- 24 Temmuz 2025
- 57
- 34
- 3
- 38
İnanılmaz bi Arafevet bir de iki süreçte de ilişki yasak rahim kasılması risk oluşturuyor
Allah kolaylık versinİnanılmaz bi Araf
AminAllah kolaylık versinneyse ki opuden sonra ve transferden sonra düşüşe geçiyor
amin amin en kısa zamanda kavuşalım miniklerimize inşallahAminbu iyi haber rabbim hepimizin dileklerini kabul etsin sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah
amin amin en kısa zamanda kavuşalım miniklerimize inşallah
Ya bizimde öyle ben bursadayım ama ya birşey sorucam toplama sonrası, kasık ağrıların oldu mu biraz, yorulayım hemen ağrı oluşuyor acaba normal miİzmir şehir hastanesindeyim sebepsiz infertilite tanısıyla
Ben daha transfer olmadım ama ilişki ile ilgili bilgim yoktu daha da yapmamYa belki bana yasaktır :) benim doktorun öyle dedi ondan sordum. Allahım dur yere sizi strese sokmamışımdır inşallah
Ayy hadi inşallahMerhaba bende 6 ağustosta transfer olucam ilk benimde dondurulmuş embriyo transferi. İnşallah ikimizde pozitif haber alırız
Ben daha transfer olmadım ama ilişki ile ilgili bilgim yoktu daha da yapmaminternetten baktım enfeksiyon ihtimaline karşı olunmasa olur yazıyor inşllah
Heh işte risk almamak lazım :)Ben daha transfer olmadım ama ilişki ile ilgili bilgim yoktu daha da yapmaminternetten baktım enfeksiyon ihtimaline karşı olunmasa olur yazıyor inşllah enfeksiyon falan olmam
Ayy hadi inşallahMerhaba bende 6 ağustosta transfer olucam ilk benimde dondurulmuş embriyo transferi. İnşallah ikimizde pozitif haber alırız
hayırlı olsunHayır ikinci denemem benim 10 yıllık evliyim dondurulmuş ilk olacak ama önceki taze transferdi
Güzel sonuçlar alacaksın inanıyorum canım benimGünaydınn kızlar bugün transferim varrrr dualarınıza talibim
Bol şans diliyorumGünaydınn kızlar bugün transferim varrrr dualarınıza talibim
Dualarımız seninle çok güzel geçsin inşallahGünaydınn kızlar bugün transferim varrrr dualarınıza talibim
hayırlı olsunn güzel haberler alırsın inşallahTeşekkür ederim kızlar benim işlemim bitti uzanıyorum şimdiiii
Büyük gün geldi hazır mısın canım. Ben çok heyecanlıyımAyy hadi inşallahhaberleşelim buradan
Benim ilk gün ayakta durunca çok oldu ikinci gün hiç bişeyim kalmadı çok şükür ama 1hafta öyle ağrılar normalmiş dedilerYa bizimde öyle ben bursadayım ama ya birşey sorucam toplama sonrası, kasık ağrıların oldu mu biraz, yorulayım hemen ağrı oluşuyor acaba normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?