Benim de şimdi transferim var dualarınızı eksik etmeyin lütfen duanıza çok ihtiyacım var inşaAllah hepimizin bebeği tutunur sağlıkla kucağımıza alırızGünaydınn kızlar bugün transferim varrrr dualarınıza talibim
Haber var mı yumurtalardan beni en son, pazartesi aradılar daha da aramadılarBenim ilk gün ayakta durunca çok oldu ikinci gün hiç bişeyim kalmadı çok şükür ama 1hafta öyle ağrılar normalmiş dediler
İnşllah çok güzel tutunurlar pozitifi alırsınız ve sağlıkla kucağınıza alırsınız darısı güzel haberle ile başımızaGünaydınn kızlar bugün transferim varrrr dualarınıza talibim
Benim de bugün hatta birazdan transferi
Benim de şimdi transferim var dualarınızı eksik etmeyin lütfen duanıza çok ihtiyacım var inşaAllah hepimizin bebeği tutunur sağlıkla kucağımıza alırız
İnşllah çok güzel tutunurlar pozitifi alırsınız ve sağlıkla kucağınıza alırsınız darısı güzel haberle ile başımıza
Ayyy ben de öyleydim. Transferimi oldum eve geçiyoruz. Sen de oldun mu canımBüyük gün geldi hazır mısın canım. Ben çok heyecanlıyım
Bende oldum canım saat 3 buçukta 4 buçuk gibi de kalktım şimdi bizde eve geçiyoruzAyyy ben de öyleydim. Transferimi oldum eve geçiyoruz. Sen de oldun mu canım
Benimkide 18 ağustos canım senin kaçıncı gün embriyosuyduKızlar selaaaamm. 1 saat önce transferimi oldum. Dualarınızda bana da yer veringüzel sonuçları alalım inşallah. 16 Ağustos test tarihim
5. Gün canımBenimkide 18 ağustos canım senin kaçıncı gün embriyosuydu
Benim de 5. Gün. 10. Gün istedi.Ben de sonuç bekliyorum kızlar cumartesi kan vericem 11. Gün
Doktorunuz kaçıncı gün istedi testi benim 5. Gün embriyosu
Çok teşekkür ederim iyiyim arada çok az ağrılarım varAmin canım inşallah dualarım hepinizle bizi bizden başkası anlamaz heyecan korku hep biraradaa.. nasıl geçti transferin iyimisin
Benim de transferim bugün oldu 10 gün sonra ya kan testi istedi 5.gün 4BC kalite de iyi mi sizceBenim de 5. Gün. 10. Gün istedi.
Amiiinnn inşaAllah hepimiz için hayırlı sevindirici haberler almak nasip olsuuunnnnİnşallah canım çok sağol. Bir sürprizle 2 embriyo transferi oldum ikiside 3.gün. başkada embriyom kalmadı geride. Tek seferde sonlanır bu süreç İnşallah. Birdaha aynı yolları baştan yürütmesin rabbim.
Çok teşekkür ederim iyiyim arada çok az ağrılarım varinşaAllah tutunur 5.gün 4BC demişti sizin düşünceniz nedir
Amiiinnn inşaAllah hepimiz için hayırlı sevindirici haberler almak nasip olsuuunnnn
Gayet iyi. Harflendirmelere çok takılmayın, bazen 5aa olan embriyo transferleri bile negatif geliyor. En güzel ana rahminde gelişiyorlar zaten. Ki sizinki zaten gayet iyiBenim de transferim bugün oldu 10 gün sonra ya kan testi istedi 5.gün 4BC kalite de iyi mi sizce
En yüksek tutma oranı yüzde 40 mış herkes için öyleymiş dedi doktor biraz korkuyorm açıkçasıGayet iyi. Harflendirmelere çok takılmayın, bazen 5aa olan embriyo transferleri bile negatif geliyor. En güzel ana rahminde gelişiyorlar zaten. Ki sizinki zaten gayet iyi
İnşaAllahhAminnnnn inşallah bu ay hamiş olarak ayrılırız bu sayfadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?