Ağustos ayı transfer olacaklar

Merhabalar. Benimde transfer +7.gun ayniyiz 3. Gun embriyosu. Bende de hic bir belirti agri sizi lekelenme yok benim de belirti olmadigi icin umudum pek yok. Ama sizin belki tutunma belirtileridir oyle dusunun

Merhabalar. Benimde transfer +7.gun ayniyiz 3. Gun embriyosu. Bende de hic bir belirti agri sizi lekelenme yok benim de belirti olmadigi icin umudum pek yok. Ama sizin belki tutunma belirtileridir oyle dusunun
Hiç öyle düşünmeyin hiç bir belirti olmadan hamile kalan çok fazla kadın var çok arkadaşın yazdıklarını okudum çoğunda belirti olmuyordu açıkcası bendeki adet ağrısı ilaçlardan da olamadığım için vücut sızlıyor gibi ama inş hepimizin tutar

İnsallan hepimizin tutar saglikli bebislerimiz olur. İnan surekli kendimi dinliyorum ama yok belirti olmayinca da uzuluyorum. Hafif bir sey olsa acaba mi diyorum erkenden de test yapmak istemiyorum eşim de izin vermiyor bekle diyor.Yani bir an once artik bu surec bitsin istiyorum. İlk tup bebek denemem ama ondan oncede bir suru ilac igne denedim her ay hayal kırıklıgı oldu bu sefer yuzumuz gulsun insallah

Size coraspirini neye göre verdiler bi de? Benim pıhtılaşma testleri temiz çıktı o yüzden yazmıcaklarmış ama bazılarına önlem için veriyorlarmış sizde de öyle mi diye merak ettim
Bana da önlem amaçlı verildi sanırım çünkü doktor hiç bir sorun yok dedi

Aynı durumdayız sizinle benimde ilk daha öncede klomen tedavileri gördüm boşa hep yumurta rezervem düşükmüş her toplamada bir embiriyo elde edildi oda 3. Güne gidiyordu iki embiriyom oldu onlarda transfer edildi geride embiriyom kalmadı. Siz nerde yapıyorsunuz tüp bebeği

Hayirlisi artik benim de kalmadi embriyom. Pendik yuzyilda serap simavlı. . Ben daha simdiden acaba ne yapsam oraya devam mi etsem doktor mu degistirsem modundayim
Siz nerede yaptiriyorsunuz

Hayirlisi artik benim de kalmadi embriyom. Pendik yuzyilda serap simavlı. . Ben daha simdiden acaba ne yapsam oraya devam mi etsem doktor mu degistirsem modundayim
Siz nerede yaptiriyorsunuz
Ben kayserideyim acıbademde mustafa taştayım bende değiştirsem mi diyorum ailem izmirde yaşıyor olmazsa izmirde mi olsam die düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…