Ağustos ayı transfer olacaklar

Ya belki bana yasaktır :) benim doktorun öyle dedi ondan sordum. Allahım dur yere sizi strese sokmamışımdır inşallah
Ben daha transfer olmadım ama ilişki ile ilgili bilgim yoktu daha da yapmam internetten baktım enfeksiyon ihtimaline karşı olunmasa olur yazıyor inşllah enfeksiyon falan olmam

Ben daha transfer olmadım ama ilişki ile ilgili bilgim yoktu daha da yapmam internetten baktım enfeksiyon ihtimaline karşı olunmasa olur yazıyor inşllah

Ben daha transfer olmadım ama ilişki ile ilgili bilgim yoktu daha da yapmam internetten baktım enfeksiyon ihtimaline karşı olunmasa olur yazıyor inşllah enfeksiyon falan olmam
Heh işte risk almamak lazım :)

Ya bizimde öyle ben bursadayım ama ya birşey sorucam toplama sonrası, kasık ağrıların oldu mu biraz, yorulayım hemen ağrı oluşuyor acaba normal mi
Benim ilk gün ayakta durunca çok oldu ikinci gün hiç bişeyim kalmadı çok şükür ama 1hafta öyle ağrılar normalmiş dediler

Merhaba ben de 1 ağustosta transfer hazırlığına başladım 11 ağustosta kontrolüm var tahmini 15-16ağustosta transfer olur dediler yine bekleyişler Rabbim yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…