- 26 Mart 2023
- 212
- 191
- 33
aminn inşallah canımm transfer günü hariç ikinci gün bugün 9 gün sonrasına çağırmış oluyorlar yanibenim 5AAhadi insallah guzel sonuclar aliriz bgn kacinci gundesin
bnde 4.gundeyim bgn 5.gun embriyosu oldugu icin 10 agustos kan testi gunum yarin 5 gun kaliyor cok heycanliyim bn sadece gogus agrim var bide bgn biraz belim agriyo arada ilk gunler hic bisey hissetmedimaminn inşallah canımm transfer günü hariç ikinci gün bugün 9 gün sonrasına çağırmış oluyorlar yani
Transfer öncesi ilişki yasak mı benim bundan haberim yokYa kızlar saçma sapan bişey sorucamşimdi transfer öncesi ilişki yasak zaten onu biliyorum kasılmalar olmasın diye herhangi bir şey yapmamak lazım fakat benim libidom yükseldi ve sürdük yere kasılmalar yaşıyorum (istek gibi bişi) yani bişeyvyapmıyorum ama böyle bi durum yaşayan var mı ?
Ya belki bana yasaktır :) benim doktorun öyle dedi ondan sordum. Allahım dur yere sizi strese sokmamışımdır inşallahTransfer öncesi ilişki yasak mı benim bundan haberim yok
Olabilir evet :)istek tek başına kasılma yapma bence biraz evham olabilir mi?
İzmir şehir hastanesindeyim sebepsiz infertilite tanısıylaEvet inşallah öyle olacak siz nerde tedaviye başladınız
az kalmış yine de çabucak geçer inşallah. göğüs ağrısı iyi bir belirti diye okudum hadi hayırlısı olsunn benim zaten çok erken de sadece kasıklarıma bazen ağrı giriyor adet ağrısı gibi kısacık geçiyor sonrabnde 4.gundeyim bgn 5.gun embriyosu oldugu icin 10 agustos kan testi gunum yarin 5 gun kaliyor cok heycanliyim bn sadece gogus agrim var bide bgn biraz belim agriyo arada ilk gunler hic bisey hissetmedim
olur öyle hepimiz öyleydik özellikle opu ve transfer öncesi libidosu Allah düşmanıma vermesinOlabilir evet :)
Hayır ikinci denemem benim 10 yıllık evliyim dondurulmuş ilk olacak ama önceki taze transferdiAyy aynı gün transfer olacağızilk denemeniz mi?
insallah bu surecte olan herkes pozitif aliraz kalmış yine de çabucak geçer inşallah. göğüs ağrısı iyi bir belirti diye okudum hadi hayırlısı olsunn benim zaten çok erken de sadece kasıklarıma bazen ağrı giriyor adet ağrısı gibi kısacık geçiyor sonra
inşallahinsallah bu surecte olan herkes pozitif alir
birde yaşınız kac acabainşallah
29 :) sizinbirde yaşınız kac acaba
Ya bişi dicem evet n’oluyo yaolur öyle hepimiz öyleydik özellikle opu ve transfer öncesi libidosu Allah düşmanıma vermesin
25 bnde29 :) sizin
sanırım ilaçların etkisi hormon basınca normalden çok hissediyor olabilirizYa bişi dicem evet n’oluyo ya
oyy evlendiğim yaş25 bnde
38 yaşındayım bu zamana kadar hiç böylesini hissetmedim :)) tamam iyi bari normalmiş :)sanırım ilaçların etkisi hormon basınca normalden çok hissediyor olabiliriz
amin cnm hepimizde insallahoyy evlendiğim yaşgüzel sonuçlar alırsın inşallah
evet bir de iki süreçte de ilişki yasak rahim kasılması risk oluşturuyor38 yaşındayım bu zamana kadar hiç böylesini hissetmedim :)) tamam iyi bari normalmiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?