Ağustos ayı transfer olacaklar

kızlar oksapar iğne kullanıyor musunuz koldan yaptım çok yaktı karından mı yapsam acaba kullananlar nasıl kullanıyor
Ben kullanıyorum bana koldan yap denildi koldan yapıyorum her gün bir gün sağ koldan bir gün sol koldan olcak şekilde devam ediyorum maalesef yakıyo ama ben iğneden hemen önce iğne yapılacak bölgeye buz koyuyorum hafif döndürüyor uyuşur gibi o şekilde acısı bi tık daha hafifliyor gibi veya bana öyle geliyor bilmiyorum

kızlar oksapar iğne kullanıyor musunuz koldan yaptım çok yaktı karından mı yapsam acaba kullananlar nasıl kullanıyor
Merhaba bana ameliyattan sonra vermişti doktorum bugün 6. ve sonuncuyu vurulucam hep koldan vuruldum iğneyi verme aşamasında ve sonrasında çok yakıyor ama 5 dk sonra geçiyor karnımda dikişlerim var diye cesaret edemedim ben göbekten

Sağolun kızlar valla dayanacağız o halde

Amin canım çok sağol. 2 testte 124 çıktıç yarın da 3.de katlanırsa bi rahat nefes alıcam
Çok güzel artmış sizinde maşallah ilk testinizi 30 larda hatırlıyorum bu deger çok iyi maşallah aynı gun test verıyoruz sızınle inşallah diğer vercemiz testlerde daha fazla artış görürüz rahat nefes alırız Allahım amiiinnn

Evet 37di ilkinde. O kadar ilaç gibi geldi ki o artış büsbütün motivasyonum değişti.. yarında güzel artar inşallah seninde canım biran önce kese kalp atışı seviyesine gelelim yaaa

Kızlar bir şey soracağım. Dondurulmuş transferde progesterona başladıktan sonra kaçıncı gün transfer olunuyor? Bildiğim ve okuduğum kadarıyla 5. Gün olunuyor ama bana doktorum 6. Güne transfer randevusu verdi. Bu arada 5. Gün embriyosu transfer edilecek. Bilginiz var mı bu konuda

Bende 6. Gün transfer oldum

Embriyonu çözdürüp 6. Güne ulaştırdılar mı yoksa direkt 5. Gün embriyosu olarak mı transfer ettiler. Bir kaç yazı okudumda kafam karıştı. Herkes mi aynı oldu merak ettim
Yok ya bugün transfer oldum ben çözdürdükten 1 saat sonra transfer ettiler 5. Gğn olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…