Ağustos ayı transfer olacaklar

Benim de bugün hatta birazdan transferi
Günaydınn kızlar bugün transferim varrrr dualarınıza talibim
Benim de şimdi transferim var dualarınızı eksik etmeyin lütfen duanıza çok ihtiyacım var inşaAllah hepimizin bebeği tutunur sağlıkla kucağımıza alırız

Benim de bugün hatta birazdan transferi

Benim de şimdi transferim var dualarınızı eksik etmeyin lütfen duanıza çok ihtiyacım var inşaAllah hepimizin bebeği tutunur sağlıkla kucağımıza alırız

Amin canım inşallah dualarım hepinizle bizi bizden başkası anlamaz heyecan korku hep biraradaa.. nasıl geçti transferin iyimisin

İnşllah çok güzel tutunurlar pozitifi alırsınız ve sağlıkla kucağınıza alırsınız darısı güzel haberle ile başımıza

İnşallah canım çok sağol. Bir sürprizle 2 embriyo transferi oldum ikiside 3.gün. başkada embriyom kalmadı geride. Tek seferde sonlanır bu süreç İnşallah. Birdaha aynı yolları baştan yürütmesin rabbim.

Ayyy ben de öyleydim. Transferimi oldum eve geçiyoruz. Sen de oldun mu canım
Bende oldum canım saat 3 buçukta 4 buçuk gibi de kalktım şimdi bizde eve geçiyoruz Çok heyecanlı güzel bi andı gerçekten doktorumuzda çok güzel bir transfer oldu dedi embriyoda çözdürüldükten sonra gelişmeye devam etmiş hayırlısıyla ikimizde pozitif sonuçlarımızı alırız inşallah canım. Senin test günün ne zaman

Amiiinnn inşaAllah hepimiz için hayırlı sevindirici haberler almak nasip olsuuunnnn

Benim de transferim bugün oldu 10 gün sonra ya kan testi istedi 5.gün 4BC kalite de iyi mi sizce
Gayet iyi. Harflendirmelere çok takılmayın, bazen 5aa olan embriyo transferleri bile negatif geliyor. En güzel ana rahminde gelişiyorlar zaten. Ki sizinki zaten gayet iyi

Gayet iyi. Harflendirmelere çok takılmayın, bazen 5aa olan embriyo transferleri bile negatif geliyor. En güzel ana rahminde gelişiyorlar zaten. Ki sizinki zaten gayet iyi
En yüksek tutma oranı yüzde 40 mış herkes için öyleymiş dedi doktor biraz korkuyorm açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…