. Gün transfer oldum
Yok ya bugün transfer oldum ben çözdürdükten 1 saat sonra transfer ettiler 5. Gğn olarakEmbriyonu çözdürüp 6. Güne ulaştırdılar mı yoksa direkt 5. Gün embriyosu olarak mı transfer ettiler. Bir kaç yazı okudumda kafam karıştı. Herkes mi aynı oldu merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?