Merhabalar. Benimde transfer +7.gun ayniyiz 3. Gun embriyosu. Bende de hic bir belirti agri sizi lekelenme yok benim de belirti olmadigi icin umudum pek yok. Ama sizin belki tutunma belirtileridir oyle dusununArkadaşlar transfer hariç bugün 7. Günüm hala adet ağrıları çekiyorum ama baya baya adet ağrısı bel ağrım hiç geçmiyor kasık ve bacak arada geçiyor hiç böyle olan var mı ya adet olcam galiba diyorum ama neden bilmiyorum hala umudum var evdeki testler negatifti ama onlar için erken tabi 3. Gün embiriyosu benim
Evet evet cumartesiye planladık bugünAaa anladım belki de öyledirpeki sizin transferiniz planlı mıydı ne zamanaydı unuttum çok şey okuyunca
Ayyy çok az kalmış hadi bakalım peşinden gelicem inşallah ya pazar ya da pazartesiEvet evet cumartesiye planladık bugün
Beraber bekleyeceğiz yaniAyyy çok az kalmış hadi bakalım peşinden gelicem inşallah ya pazar ya da pazartesi
Evett amiinBeraber bekleyeceğiz yanihadi bakalım hayırlısı olur inşallah
Hiç öyle düşünmeyin hiç bir belirti olmadan hamile kalan çok fazla kadın var çok arkadaşın yazdıklarını okudum çoğunda belirti olmuyordu açıkcası bendeki adet ağrısı ilaçlardan da olamadığım için vücut sızlıyor gibi ama inş hepimizin tutarMerhabalar. Benimde transfer +7.gun ayniyiz 3. Gun embriyosu. Bende de hic bir belirti agri sizi lekelenme yok benim de belirti olmadigi icin umudum pek yok. Ama sizin belki tutunma belirtileridir oyle dusunun
İnsallan hepimizin tutar saglikli bebislerimiz olur. İnan surekli kendimi dinliyorum ama yok belirti olmayinca da uzuluyorum. Hafif bir sey olsa acaba mi diyorum erkenden de test yapmak istemiyorum eşim de izin vermiyor bekle diyor.Yani bir an once artik bu surec bitsin istiyorum. İlk tup bebek denemem ama ondan oncede bir suru ilac igne denedim her ay hayal kırıklıgı oldu bu sefer yuzumuz gulsun insallahHiç öyle düşünmeyin hiç bir belirti olmadan hamile kalan çok fazla kadın var çok arkadaşın yazdıklarını okudum çoğunda belirti olmuyordu açıkcası bendeki adet ağrısı ilaçlardan da olamadığım için vücut sızlıyor gibi ama inş hepimizin tutar
Bana da önlem amaçlı verildi sanırım çünkü doktor hiç bir sorun yok dediSize coraspirini neye göre verdiler bi de? Benim pıhtılaşma testleri temiz çıktı o yüzden yazmıcaklarmış ama bazılarına önlem için veriyorlarmış sizde de öyle mi diye merak ettim
Doktorunız ne dedi peki12. Gün beta 272 geldi. Yine çok az artmış. Umudum yok artık.
8. Gün 183
10. Gün 225
12. Gün 272
Dönmedi henüzDoktorunız ne dedi peki
Yine de bir, artış var hemen bozma moralini bakalım gelişimi yavaş, bir embriyo Dr belkiDönmedi henüz
Aynı durumdayız sizinle benimde ilk daha öncede klomen tedavileri gördüm boşa hep yumurta rezervem düşükmüş her toplamada bir embiriyo elde edildi oda 3. Güne gidiyordu iki embiriyom oldu onlarda transfer edildi geride embiriyom kalmadı. Siz nerde yapıyorsunuz tüp bebeğiİnsallan hepimizin tutar saglikli bebislerimiz olur. İnan surekli kendimi dinliyorum ama yok belirti olmayinca da uzuluyorum. Hafif bir sey olsa acaba mi diyorum erkenden de test yapmak istemiyorum eşim de izin vermiyor bekle diyor.Yani bir an once artik bu surec bitsin istiyorum. İlk tup bebek denemem ama ondan oncede bir suru ilac igne denedim her ay hayal kırıklıgı oldu bu sefer yuzumuz gulsun insallah
12. Gün beta 272 geldi. Yine çok az artmış. Umudum yok artık.
8. Gün 183
10. Gün 225
12. Gün 272
Hiç moralinizi bozmayın iyi düşünün iyi gelsin bazı gebeliklerde olurmuş bu durum bebiş sizin enerjinizi alır ona göre davranın lütfen12. Gün beta 272 geldi. Yine çok az artmış. Umudum yok artık.
8. Gün 183
10. Gün 225
12. Gün 272
Hayirlisi artik benim de kalmadi embriyom. Pendik yuzyilda serap simavlı. . Ben daha simdiden acaba ne yapsam oraya devam mi etsem doktor mu degistirsem modundayimAynı durumdayız sizinle benimde ilk daha öncede klomen tedavileri gördüm boşa hep yumurta rezervem düşükmüş her toplamada bir embiriyo elde edildi oda 3. Güne gidiyordu iki embiriyom oldu onlarda transfer edildi geride embiriyom kalmadı. Siz nerde yapıyorsunuz tüp bebeği
Ben kayserideyim acıbademde mustafa taştayım bende değiştirsem mi diyorum ailem izmirde yaşıyor olmazsa izmirde mi olsam die düşünüyorumHayirlisi artik benim de kalmadi embriyom. Pendik yuzyilda serap simavlı. . Ben daha simdiden acaba ne yapsam oraya devam mi etsem doktor mu degistirsem modundayim
Siz nerede yaptiriyorsunuz
Canım sonucun nasıl çıktıTesti akşam 19.30’da vereceğim. 21.00 gibi sonuç çıkar
Çok az yükselmiş. Umudum kalmadı. 10. Gün 225’di 12. Gün 272 geldi.Canım sonucun nasıl çıktı
Çok az yükselmiş. Umudum kalmadı. 10. Gün 225’di 12. Gün 272 kese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?